Goedkoopste van Nederland

Bo-rent is de goedkoopste van Nederland op het gebied van autoverhuur. U kunt bij ons een Toyota Aygo huren voor € 17,55 voor een hele dag inclusief BTW. Dit vindt u bij geen enkele andere aanbieder van verhuurauto’s binnen Nederland.

Ook voor het huren van een bestelbus of verhuiswagen rekenen we de laagste tarieven binnen Nederland. Een Mercedes Citan (3m3) huurt u al vanaf € 27,23 inclusief BTW. Een vergelijkbare bestelbus kost bij de andere aanbieders bijna het dubbele.

Goedkoper dan andere aanbieders

Wanneer u bij een van de andere aanbieders van autoverhuur in Nederland gaat kijken zoals Sixt, Europcar en Hertz, ziet u in eerste instantie ook vaak lage prijzen. Wanneer u echter door gaat met het invullen van uw bestelling, komen daar vaak ineens veel extra kosten bij. Daar houdt Bo-rent niet van!

Transparantie

Wij houden wel van transparantie en duidelijkheid. De prijs die we tonen is, afgezien van de extra opties die u vrijblijvend kunt afnemen, in alle situaties hetzelfde. Enige waar u nog rekening mee moet houden is de borg, maar dat is bij andere aanbieders uiteraard niet anders. Na het inleveren van uw huurauto en een inspectie van een medewerker, krijgt u de betaalde borg gelijk weer terug.

Bij elke keuze die u maakt, ziet u direct wat de kosten zullen zijn en welk bedrag u inclusief de borg af moet rekenen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.


Direct een auto of bus reserveren

Toyota Aygo

Toyota Aygo
€ 15,29 per dag excl. BTW

Toyota Yaris

Toyota Yaris
€ 26,86 per dag excl. BTW

Mercedes-Benz Citan (3 m3)

Mercedes-Benz Citan
€ 23,97 per dag excl. BTW

Toyota PROACE (6 m3)

Toyota PROACE
€ 39,26 per dag excl. BTW

Mercedes-Benz Sprinter (11 m3)

Mercedes-Benz Sprinter
€ 57,85 per dag excl. BTW