Goedkoopste van Nederland

Bo-rent is de goedkoopste van Nederland op het gebied van autoverhuur. U kunt bij ons een Toyota Aygo huren voor een goede prijs en met uitstekende voorwaarden. Dit vindt u bij geen enkele andere aanbieder van verhuurauto’s binnen Nederland.

Ook voor het huren van een bestelbus of verhuiswagen rekenen we de laagste tarieven binnen Nederland. Perfect voor als u wilt verbouwen of verhuizen zonder hoge kosten!

Goedkoper dan andere aanbieders

Wanneer u bij een van de andere aanbieders van autoverhuur in Nederland gaat kijken zoals Sixt, Europcar en Hertz, ziet u in eerste instantie ook vaak lage prijzen. Wanneer u echter door gaat met het invullen van uw bestelling, komen daar vaak ineens veel extra kosten bij. Daar houden wij bij Bo-rent niet van!

Transparantie

Wij houden wel van transparantie en duidelijkheid. De prijs die we tonen is, afgezien van de extra opties die u vrijblijvend kunt afnemen, in alle situaties hetzelfde. Enige waar u nog rekening mee moet houden is de borg, maar dat is bij andere aanbieders uiteraard niet anders. Na het inleveren van uw huurauto en een inspectie van een medewerker, krijgt u de betaalde borg gelijk weer terug.

Bij elke keuze die u maakt, ziet u direct wat de kosten zullen zijn en welk bedrag u inclusief de borg af moet rekenen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.


Direct een auto of bus reserveren