Goedkoop busje huren

Goedkoop een busje huren doet u eenvoudig en snel bij Bo-rent autoverhuur. Voor elke klus hebben wij een geschikte bus. Bovendien profiteert u bij Bo-rent van lage prijzen en uitstekend voorwaarden. Wilt u ook goedkoop een busje huren? Dan is Bo-rent uw vertrouwde partner!

Voor elke gelegenheid

Bij Bo-rent vindt u voor iedere gelegenheid de juiste bus. Of u nu gaat verhuizen, verbouwen of gewoon een dagje weg wilt waarvoor u voldoende laadruimte nodig heeft, met een bestelbus van Bo-rent bent u zo op weg. In ons ruime aanbod vindt u bestelbusjes met een laadruimte variërend van slechts 3 tot maar liefst 16m³. Voldoende keuze voor elke gelegenheid!

Een busje huren voor uw verhuizing

Gaat u binnenkort verhuizen en heeft u daarvoor net wat meer laadruimte nodig? Dan bent u bij Bo-rent ook aan het juiste adres voor een ruime verhuiswagen met laadklep. Kies voor de handige Mercedes-Benz Sprinter met laadklep en profiteer van maar liefst 21m³ laadruimte. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van een handige punt meubelbak waar u zelfs de kleinste meubelen veilig kunt vervoeren.

Naast een ruim aanbod aan bestelbusjes en verhuiswagens kunt u bij Bo-rent ook handige extra’s huren voor uw verbouwing of verhuizing. Wat dacht u bijvoorbeeld van een steekwagen of extra verhuisdozen? Ook een navigatiesysteem mag uiteraard niet ontbreken. Maak ook uw klussen net iets aangenamer met de extra service van Bo-rent autoverhuur!

Een betrouwbare bus voor een goede prijs

Wat uw klus ook is, u wilt te allen tijde kunnen vertrouwen op uw bestelbus of verhuiswagen. Daarom werken wij bij Bo-rent ook alleen met de strengste kwaliteitseisen, waar al onze voertuigen aan moeten voldoen. Onze busjes krijgen een regelmatige keuring en worden ook bij terugkomst gecontroleerd op schade en defecten. Zo kunt u met een veilig gevoel de weg op!.

Eenvoudig online reserveren

Goedkoop een busje huren doet u bij Bo-rent gemakkelijk en snel online met onze online reservering. Met slechts enkele klikken kunt u een reservering plaatsen voor een voertuig naar wens. Wilt u goed verzekerd op pad? Kies dan voor één van onze aanvullende verzekeringen, zoals een inzittendenverzekering. Selecteer uw gewenste extra’s en reserveer uw bestelbus of verhuiswagen. Wij zorgen ervoor dat u uw busje dezelfde dag nog kunt ophalen!
 
Ook het retourneren van uw bestelbus of verhuiswagen is zo gebeurd, zelfs na sluitingstijd. Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over!

Busje huren bij Bo-rent autoverhuur

Wilt u ook goedkoop een busje huren? Dan helpt Bo-rent autoverhuur u graag verder! Met een ruim aanbod aan voertuigen, meer dan 30 jaar ervaring en vestigingen door het hele land is Bo-rent uw vertrouwde partner op het gebied van autoverhuur. Vind snel een vestiging bij u in de buurt of huur een busje online!
 

Direct een bus reserveren