Bo-rent Den Haag Pletterijkade

Pletterijkade 9
2515SE Den Haag
Route

T: 070-3825454
F: 070-3821358
E:

Bo-rent Den Haag Pletterijkade

Openingstijden

07:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten

Vakantieperiode

25/12/2022 (1e Kerstdag)
26/12/2022 (2e Kerstdag)

Bouwvak (23-07 / 13-08)

08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten


Auto huren Den Haag centrum

Wilt u een auto huren in het centrum van Den Haag? Dan gaat u natuurlijk naar Bo-rent. Bij onze Bo-rent-locatie aan de Pletterijkade vindt u alle mogelijkheden op het gebied van autoverhuur in het centrum van Den Haag. Met ruim 35 jaar ervaring en meer dan 67 vestigingen door heel Nederland bent u bij ons aan het juiste adres voor een goed en betrouwbaar voertuig!

Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid

Bent u op zoek naar een betrouwbare autoverhuur in het centrum van Den Haag? Dan bent u bij Bo-rent aan de Pletterijkade aan het juiste adres. Wij gaan enkel voor de hoogste kwaliteit en zullen te allen tijde uw veiligheid voorop stellen. Om uw veiligheid te garanderen zorgen wij ervoor dat al onze voertuigen bij terugkomst direct uitvoerig gekeurd worden. Eventuele reparaties worden direct uitgevoerd waarna wij de auto goed schoonmaken voor de volgende gebruiker. Zo houden wij onze auto’s jarenlang in perfecte staat en gaat u veilig de weg op!

Meer dan alleen autoverhuur in het centrum van Den Haag

Bij Bo-rent aan de Pletterijkade heeft u de keuze uit verschillende handige voertuigen voor verschillende gelegenheden. Zo huurt u bijvoorbeeld met het grootste gemak een handige personenauto, maar vindt u in ons wagenpark ook ruime bestelbusjes, verhuiswagens en zelfs speciale voertuigen. Al onze voertuigen bekijken? Neem dan alvast een kijkje in ons wagenpark!

Personenauto huren

Een compacte personenauto voor een dagje weg met vrienden of familie? Bij Bo-rent kunt u één van onze twee handige personenauto’s huren in Den Haag centrum. Blijft u in het centrum van Den Haag? Dan is de Toyota Aygo een uitstekende keuze. Dankzij zijn kleine draaicirkel en gunstige benzineverbruik is de Aygo de stadsauto bij uitstek.
 
Bent u toch op zoek naar iets meer luxe en ruimte? Dan is de Toyota Yaris precies de auto die u zoekt! In de Yaris neemt u met gemak 4 passagiers mee en houdt u nog genoeg ruimte over voor bagage.

Ruime bestelbus huren

Een verbouwing of verhuizing verloopt pas goed met het juiste vervoer. U gaat natuurlijk geen grote ladingen vervoeren met een personenauto. Gelukkig kunt u bij Bo-rent aan de Pletterijkade kiezen uit één van onze vele handige bestelbusjes. Voor de kleinste klussen kunt u gebruik maken van onze Mercedes-Benz Citan, terwijl u voor een grote klus beter voorbereid bent met een ruime Mercedes-Benz Sprinter of Iveco Daily.
 
Voor al uw verhuizingen hebben wij bij Bo-rent twee ruime verhuiswagens met laadklep voor u. Dankzij deze handige laadklep hoeft u niet zwaar te tillen en ontziet u zo uw rug van overmatige belasting. Daarnaast beschikt onze Mercedes-Benz Sprinter met laadklep ook over een praktische punt meubelbak, waar u al uw kleine meubelen in kwijt kunt.

Special cars huren

Bij Bo-rent autoverhuur huurt u niet alleen de beste personenauto’s, bestelbusjes en verhuiswagens, maar bent u ook aan het juiste adres voor zogeheten ‘special cars’. Denk bijvoorbeeld aan een accu aangedreven golfkar, verschillende ruw terrein carriers of pick ups met speciale opbouw. U vindt al onze speciale voertuigen in ons wagenpark of bij het Bo-rent filiaal aan de Pletterijkade.

Snel en gemakkelijk een auto tot uw beschikking

Wilt u een auto huren in Den Haag centrum? Dan bent u vaak lang bezig met reserveringen. Wij snappen ook wel dat u hier niet altijd de tijd voor heeft. Daarom kunt u bij Bo-rent makkelijk een auto huren in het centrum van Den Haag, dankzij onze online reservering. Met slechts enkele muisklikken heeft u uw reservering geplaatst en ontvangt u van ons binnen 2 uur een reserveringsbevestiging. Wij zorgen er vervolgens voor dat alles geregeld wordt. U hoeft niets meer te doen!
 
Ook bij het retourneren gaan wij niet moeilijk doen. U kunt uw auto te allen tijde retourneren bij Bo-rent aan de pletterijkade, zelfs na sluitingstijd. Vraag één van onze deskundige medewerkers naar de mogelijkheden!

Bo-rent autoverhuur aan de Pletterijkade

U vindt Bo-rent autoverhuur in het centrum van Den Haag op de Pletterijkade 9. Hier kunt u te allen tijde een goede auto huren in het centrum van Den Haag en kunt u altijd terecht met al uw vragen en/of opmerkingen. Bevindt u zich meer in de richting van Ypenburg en wilt u toch een auto huren in Den Haag? Bezoek dan eens ons Bo-rent filiaal op de Singel 73 in Ypenburg!

Veel gestelde vragen

 1. Kan ik een auto huren in Den Haag?
  Ja, dat kan zeker! Bij Bo-rent vindt u altijd wat u nodig heeft. Zo kunt u bij ons niet alleen een auto huren in het centrum van Den Haag, maar ook bestelbusjes, verhuiswagens en speciale voertuigen. Huurt u een auto bij Bo-rent dan doet u dat altijd voor de beste prijs en tegen de beste voorwaarden!
 2. Waar vind ik Bo-rent autoverhuur in Den Haag centrum?
  U vindt Bo-rent autoverhuur in het centrum van Den Haag op de Pletterijkade 9, op slechts enkele minuten lopen van Station Hollands Spoor in Den Haag. Ook met de auto zijn wij erg goed bereikbaar!
 3. Kan ik vandaag nog een auto huren in Den Haag centrum?
  Dat kan! Met onze online reservering kunt u dezelfde dag nog een auto huren in Den Haag centrum. U kunt uw reservering tot een uur van tevoren plaatsen. Uiteraard moet uw gewenste voertuig wel op voorraad zijn bij BO-rent autoverhuur in Den Haag centrum.
 4. Welke auto’s kan ik huren in Den Haag centrum?
  Zoekt u een compacte auto? Dan is onze Toyota Aygo de beste keuze. Bent u toch op zoek naar meer ruimte en luxe? Kijk dan ook eens naar onze Toyota Yaris. Voor al uw klussen bent u het beste voorbereid met één van onze bestelbusjes of verhuiswagens.
 5. Tegen welke voorwaarden kan ik een auto huren in Den Haag?
  Bent u minimaal 2 jaar in het bezit van een geldig rijbewijs? Dan kunt u bij Bo-rent autoverhuur zonder problemen een auto huren in Den haag centrum. Houd er wel rekening mee dat u een leeftijdstoeslag betaalt als u jonger dan 26 jaar bent.
 6. Hoeveel kilometer mag ik vrij rijden met mijn huurauto uit Den Haag?
  Afhankelijk van uw gekozen huurperiode krijgt u een aantal kilometers dat u vrij mag rijden. Bij een 4-uurstarief kunt u de eerste 50 kilometer vrij rijden. Huurt u de auto voor één dag of een lang weekendtarief? Dan heeft u respectievelijk 100 en 400 kilometer vrij.
 7. Kan ik mijn huurauto uit Den Haag bij een ander filiaal retourneren?
  Nee, dat gaat helaas niet. Al onze filialen hebben een eigen wagenpark, waardoor deze ook geretourneerd dienen te worden bij het filiaal waar deze vandaan komt. U kunt een huurauto uit Den Haag centrum dan ook alleen inleveren bij hetzelfde filiaal.