Goedkope auto huren

Voor het goedkoop huren van een auto moet u bij Bo-rent zijn, Bo-rent is namelijk de goedkoopste in autoverhuur binnen Nederland. Huur bijvoorbeeld onze Toyota Aygo voor een scherp tarief en met uitstekende voorwaarden! We kunnen deze lage prijzen rekenen, omdat we de auto hebben voorzien van onze reclame. Zo kunt u voordelig een auto huren en terwijl u rondrijdt, zorgt u er voor dat meer mensen weten dat je zo goedkoop een auto huurt bij Bo-rent.
Toyota Aygo
Wilt u een goedkope auto huren met iets meer comfort, dan hebben wij ook een Toyota Yaris waar met gemak 5 personen in kunnen!
Toyota Yaris
Elke wagen die u bij Bo-rent kunt huren is in uitstekende technische staat. Elke auto wordt na het retourneren gecontroleerd op eventuele gebreken en in orde gemaakt voor zijn volgende huurder. Zo hebben we altijd een betrouwbare, goedkope auto voor u beschikbaar op één van onze 65 locaties.

Bestelproces

Tijdens het doorlopen van het eenvoudige bestelproces krijgt u de mogelijkheid om aan te geven of u uw eigen risico wilt verlagen en kunt u aanvullende verzekeringen toevoegen aan uw reservering zoals een annuleringsverzekering of inzittendenverzekering. U krijgt ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld een navigatiesysteem te huren, zodat u altijd veilig en snel op uw bestemming aan komt. Bij elke keuze die u maakt ziet u gelijk wat uw keuze voor invloed heeft op het totaalbedrag van uw reservering.
Navigatiesysteem
Na het aanvragen van een reservering van een huurauto krijgt u binnen 24 uur een bevestiging van uw reservering door het filiaal wat u heeft gekozen. Wanneer u de auto komt ophalen bij het filiaal kunt u het totaalbedrag inclusief de borg contant, via pin of creditcard afrekenen aan de balie. De betaalde borg wordt direct na het inleveren en de eindinspectie door het filiaal teruggestort.

U kunt de huurauto gemakkelijk op ieder moment terugbrengen, ook buiten de openingstijden van het Bo-rent filiaal.
 

Direct een auto reserveren

Toyota Aygo

Toyota Aygo
€ 22,95 per dag incl. BTW

Toyota Aygo reclamevrij

Toyota Aygo reclamevrij
€ 25,00 per dag incl. BTW

Toyota Yaris

Toyota Yaris
€ 30,00 per dag incl. BTW

Toyota Pro-ace 9 persoonsbus

Toyota Pro-ace 9 persoonsbus
€ 90,00 per dag incl. BTW