Busje huren Rhoon

Niet iedereen kan bij zijn of haar klus direct over geschikt vervoer beschikken. Daarom kunt u bij Bo-rent autoverhuur terecht om een handig busje te huren in Rhoon. Dankzij ruim 30 jaar ervaring weten wij precies wat er gevraagd wordt van een goede bus. Wilt u een bus huren in Rhoon? Dan bent u bij Bo-rent aan het juiste adres voor passend advies en een geschikte bus!

Kies uit een ruim aanbod

Of u nu op zoek bent naar een compacte bestelbus of een ruime verhuiswagen, u vindt het bij Bo-rent autoverhuur. In ons wagenpark vindt u een gevarieerd aanbod aan bestelwagens, busjes en verhuiswagens. Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Neem dan alvast een kijkje in ons online wagenpark!

Bestelbus huren in Rhoon

Met een bestelbus bent u op veel verschillende klussen goed voorbereid. Wilt u graag een bestelbus huren in Rhoon? Dan kunt u bij Bo-rent kiezen uit verschillende busjes. Huur bijvoorbeeld de compacte Mercedes-Benz Citan of kies voor de ruime Iveco Daily.

Ruime verhuiswagen huren in Rhoon

Is een bestelbus te klein voor uw klus? Dan kunt u bij Bo-rent een ruime verhuiswagen huren. Onze verhuiswagens beschikken over een laadruimte van respectievelijk 16 en 21m³.Daarnaast zijn onze verhuiswagens voorzien van verschillende handige extra’s, zoals een hydraulische laadklep. Met de Mercedes-Benz Sprinter met laadklep kunt u daarnaast ook gebruik maken van een handige punt meubelbak, waar u zelfs de kleinste meubelen veilig in kunt vervoeren!

Veilig en vertrouwd uw bus huren

Bij uw klus hoort veiligheid natuurlijk centraal te staan. Dan is het wel net zo handig als uw vervoer hier een steentje aan bijdraagt. Daarom zorgen wij er bij Bo-rent voor dat al onze voertuigen veilig en betrouwbaar zijn voordat deze verhuurd worden. Wij werken enkel met de strengste veiligheidseisen en zien er ook op toe dat deze eisen nageleefd worden. Zo worden al onze voertuigen periodiek gekeurd en worden ze bij terugkomst nogmaals gecontroleerd op eventuele schade of defecten.
 
Komt u onverwachts toch met pech langs de weg te staan? Neem dan direct contact op met ons Bo-rent filiaal in Rhoon. De aanwezige medewerkers zullen er dan voor zorgen dat u zo snel mogelijk weer uw weg kunt vervolgen.

Snel en makkelijk online reserveren

Wilt u zo snel mogelijk een busje huren in Rhoon? Plaats dan vandaag nog uw online reservering bij Bo-rent autoverhuur, en kom uw bestelbus of verhuiswagen dezelfde dag nog ophalen. Met slechts enkele klikken kunt u al een reservering plaatsen voor de door u gewenste bus. U ontvangt vervolgens een reserveringsbevestiging van ons filiaal in Rhoon. Wij zorgen er voor dat uw bus voor u klaarstaat op de afgesproken dag zodat u direct de weg op kan.

Retourneren met het grootste gemak

Ook retourneren doet u bij Bo-rent met het grootste gemak. U kunt uw bestelbus of verhuiswagen op de aangewezen parkeerplaats neerzetten en de sleutels afgeven bij de balie. Voordat u weggaat lopen wij de eindnota nog even met u door. Ook zorgen wij ervoor dat de door u betaalde borg weer op uw rekening wordt teruggestort.
 
Bent u later terug dan gehoopt? Geen probleem! U kunt uw busje tot een half uur na sluitingstijd alsnog kosteloos retourneren. In dit geval kunt u de sleutels achterlaten in de daarvoor bestemde dropbox. Meer weten? Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over!

Busje huren in Rhoon bij Bo-rent autoverhuur

Wilt u een busje huren in Rhoon? Dan bent u bij Bo-rent aan het juiste adres. Met meer dan 50 vestigingen door het hele land is er altijd een Bo-rent filiaal bij u in de buurt. U vindt Bo-rent autoverhuur in Rhoon op de Achterdijk 31. Hier staat een team van ervaren en deskundige medewerkers voor u klaar! Zien wij u binnenkort ook?