Auto huren Den Haag

Een auto huren in Den Haag? Dat doet u natuurlijk bij Bo-rent. Bo-rent autoverhuur in Den Haag is al jarenlang het vertrouwde adres voor veilige en betrouwbare huurauto’s. Met ruim 35 jaar ervaring en meer dan 67 vestigingen in Nederland kunnen wij u de service bieden die u verdient. Met een huurauto van Bo-rent gaat u met een gerust hart op pad!

De uitstekende kwaliteit van Bo-rent

Een auto huren in Den Haag kan nogal spannend zijn. Den Haag is een drukke stad en een ongelukje kan dan ook zo gebeuren. Bij Bo-rent hoeft u niet bang te zijn dat u in een onveilige of onbetrouwbare auto stapt. Elke auto die geretourneerd wordt, wordt namelijk uitvoerig nagekeken, zowel uiterlijk als mechanisch. Eventuele beschadigingen worden gerepareerd of vervangen, zodat de auto weer in uitstekende staat verkeert als u hem ophaalt. Wel zo veilig!

Verschillende soorten vervoer

Voor een fijne huurauto gaat u natuurlijk naar Bo-rent. Maar ook voor andere voertuigen, zoals bijvoorbeeld busjes en speciale voertuigen, bent u bij Bo-rent autoverhuur in Den Haag aan het juiste adres. In ons wagenpark vindt u voor elke gelegenheid het juiste vervoer.

Personenauto’s huren

Het openbaar vervoer is natuurlijk een fantastische oplossing, maar de trein brengt je niet overal en het kost ook nog eens veel geld. Een auto huren in Den Haag is daarom ook vaak een beter oplossing. Met een huurauto in Den Haag sta je binnen enkele minuten op het strand van Scheveningen of rijd je door de straten van het centrum van Den Haag.

Busjes huren

Voor het huren van een klein busje of een ruime verhuiswagen moet u natuurlijk bij Bo-rent zijn. Een bus is in vele gevallen de juiste oplossing. Denk bijvoorbeeld aan een grote verbouwing of een verhuizing. Heeft u een wat kleinere klus, maar is een huurauto in Den Haag net iets te klein? Kies dan voor een compacte Mercedes Benz Citan. Voor een grotere klus kunt u bijvoorbeeld een Mercedes Benz Sprinter of Iveco Daily huren. Zo weet u zeker dat u genoeg ruimte heeft!

Eenvoudig online een auto reserveren

Wij snappen natuurlijk ook wel dat u soms heel druk bent en dat u dus niet zomaar tijd vrij kan maken om een auto te reserveren. Daarom maken wij het u ook gemakkelijk met de mogelijkheid om online een huurauto, -bus of speciaal voertuig te reserveren. Zo hoeft u de deur niet uit en heeft u toch binnen de kortste keren de beschikking over een vervoersmiddel. Super handig!
 
Om online een auto te reserveren vult u in welke auto, bus of speciaal voertuig u wilt huren, vanaf wanneer en hoe lang u deze wilt huren en of u eventueel een extra verzekering wil afsluiten. Vervolgens ontvangt u binnen 24 uur een reserveringsbevestiging. U hoeft nu alleen nog op de afgesproken datum de huurprijs en borg te betalen, en u bent klaar om op weg te gaan. Wilt u de auto weer terugbrengen, dan kan dit ieder moment van de dag, zelfs na sluitingstijd!

Bo-rent autoverhuur in Den Haag

Een auto huren in Den Haag doet u natuurlijk bij Bo-rent. U kunt uw auto reserveren bij één van de vestigingen van Bo-rent autoverhuur in Den Haag of via een online reservering. Wilt u toch liever eerst van advies worden voorzien, dan kan dat uiteraard ook. U kunt uw vraag telefonisch stellen of langskomen op één van de vestigingen van Bo-rent autoverhuur in Den Haag:

  • Pletterijkade 9-12-14
  • Singel 73

Huurauto nodig in Den Haag? Bo-rent helpt u graag!