Busje huren Weert

Bent u op zoek naar voordelig en goed vervoer voor uw volgende klus? Bo-rent autoverhuur helpt u graag verder! Bij Bo-rent kunt u een geschikte bus huren in Weert, en dat tegen de scherpste prijs! Met meer dan 50 vestigingen door het hele land is er bovendien altijd een Bo-rent autoverhuur bij u in de buurt. Kom snel langs en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

De kwaliteit van Bo-rent

Bij Bo-rent vinden wij het erg belangrijk dat u in een veilige en betrouwbare bus de weg op gaat. Daarom hanteren wij enkel de strengste veiligheidseisen voor al onze voertuigen. Onze voertuigen worden regelmatig gekeurd en gaan enkel de weg op als deze volledig goedgekeurd zijn. Daarnaast controleren wij elke auto, bus en speciaal voertuig bij terugkomst op schade of defecten. U kun dus als het ware een nieuwe bus huren in Weert!
 
Wilt u absoluut geen risico lopen? Kies dan voor een aanvullende verzekering tijdens uw reservering. Met een aanvullende verzekering kunt u met een gerust hart op pad.
 
Komt u onverhoopt stil te staan tijdens uw rit? Neem dan contact op met ons filiaal in Weert. Hier zullen onze medewerkers er alles aan doen om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Ook dat is de service die u mag verwachten van Bo-rent autoverhuur!

Ontdek ons uitgebreide wagenpark

Elke klus vraagt om een andere bus. Daarom kunt u bij ons ook kiezen uit vele verschillende bestelwagens, bestelbusjes en ruime verhuiswagens. Zo vindt u voor elke gelegenheid het juiste vervoer. Benieuwd of u ook een geschikte bus kunt huren in Weert? Bekijk dan snel ons wagenpark!

Bestelbus huren in Weert

Met een handige bestelwagen of bestelbus van Bo-rent bent u op elke kleine en middelgrote klus voorbereid. Neem bijvoorbeeld onze compacte Mercedes-Benz Citan of de iets ruimere Toyota PROACE. Met de bestelwagens en bestelbusjes van Bo-rent heeft u alle voordelen van een ruime bus, verpakt in een compacte bestelbus.

Verhuiswagen huren in Weert

Heeft u nog meer ruimte nodig? Dan kunt u ook een handige verhuiswagen in Weert huren. Met een verhuiswagen van Bo-rent kunt u zelfs de grootste klussen met gemak aan. Onze verhuiswagens zijn niet alleen erg ruim, maar beschikken ook over een handige laadklep die u veel zwaar werk uit handen neemt. De Mercedes-Benz Sprinter met laadklep beschikt bovendien ook nog over een punt meubelbak, waar u zelfs de kleinste meubelen veilig in vervoert.

Reserveer nu en huur vandaag nog!

Wilt u het liefst vandaag nog een busje huren in Weert? Dat kan! Met onze online reservering kunt u tot wel een uur van tevoren nog een busje reserveren. Binnen enkele klikken kunt u uw reservering al versturen en ontvangt u van ons filiaal in Weert de reserveringsbevestiging. Wij zorgen ervoor dat het door u gewenste voertuig voor u klaarstaat zodat u direct met uw klus kunt beginnen!
 
Zit uw klus erop en wilt u uw bestelbus of verhuiswagen weer retourneren? Ook dat is zo gedaan! Parkeer de bus op onze parkeerplaats en lever de sleutels weer in bij de balie. Nadat u met een medewerker de eindnota heeft doorgelopen en eventuele schades zijn nagelopen, zorgen wij ervoor dat al het papierwerk afgerond wordt en de betaalde borg op uw rekening wordt teruggestort.
 
Bent u pas na sluitingstijd bij ons filiaal om uw bus te retourneren? Geen probleem! Tot een half uur na sluitingstijd kunt u uw bestelbus of verhuiswagen nog retourneren. In dit geval kunt u de sleutels deponeren in de daarvoor bestemde dropbox. Wij handelen het verder af!

Busje huren in Weert bij Bo-rent autoverhuur

Een bus huren in Weert doet u natuurlijk bij Bo-rent autoverhuur. Met ruim 30 jaar ervaring zijn wij hét adres voor al uw bestelbusjes en verhuiswagens. U vindt Bo-rent autoverhuur in Weert op de Marconilaan 11. Hier kunt u terecht met al uw vragen en voor een gepast advies. Tot snel!