Goedkoop auto huren

Goedkoop een auto huren doet u natuurlijk bij Bo-rent autoverhuur. Onze huurauto’s zijn niet alleen erg goed geprijsd, maar brengen u ook zonder problemen van A naar B. Al onze voertuigen worden namelijk uitvoerig nagekeken bij terugkomst. Goedkoop is bij Bo-rent dus zeker geen duurkoop!

Altijd en overal goedkoop een auto huren

Waar u ook bent, u vindt altijd een Bo-rent filiaal in de buurt. Met meer dan 50 vestigingen door het hele land kunt u door heel Nederland goedkoop een auto huren. Of u nu een auto zoekt in Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven, Bo-rent is nooit ver weg!

Kies uit een ruim aanbod

Bij Bo-rent autoverhuur kunt u voor elke gelegenheid het perfecte vervoer huren. Huur bijvoorbeeld onze Toyota Aygo voor een scherp tarief en met uitstekende voorwaarden! Omdat wij beschikken over een extra breed wagenpark, kunnen wij u deze lage prijzen bieden. Daarnaast maken wij ook reclame op onze voertuigen, waardoor wij de prijzen nog verder kunnen drukken. Dit is niet alleen goede reclame voor ons, maar zorgt er ook voor dat u goedkoop een auto kunt huren.

Wilt u goedkoop een auto huren met iets meer comfort? Kies dan voor onze Toyota Yaris waar u met gemak vijf personen én bagage in kunt vervoeren.
 
Ook voor bestelbusjes, verhuiswagens en speciale voertuigen staan wij voor u klaar. In ons online wagenpark ontdekt u al onze voertuigen en kunt u uw gewenste voertuig alvast reserveren.

Eenvoudig reserveren

Het reserveren van een auto of bus is bij Bo-rent een fluitje van een cent. In slechts enkele klikken kunt u een voertuig naar wens selecteren en de haal- en brengdatum invoeren. Daarnaast geven wij u ook de mogelijkheid om uw eigen risico te verlagen of aanvullende verzekeringen toe te voegen. Daarnaast kunt u ook verschillende handige extra’s selecteren, waaronder een navigatiesysteem of verhuisnetten voor uw verhuizing.

Na uw reservering krijgt u binnen 24 uur een bevestiging van het filiaal wat u heeft gekozen. Wanneer u de auto komt ophalen bij het filiaal kunt u het totaalbedrag inclusief de borg afrekenen aan de balie. Hiervoor heeft u verschillende betaalmogelijkheden. De betaalde borg wordt direct na het inleveren en de eindinspectie door ons teruggestort.

U kunt de huurauto gemakkelijk op ieder moment terugbrengen, zelfs na sluitingstijd. Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over!

Goedkoop auto huren bij Bo-rent

Wilt u ook goedkoop een auto huren? Dan bent u bij Bo-rent aan het juiste adres. Ontdek ons ruime aanbod aan auto’s in ons online wagenpark of bezoek een Bo-rent filiaal bij u in de buurt. Tot snel!

Goedkoop een auto huren