Busje huren Nijmegen

Wilt u gemakkelijk en snel een ruim busje huren in Nijmegen? Dan staat Bo-rent autoverhuur te allen tijde voor u klaar. Met meer dan 50 vestigingen door heel Nederland is er altijd een Bo-rent filiaal bij u in de buurt. Daarnaast hebben wij al ruim 35 jaar ervaring, waardoor wij u als geen ander weten wat er gevraagd wordt bij het huren van een bus in Nijmegen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek dan snel Bo-rent autoverhuur in Nijmegen!

Kies één van de vele busjes die u kunt huren in Nijmegen

Wij begrijpen als geen ander dat elke situatie om een andere bus vraagt. Daarom kunt u bij Bo-rent ook kiezen uit een ruim aanbod aan bestelbusjes en verhuiswagens die u kunt huren in Nijmegen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een compacte bestelbus of voor een ruime verhuiswagen. U vindt alle mogelijkheden in ons online wagenpark!

Een handige bestelbus huren in Nijmegen

Voor al uw klussen kunt u bij Bo-rent een geschikte bus huren in Nijmegen. Wilt u een bestelbus huren in Nijmegen? Dan kunt u bij Bo-rent kiezen uit busjes met een inhoud van slechts 3 tot maar liefst 16m³. Huur voor uw kleinere klussen bijvoorbeeld onze compacte Mercedes-Benz Citan, of neem het zekere voor het onzekere en kies de iets ruimere Toyota PROACE.

Ruime verhuiswagen huren in Nijmegen

Wilt u zeker weten dat u te allen tijde genoeg ruimte heeft? Dan kunt u bij Bo-rent autoverhuur een ruime verhuiswagen huren in Nijmegen. Met onze verhuiswagens heeft u voldoende ruimte tot uw beschikking en bespaart u uzelf veel zwaar tilwerk, dankzij de handige laadklep. Daarnaast beschikt onze Mercedes-Benz Sprinter met laadklep ook over een handige punt meubelbak. Hier kunt u al uw kleinere meubelen veilig in vervoeren.

Huur een veilige en betrouwbare bus

Bij Bo-rent staat uw veiligheid en die van onze voertuigen altijd op de eerste plaats. Daarom hanteren wij bij Bo-rent ook strenge kwaliteitseisen waar al onze voertuigen aan moeten voldoen. Al onze voertuigen worden bij terugkomst gecontroleerd op eventuele gebreken en waar nodig direct gerepareerd. Zo zorgen wij ervoor dat onze voertuigen nog jaren goed blijven en u veilig de weg op kunt. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat al onze voertuigen altijd blinkend schoon zijn.
 
Ondervindt u toch pech tijdens uw huurperiode? Neem dan direct contact op met Bo-rent autoverhuur in Nijmegen. Onze medewerkers zullen dan direct alles in het werk stellen om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Ook dat is de hoge kwaliteit die wij nastreven!

Gemakkelijk en snel een busje huren in Nijmegen

Als u een bestelbus of verhuiswagen wilt huren in Nijmegen dan wilt u hier natuurlijk niet te veel moeite voor hoeven doen. Daarom maken wij het u bij Bo-rent graag gemakkelijk met onze online reservering. Met slechts enkele klikken kunt u uw gewenste bus huren in Nijmegen. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een reserveringsbevestiging en zullen wij ervoor zorgen dat het door u gereserveerde voertuig voor u klaarstaat op de afgesproken datum.
 
Ook retourneren is bij Bo-rent zo gedaan. Nadat u uw bestelbus of verhuiswagen op onze parkeerplaats heeft geparkeerd kunt u de sleutels afleveren bij onze balie en zorgen wij voor de afhandeling en de eindnota. Komt u pas teug na sluitingstijd? Ook dan kunt u uw voertuig nog retourneren. In dit geval kunt u de sleutels bij de daarvoor bestemde dropbox inleveren. Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over!

Busje huren in Nijmegen bij Bo-rent autoverhuur

Wilt u voor een goede prijs en tegen de beste voorwaarden een busje huren in Nijmegen? Dan bent u bij Bo-rent autoverhuur aan het juiste adres! Bij Bo-rent kunt u kiezen uit vele verschillende handige bestelbusjes en verhuiswagens. U vindt ons op de Energieweg 40, waar onze deskundige medewerkers voor u klaar staan om u te helpen met al uw vragen en u van passend advies te voorzien.
 
Een bus huren in Nijmegen? Met Bo-rent autoverhuur bent u snel op weg!