Bo-rent Den Haag Singel

Singel 73
2497GS Den Haag
Route

T: 070-3030747
F: 070-3030417
E:

Bo-rent Den Haag Singel

Openingstijden

07:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten

Vakantieperiode

09/04/2023 (1e Paasdag)
10/04/2023 (2e Paasdag)
27/04/2023 (Koningsdag)
18/05/2023 (Hemelvaartsdag)
28/05/2023 (1e Pinksterdag)
29/05/2023 (2e Pinksterdag)
25/12/2023 (1e Kerstdag)
26/12/2023 (2e Kerstdag)

Bouwvak (23-07 / 13-08)

08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten


Auto huren Den Haag Ypenburg

Een auto huren in Ypenburg doet u gemakkelijk en snel bij Bo-rent autoverhuur. Met meer dan 67 vestigingen en ruim 35 jaar ervaring bent u bij Bo-rent autoverhuur in Ypenburg aan het juiste adres! Hier vindt u een ruim aanbod aan handige huurvoertuigen voor alledaags gebruik. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers voor u klaar om te helpen met al uw vragen over onze autoverhuur in Ypenburg. Kom gerust een keer langs en laat u adviseren!

Meer dan alleen auto’s in Ypenburg

Bij Bo-rent autoverhuur in Ypenburg vindt u naast een ruim aanbod aan huurauto’s ook verschillende handige bestelbusjes, verhuiswagens en zelfs heuse speciale voertuigen. Voor elke gelegenheid hebben wij het geschikte huurvoertuig voor u. Bent u benieuw wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel een kijkje in ons wagenpark!

Personenauto huren

U geniet meer van een dage weg als u over het juiste vervoer beschikt. Bij Bo-rent autoverhuur in Ypenburg kunt u kiezen uit twee compacte personenauto’s waarmee u zonder problemen de weg op gaat. Kies bijvoorbeeld voor de handige Toyota Aygo. Met een draaicirkel van slechts 9,6 meter en een zeer gunstig benzineverbruik is de Aygo uitermate geschikt als stadsauto.
 
Bent u toch op zoek naar iets meer luxe en ruimte? Huur dan onze voordelige Toyota Yaris. De Yaris biedt genoeg ruimte aan 5 personen en houdt nog ruimte over voor bagage. Met de Toyota Yaris komt u dus zeker geen ruimte tekort!

Ruime bestelbus huren

Staat er binnenkort een grote verbouwing of verhuizing op de planning en bent u nog op zoek naar het juiste vervoer? Huur dan een handige bestelbus bij Bo-rent autoverhuur in Ypenburg. Onze busjes hebben een inhoud variërend van slechts 3 tot maar liefst 16m³. Onze Mercedes-Benz Citan is met zijn kleine inhoud bijvoorbeeld erg geschikt voor al uw kleine klussen, terwijl u voor al uw grote klussen beter voorbereid bent met een ruime Iveco Daily.
 
Voor de grootst denkbare klussen vindt u in ons wagenpark ook nog twee ruime verhuiswagens met laadklep en een heuse Toyota Dyna pick up. Wilt u graag weten welk voertuig u het beste kunt huren voor uw klus? De medewerkers van Bo-rent Ypenburg staan voor u klaar met een persoonlijk advies!

Speciale voertuigen huren

Een accu aangedreven golfkar, ruw terrein carriers en verschillende pick ups met speciale opbouw. Dit zijn de speciale voertuigen uit het aanbod van Bo-rent Ypenburg. Met speciale voertuigen, ook wel “special cars” genoemd, kunt u alle klussen aan waarbij een normale personenauto of bestelbus niet van pas komt.

De kwaliteit van Bo-rent Ypenburg

Wanneer u een auto gaat huren in Ypenburg dan wilt u natuurlijk wel zeker weten dat deze veilig en betrouwbaar is. Bij Bo-rent autoverhuur hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Elke auto die bij ons geretourneerd wordt, krijgt direct een uitgebreide keuring. Eventuele schades worden direct verholpen en uiteraard maken wij de auto ook weer goed schoon. U stapt als het ware in een nieuwe auto in Ypenburg!

Makkelijk en snel online reserveren

Een auto huren in Ypenburg kan een tijdrovende klus zijn. Vaak moet u eerst een langdradige reservering invullen voordat u pas een auto kunt huren. Bij Bo-rent in Ypenburg snappen wij ook wel dat u deze tijd niet altijd heeft. Vandaar dat u bij ons tegenwoordig gemakkelijk en snel uw auto, bus of speciaal voertuig online kunt reserveren. Met slechts enkele muisklikken heeft u uw reservering geplaatst. U ontvangt binnen 24 uur een reserveringsbevestiging. De rest regelen wij!
 
Ook met retourneren zijn wij de moeilijkste niet. U kunt uw voertuig namelijk ook na sluitingstijd nog retourneren. Zet de auto op onze parkeerplaats en deponeer de sleutels in de daarvoor bestemde dropbox. Zo makkelijk kan het zijn!

Bo-rent autoverhuur in Ypenburg

Een auto huren in Ypenburg? Dat doet u natuurlijk bij Bo-rent autoverhuur! U vindt Bo-rent Ypenburg op de Singel 73 in Den Haag. Hier vindt u niet alleen ons uitgebreide wagenpark, maar bent u ook aan het juiste adres voor advies en hulp met het huren van een auto. Daarnaast vindt u ons in Den Haag ook op de Pletterijkade 9, in het centrum van Den Haag.
 
Kom gerust een keer langs en ontdek de mogelijkheden bij Bo-rent Ypenburg.

Veel gestelde vragen

 1. Kan ik een auto huren in Den Haag Ypenburg?
  Dat kan zeker, bij Bo-rent autoverhuur in Ypenburg! Bij Bo-rent kunt u niet alleen een auto huren, maar vindt u ook bestelbusjes, verhuiswagens en zelfs speciale voertuigen. Genoeg om uit te kiezen!
 2. Welke auto’s kan ik huren bij Bo-rent in Den Haag Ypenburg?
  Als u een auto wilt huren in Ypenburg dan kunt u bij Bo-rent terecht voor een compacte Toyota Aygo of een ruime Toyota Yaris. Daarnaast vindt u bij ons ook compacte bestelbusjes, zoals een handige Mercedes-Benz Citan of Toyota PROACE.
 3. Waar vind ik Bo-rent autoverhuur in Den Haag Ypenburg?
  Wilt u graag een auto huren in Den Haag, en het liefst in de buurt van Ypenburg? Dan bent u bij Bo-rent aan het juiste adres. U vindt ons op de Singel 73. Vanaf de A13 staat u zo bij ons voor de deur!
 4. Kan ik zomaar een auto huren in Den Haag?
  Bij Bo-rent kunt u al een auto huren in Den Haag als u minimaal 2 jaar in het bezit bent van een geldig rijbewijs. Bent u jonger dan 26 jaar? Dan betaalt u bij ons een leeftijdstoeslag bovenop de huurprijs van de auto.
 5. Hoeveel kilometer kan ik vrij rijden met een huurauto uit Den Haag?
  Huurt u een auto bij Bo-rent autoverhuur? Dan heeft u, afhankelijk van uw huurperiode, een vrij aantal kilometers. Huurt u bijvoorbeeld voor één dag? Dan kunt u 100 kilometer vrij rijden. Kiest u voor een lang weekendtarief? Dan heeft u de eerste 400 kilometer vrij. Kilometers die u boven het aantal vrije kilometers rijdt, worden uiteraard aan u doorbelast.
 6. Kan ik mijn huurauto uit Den Haag bij een ander filiaal retourneren?
  Nee, u kunt uw huurauto alleen retourneren bij het filiaal waar u deze heeft gehuurd. Al onze filialen hebben een eigen wagenpark, waardoor deze ook geretourneerd dienen te worden bij het filiaal waar deze vandaan komt. Wij vragen u daarom om uw auto ook weer te retourneren bij Bo-rent autoverhuur in Den Haag Ypenburg.
 7. Kan ik vandaag nog een auto huren bij Bo-rent in Den Haag Ypenburg?
  Dankzij onze online reservering kunt u dezelfde dag nog een auto huren in Den Haag. U kunt uw reservering zelfs tot een uur van tevoren plaatsen. Uiteraard dient uw gewenste auto dan wel op voorraad te zijn bij ons filiaal in Den Haag Ypenburg.