Bo-rent Drachten Loswal

Bo-rent Drachten Loswal
Loswal 14
9206AH Drachten
Route

T: 0512-540344
F: 0512-540306
E:

Openingstijden

07:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 10:00
Gesloten

Vakantieperiode

25/12/2024 (1e Kerstdag)
26/12/2024 (2e Kerstdag)
 

Auto huren Drachten

Wilt u een auto huren in Drachten? Dan gaat u natuurlijk naar Bo-rent autoverhuur in Drachten. Met meer dan 75 filialen en ruim 35 jaar ervaring is Bo-rent uw vertrouwde adres voor het huren van een auto, bus of speciaal voertuig. Bij Bo-rent autoverhuur Drachten kunt u terecht voor een auto, bus of speciaal voertuig. Onze voertuigen gaan geen uitdaging uit de weg!

Meer dan alleen huurauto’s

Bij Bo-rent autoverhuur in Drachten vindt u zoveel meer dan alleen huurauto’s. Ook voor bestelbusjes, verhuiswagens en zogeheten special cars bent u bij ons aan het juiste adres. In ons uitgebreide wagenpark vindt u meer dan 20 unieke en superhandige voertuigen die elk moment van de dag voor u klaarstaan. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel een kijkje in ons wagenpark!

Auto huren

Of u nou op een korte vakantie of zakenreis gaat, met een huurauto van Bo-rent komt u altijd veilig en op tijd op uw bestemming. U krijgt bij ons de keuze uit twee bijzonder handige auto’s. Gaat u alleen of met z’n tweeën op reis? Huur dan onze kleine, maar ongekend handige Toyota Aygo. Dankzij de kleine draaicirkel trotseert u zonder problemen de krappe straatjes van Drachten en parkeert u de auto zonder problemen in de kleinste plekjes. Deze kleine draaicirkel maakt, gecombineerd met het fantastische verbruik, de Toyota Aygo tot de ideale stadsauto.

Bestelbus huren

Een auto huren in Drachten doet u natuurlijk bij Bo-rent. Maar ook voor een bestelbus bent u bij Bo-rent autoverhuur in Drachten aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u een ruim aanbod aan handige bestelbusjes in alle formaten. Door dit uitgebreide assortiment kunnen wij u bij elke klus van dienst zijn. Zo heeft onze Mercedes-Benz Citan een compacte inhoud van slechts 3m³, terwijl de Iveco Daily een inhoud heeft van maar liefst 16m³.

Verhuiswagen huren

Met een verhuiswagen van Bo-rent is geen verhuizing te gek. Met één van onze verhuiswagens bespaart u uzelf veel ritjes met een aanhanger en bent u dus ook sneller klaar dan misschien gedacht werd. Onze verhuiswagens beschikken over een laadklep, waardoor u dus veel onnodig tilwerk wordt bespaard!

Service en kwaliteit van hoog niveau

Gaat u een auto huren in Drachten? Dan zijn er een aantal zaken waar u natuurlijk zeker van wilt zijn. Zo moet uw huurauto veilig, betrouwbaar en in een goede staat zijn. Bij Bo-rent kunt u erop vertrouwen dat u in een veilige en betrouwbare auto stapt. Elke auto die bij ons geretourneerd wordt, krijgt van ons een uitvoerige keuring. Tijdens deze keuring zorgen wij ervoor dat de auto zowel technisch als uiterlijk weer in nieuwstaat verkeert. Zo stapt u met een goed gevoel in uw huurauto.

Makkelijk online een reservering plaatsen

Bij het huren van een auto komt vaak veel gedoe kijken. U moet naar de verhuurder toe, documenten invullen, kopietjes van documenten maken en vervolgens maar hopen dat de door u gewenste auto wel beschikbaar is. Bij Bo-rent autoverhuur in Drachten doen wij hier allemaal niet aan. U plaatst gewoon gemakkelijk en snel een online reservering en alles is geregeld. Na uw reservering ontvangt u binnen 24 uur een reserveringbevestiging om aan u te laten weten dat alles geregeld is. Zo makkelijk is het!

Retourneren kan ook na sluitingstijd

Wilt u een auto huren in Drachten? Dan wilt u deze natuurlijk ook zo lang mogelijk gebruiken. Nu zeggen wij niet dat u de auto pas om 1 voor 12 in hoeft te leveren, maar wij doen niet moeilijk over een half uurtje meer als dat echt nodig is. Zo kunt u rustig uw ritje, verbouwing of verhuizing afmaken zonder gehaast.

Bo-rent autoverhuur Drachten

Uw Bo-rent autoverhuur in Drachten vindt u op de Loswal 14 in Drachten. Hier kunt u terecht met al uw vragen en opmerkingen, en helpen wij u graag met uw reservering als u dat wenst. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken op 0512-540344.
 
Een auto huren in Drachten? Dat doet u natuurlijk bij Bo-rent!