Bo-rent Hoogeveen A.G. Bellstraat

A.G. Bellstraat 2
7903AD Hoogeveen
Route

T: 0528-233900
F: 0528-233901
E:

Bo-rent Hoogeveen A.G. Bellstraat

Openingstijden

07:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 10:00
Gesloten

Vakantieperiode

15/03/2021 t/m 31/12/2021
25/12/2021 (1e Kerstdag)
26/12/2021 (2e Kerstdag)


Auto huren Hoogeveen

Wilt u een auto huren in Hoogeveen? Dan bent u bij Bo-rent aan het juiste adres! Met ruim 35 jaar ervaring en meer dan 75 vestigingen zijn wij al jaren de grootste autoverhuurder van Nederland. En niet alleen de grootste, ook nog eens de beste. Service en kwaliteit komen bij ons op één, en dat merkt u. Bij Bo-rent autoverhuur Hoogeveen zijn wij u graag van dienst.

Meer dan alleen autoverhuur in Hoogeveen

Bij Bo-rent autoverhuur Hoogeveen kunt u terecht voor verschillende voertuigen. Van personenauto’s tot bestelbusjes en van verhuiswagens tot zogeheten ‘special cars’. Bij Bo-rent autoverhuur is niks te gek. U huurt al onze voertuigen tegen een scherpe prijs en goede voorwaarden. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel een kijkje in ons wagenpark!

Personenauto huren

Een auto huren in Hoogeveen? Dan is Bo-rent autoverhuur uw vertrouwde adres. Bij Bo-rent autoverhuur Hoogeveen vindt u verschillende compacte personenauto’s voor bijvoorbeeld een zakenreis, dagje weg of korte vakantie. U kunt kiezen uit één van onze twee compacte auto’s. Heeft u niet zoveel ruimte nodig en rijdt u merendeels in de stad? Dan is de Toyota Aygo de perfecte auto voor u. Dankzij zijn handige formaat en kleine draaicirkel komt u met gemak door de smalste straatjes en is inparkeren geen probleem.
 
Mag het van u toch wel iets groter? Ga dan voor onze compacte Toyota Yaris. In de Toyota Yaris neemt u met gemak 4 passagiers en een lading bagage mee. Dankzij zijn compacte vormgeving verraadt de auto van buiten niet hoe ruim hij vanbinnen is. Laat u dus niet verrassen door zijn kleine voorkomen.

Bestelbus of verhuiswagen huren

Voor elke klus vindt u bij Bo-rent de juiste bus. Of u nou een kleine of grote verbouwing of verhuizing op de planning heeft staan, bij Bo-rent bent u aan het juiste adres. Neem bijvoorbeeld onze Mercedes-Benz Citan. Met een inhoud van 3m³ heb je voldoende ruimte voor kleine transportklussen. Wilt u toch iets meer ruimte? Geen probleem! In ons wagenpark vindt u nog meer bestelbusjes met een inhoud van 7m³, 11m³ of 16m³.
 
Naast onze bestelbusjes vindt u bij Bo-rent ook verschillende ruime verhuiswagens met een laadklep. Dankzij deze laadklap hoeft u geen zware dingen in de laadbak te tillen en voorkomt u dus eventuele rugblessures. Bij Bo-rent heeft u de keuze uit twee verhuiswagens met laadklep. Onze Toyota Dyna met laadklep beschikt over een inhoud van 16m³. Mag het van u nog wel iets groter? Ga dan voor onze Mercedes-Benz Sprinter met laadklep. Deze beschikt over een punt meubelbak en een inhoud van maar liefst 21m³.

Special car huren

Bij Bo-rent kunt u een auto huren in Hoogeveen voor een zakenreis of weekendje weg, en voor een verbouwing of verhuizing zit u goed met één van onze busjes of verhuiswagens. Maar wat nou als u op zoek bent naar een speciaal voertuig voor een bijzondere gelegenheid? Ook dan bent u bij Bo-rent autoverhuur Hoogeveen aan het juiste adres. In ons aanbod vindt u onder andere een accu aangedreven golfkar, ruw terrein carriers en verschillende pick-uptrucks met speciale opbouw.

De kwaliteit en service van Bo-rent

Bo-rent autoverhuur Hoogeveen staat garant voor een goede en vooral veilige huurauto. Om deze kwaliteit te garanderen zorgen wij ervoor dat elk voertuig na een huurperiode uitvoerig gecontroleerd wordt. Uw auto, bus, verhuiswagen of speciaal voertuig wordt zowel mechanisch als uiterlijk nagelopen. Eventuele schade wordt direct verholpen en als kers op de taart maken wij de auto ook nog even schoon voordat u ermee op pad gaat.

Makkelijk en snel online reserveren

Op het moment dat u een auto wilt huren in Hoogeveen wordt u vaak overvallen door langdradige en vaak tijdrovende reserveringen. Wij van Bo-rent begrijpen dat u hier niet gelukkig van wordt. Wij gelukkig ook niet. Daarom kunt u bij Bo-rent autoverhuur Hoogeveen makkelijk en snel uw huurauto reserveren met een online reservering. Met slechts enkele klikken is uw reservering voltooid en ontvangt u van ons binnen 24 uur een reserveringsbevestiging. Zo makkelijk is het.

Geen onnodige kleine lettertjes

Bij Bo-rent autoverhuur Hoogeveen houden wij niet zo van onnodig gedoe. Daarom zullen wij ook niet moeilijk doen als u door overmacht iets later terugkomt dat gepland. U kunt uw auto eventueel ook na sluitingstijd nog inleveren. U kunt de sleutels dan in de daarvoor bestemde dropbox deponeren.

Bo-rent autoverhuur Hoogeveen

Een auto huren in Hoogeveen doet u natuurlijk bij Bo-rent autoverhuur. U vindt ons op de A.G. Bellstraat 2, in Hoogeveen uiteraard. Hier staan onze deskundige medewerkers voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Ook vindt u hier een impressie van ons wagenpark en kunt u alvast uw volgende huurauto reserveren.
 
Auto huren? Bo-rent autoverhuur Hoogeveen helpt u graag!

Veel gestelde vragen

 1. Kan ik bij Bo-rent een auto huren in Hoogeveen?
  Ja, dat kan! Bij Bo-rent bent u aan het juiste adres voor een goede en betrouwbare huurauto in Hoogeveen. Met meer dan 50 vestigingen door het land is er altijd een Bo-rent filiaal bij u in de buurt waar u terecht kunt. Ook een auto huren in Hoogeveen? Dan bent u bij Bo-rent aan het juiste adres!
 2. Waar vind ik Bo-rent autoverhuur in Hoogeveen?
  U vindt Bo-rent autoverhuur op de A.G. Bellstraat 2A in Hoogeveen, op industrieterrein De Wieken. Vanaf de A28, A37 en N374 zijn wij erg goed bereikbaar. Ook bevindt ons filiaal in Hoogeveen zich op steenworp afstand van station Hoogeveen.
 3. Welke auto’s kan ik huren in Hoogeveen?
  Bij Bo-rent autoverhuur profiteert u niet alleen van lage prijzen en goede voorwaarden, maar ook van een ruim en gevarieerd wagenpark. Huur bijvoorbeeld onze compacte Toyota Aygo of ga voor de luxe en vooral ruimere Toyota Yaris. Bent u op zoek naar nog meer ruimte? Kijk dan ook eens naar onze bestelbusjes en verhuiswagens!
 4. Wanneer kan ik bij Bo-rent een auto huren in Hoogeveen?
  Bij Bo-rent kunt u dezelfde dag nog een auto huren in Hoogeveen, dankzij onze online reservering. Meteen online reservering kunt u in slechts enkele klikken een reservering plaatsen voor uw gewenste auto, bestelbus of verhuiswagen. Is deze aanwezig bij ons filiaal in Hoogeveen? Dan kunt u deze een uur later al ophalen!
 5. Kan ik mijn huurauto uit Hoogeveen bij andere Bo-rent filialen retourneren?
  Helaas niet. Al onze filialen onderhouden hun eigen wagenpark, waardoor u de auto dus dient te retourneren bij het filiaal van herkomst. Wilt u een auto huren in Hoogeveen? Houdt er dan ook alstublieft rekening mee dat u deze ook weer dient te retourneren bij ons filiaal in Hoogeveen.
 6. Kan ik zomaar een auto huren in Hoogeveen?
  Bij Bo-rent autoverhuur kunt u al een auto huren in Hoogeveen als u minimaal 2 jaar in het bezit bent van een geldig rijbewijs. Let wel, bent u jonger dan 26 jaar? Dan betaalt u een leeftijdstoeslag bovenop de huurprijs.
 7. Hoeveel vrije kilometers mag ik rijden met mijn huurauto uit Hoogeveen?
  Afhankelijk van uw huurperiode krijgt u bij Bo-rent een aantal kilometers dat u zonder extra kosten kunt rijden. Dit aantal varieert van slechts 50 tot maar liefst 400 kilometer. Kilometers die u boven het aantal vrij kilometers rijdt worden bij het opmaken van de eindnota aan u doorbelast.