Auto huren Helmond

Wil u een auto huren in Helmond of in de omgeving van Helmond? Dan bent u bij Bo-rent autoverhuur Helmond aan het juiste adres. Met meer dan 75 vestigingen en ruim 35 jaar ervaring is Bo-rent uw vertrouwde adres als het aankomt op autoverhuur. Met een huurauto van Bo-rent autoverhuur Helmond gaat u veilig en vertrouwd de weg op.

Hoogwaardige service en kwaliteit

Bij Bo-rent autoverhuur in Helmond krijgt u de service en kwaliteit die u mag verwachten. Zo wordt u bij ons altijd door een deskundige medewerker te woord gestaan en zorgen wij ervoor dat u zo weinig mogelijk hinder ondervindt tijdens het huren van één van onze voertuigen. Daarnaast verzekeren wij u ook van een veilige en betrouwbare auto. Elke auto die bij ons geretourneerd wordt, wordt grondig nagekeken door onze experts. Eventuele beschadigingen worden direct verholpen en als kers op de taart maken wij de auto ook nog goed schoon voor u.

Meer dan alleen autoverhuur in Helmond

Een auto huren in Helmond doet u natuurlijk bij Bo-rent autoverhuur. Maar wist u al dat u voor bestelbusjes, verhuiswagens en special cars bij Bo-rent autoverhuur Helmond aan het juiste adres bent? U kunt bij ons terecht voor alle gelegenheden en/of klussen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel een kijkje in ons wagenpark!

Personenauto huren

Met een personenauto van Bo-rent autoverhuur in Helmond kunt u alle kanten op. Of u nou op zakenreis moet of een weekendje weg gaat met de familie, met één van onze handige personenauto’s zit u nooit zonder vervoer. Zo is onze Toyota Aygo, dankzij zijn kleine draaicirkel en compacte formaat, erg geschikt voor gebruik in de stad.
 
Zoekt u iets groters? Huur dan de compacte Toyota Yaris. Deze is ruim genoeg voor 5 personen met voldoende bagage. Dankzij het slimme ontwerp is de auto erg compact van buiten, maar tegelijkertijd vrij ruim vanbinnen. Ideaal voor een ritje met vrienden of familie.

Bestelbus huren

Is het tijd voor een grote klus? Dan huurt u bij Bo-rent de perfecte bus! In ons wagenpark vindt u bestelbusjes in verschillende soorten en maten. Zo is een kleine klus geen probleem voor de compacte Mercedes-Benz Citan, die met een inhoud van 3m³ de kleinste bestelbus uit ons wagenpark is. Voor de grotere klussen hebben wij busjes met een inhoud van 7m³, 11m³ en zelfs 16m³. Bij Bo-rent autoverhuur Helmond staat er altijd wel iets voor u klaar.

Verhuiswagen huren

Met een bestelbus van Bo-rent komt u al een heel eind, maar voor sommige klussen is zelfs een bestelbus niet geschikt. Gelukkig kunt u bij Bo-rent ook terecht voor hele handige verhuiswagens met een laadklep. Onze Mercedes-Benz Sprinter met laadklep biedt u maar liefst 21m³ laadruimte en een punt meubelbak, zodat uw breekbare bezittingen apart vervoerd kunnen worden. Hartstikke handig!

Special car huren

Een bestelbus, verhuiswagen of gewoon een auto huren in Helmond is bij Bo-rent geen probleem. Maar ook voor zogeheten ‘special cars’ zit u bij Bo-rent autoverhuur Helmond helemaal goed. In ons wagenpark vindt u onder andere een accu opgeladen golfkar, ruw terrein carriers en speciale pick-uptrucks met opbouw.

Online uw reservering plaatsen

Wilt u een auto huren in Helmond? Dan wilt u natuurlijk niet te lang bezig zijn met moeilijke en langdradige reserveringen. Daarom maken wij het graag makkelijk voor u, door middel van een online reservering. Met slechts enkele klikken heeft u uw reservering voltooid en ontvangt u van ons een reserveringsbevestiging. U hoeft niet eerst langs te komen of onnodig veel documenten in te vullen.
 
Bent u weer klaar met uw huurauto, dan kunt u deze op elke moment van de dag terugbrengen. Mocht het door overmacht niet lukken om het voertuig op tijd terug te brengen? Dan kunt u deze zelfs na sluitingstijd nog inleveren!

Bo-rent autoverhuur Helmond

Bij Bo-rent autoverhuur in Helmond kunt u terecht voor elk type voertuig. Of u nou een auto, bestelbus, verhuiswagen of special car wilt huren, bij Bo-rent zit u goed. U vindt ons op de Wethouder van Wellaan 115, in Helmond. Hier staat ons deskundige personeel voor u klaar om u te helpen met vragen en/of opmerkingen.
 
Auto huren in Helmond? Bo-rent autoverhuur helpt u graag!