Goedkoop busje huren

Goedkoop een busje huren doet u eenvoudig bij Bo-rent. Voor elke klus hebben wij de geschikte bus. Bovendien kunt u bij Bo-rent voor de laagste prijs van Nederland een bus huren. U huurt een Toyota PROACE met 7 m3 laadruimte tegen een zeer scherp dagtarief. Een busje huren was nog nooit zo goedkoop!

Een bestelauto voor elke gelegenheid

Bij Bo-rent vindt u voor iedere gelegenheid de juiste bestelauto. Wilt u bijvoorbeeld binnenkort een dagje met het gezin weg en wilt u daarvoor de nodige spullen meenemen, bijvoorbeeld voor een mountainbiketocht, dan kunt u bij Bo-rent gemakkelijk een bestelauto huren zodat u onbezorgd kunt genieten van uw dagje weg.

Bestelwagen huren voor de verhuizing

Gaat u binnenkort verhuizen? Onze bestelwagens staan voor u klaar! Tegen een zeer scherp dagtarief huurt een Mercedes Sprinter, voordeliger dan hier vindt u het werkelijk nergens anders. Bij Bo-rent kunt u met het grootste gemak een bestelwagen huren. Zo bent u verzekerd van een soepele verhuizing.
 
Daarnaast kunt u, wanneer u een busje bij Bo-rent huurt, ook gelijk alle andere benodigdheden voor het verhuizen reserveren. Denk hierbij aan verhuisdozen, verhuisdekens, verhuisnet, verhuisplateau en een normale of traploper steekwagen.

Verhuisdoos Steekwagen Verhuisplateau

Een betrouwbare bus voor een goede prijs

Als u een bestelbus wilt huren dan wilt u natuurlijk ook zeker weten dat deze betrouwbaar en veilig is, zonder dat u daar extra voor betaalt. Bij Bo-rent bent u verzekerd van een kwalitatief goede bus, zowel van binnen als buiten. Wilt u dus een bestelbus huren, dan zorgen wij ervoor dat deze altijd volledig gecheckt en waar nodig gerepareerd is. Elke bus wordt uitgebreid nagelopen na het retourneren en waar nodig wordt de schade direct verholpen. Wel zo veilig.

Bo-rent: de grootste van Nederland

Met meer dan 75 locaties door heel Nederland waar u uw gewenste busje kunt huren is Bo-rent de grootste verhuurder van Nederland. Zo is er altijd wel een vestiging bij u in de buurt. Benieuwd waar u uw volgende bus in de buurt kunt huren? Kijk dan hier voor een overzicht van al onze filialen.

Eenvoudig online reserveren

Een bus huren doet u bij Bo-rent gemakkelijk online. Binnen enkele minuten kunt u uw busje reserveren en zorgen wij ervoor dat u uw busje op de gekozen datum tot uw beschikking heeft. Wilt u goed verzekerd op pas? Kies dan voor een aanvullende verzekering, zoals een inzittendenverzekering of ruit-/bandverzekering. Na uw reservering ontvangt u binnen 24 uur een reserveringsbevestiging van het desbetreffende filiaal. Betalen doet u pas als u uw busje komt ophalen.

Terugkerende klanten

Indien u met enige regelmaat een busje wilt huren, dan kunt u zich registreren. Dit is mogelijk voor zowel bedrijven als particulieren mogelijk. Wanneer u in de toekomst weer een bus wilt huren, kunt u direct inloggen. Hierdoor hoeft u uw gegevens niet nogmaals in te vullen en kunt u via uw bestelgeschiedenis heel snel een nieuwe reservering voor een bestelbus of verhuisbus plaatsen.


Direct een bus reserveren

Mercedes-Benz Citan (3 m3)

Mercedes-Benz Citan
€ 42,00 per dag incl. BTW

Toyota PROACE (6 m3)

Toyota PROACE
€ 59,50 per dag incl. BTW

Mercedes-Benz Sprinter (11 m3)

Mercedes-Benz Sprinter
€ 85,00 per dag incl. BTW

Iveco Daily (16 m3)

Iveco Daily
€ 105,00 per dag incl. BTW

Toyota Dyna pick up

Toyota Dyna pick up
€ 121,00 per dag incl. BTW