Bo-rent Kampen Carlsonstraat

Carlsonstraat 9
8263CA Kampen
Route

T: 038-3335562
F: 038-3335775
E:

Bo-rent Kampen Carlsonstraat

Openingstijden

07:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 10:00
Gesloten


Auto huren Kampen

Een auto huren in Kampen doe je eenvoudig, goedkoop en snel, bij Bo-rent autoverhuur. Onze autoverhuur in Kampen is van goede kwaliteit en biedt een uitstekende service. Houdt u net zoals wij niet van getreuzel? Kies dan voor de betrouwbare kwaliteit en service van Bo-rent autoverhuur in Kampen en huur één van de handige voertuigen uit ons wagenpark.

Een verrassend ruim aanbod

Bij Bo-rent autoverhuur in Kampen vindt u niet alleen huurauto’s, maar ook handige bestelbusjes, verhuiswagens en zogeheten ‘special cars’. Bij Bo-rent vindt u voor iedere klus het juiste vervoer, en dat altijd voor een goede en eerlijke prijs. Benieuwd of wij u ook kunnen helpen? Neem dan gauw een kijkje in ons wagenpark of bezoek ons filiaal in Kampen!

Personenauto huren

In het wagenpark van Bo-rent autoverhuur in Kampen vindt u twee bijzonder praktische personenauto’s die u zonder problemen van A naar B brengen. U kunt kiezen uit de verrassend compacte Toyota Aygo en de grotere en luxere Toyota Yaris. De Toyota Aygo is dankzij zijn kleine formaat en draaicirkel uitermate geschikt voor de krappe binnensteden en parkeerplaatsen. Voor iets meer luxe en ruimte kunt u de Toyota Yaris huren. Deze is ruim genoeg voor 5 personen en bagage. Ideaal voor een weekendje weg met vrienden of familie.

Bestelbusjes en verhuiswagens huren

Bij Bo-rent Kampen vindt u voor elke klus de juiste bus. Of u nou op zoek bent naar een compacte bestelbus voor een kleine klus of een ruime bestelbus voor een verhuizing of verbouwing, bij Bo-rent autoverhuur bent u aan het juiste adres! Huur voor een kleine klus bijvoorbeeld de compacte Mercedes-Benz Citan met ene inhoud van 3m³. Bent u toch op zoek naar iets groters? Huur dan de Toyota PROACE met een inhoud van 7m³ of de Iveco Daily met een inhoud van maar liefst 16m³.
 
Voor de echt grote verhuisklussen hebben wij ook nog een ruime verhuiswagen met laadklep in ons wagenpark. Onze Mercedes-Benz Sprinter met laadklep beschikt over een inhoud van maar liefst 21m³ en een handige puntmeubelbak, waarin u zelfs uw kleinste bezitingen veilig vervoert!

Special cars huren

Special cars zijn uitermate geschikt voor klussen waarbij een personenauto of bestelbus niet volstaat. Denk bijvoorbeeld aan een elektrische golfkar, ruw terrein carriers of bestelbusjes die omgebouwd zijn tot heuse pick-ups. Daarnaast vind je ook heuse pick-ups met speciale opbouw, zoals een kiepfunctie of zelfs een kraanopbouw.

De hoogstaande service van Bo-rent

Een auto huren in Kampen kan een hele opgave zijn. U wilt immers geen auto huren die u na enkele kilometers in de steek laat. Daarom staan wij bij Bo-rent autoverhuur in Kampen garant voor de veiligheid en betrouwbaarheid van al onze voertuigen. Elke huurauto wordt bij terugkomst direct nagekeken, zowel van binnen als van buiten. Eventuele schade en gebreken worden direct verholpen en als kers op de taart wordt het voertuig ook nog uitvoerig schoongemaakt.

Eenvoudig online uw reservering plaatsen

Heeft u een huurauto op het oog en wilt u deze graag reserveren? Dan doet u dat bij Bo-rent gemakkelijk en snel met een online reservering. In slechts enkele klikken heeft u uw reservering voltooid en kunt u met een gerust hart uw huurauto ophalen op de afgesproken dag. Wij zullen er dan voor zorgen dat uw auto, bus, verhuiswagen of special car voor u klaarstaat!
 
Op de dag dat u uw huurauto terug moet brengen wil het natuurlijk nog wel eens voorkomen dat u helaas niet op tijd bij ons filiaal bent. Bij Bo-rent is dat geen probleem! U kunt uw huurauto ook na sluitingstijd nog terugbrengen. U zet simpelweg uw auto bij ons op de parkeerplaats en deponeert de sleutels in de daarvoor bestemde dropbox. Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken dat u misschien te laat bent.

Bo-rent autoverhuur Kampen

Een auto huren in Kampen doet u natuurlijk bij Bo-rent autoverhuur, de grootste en goedkoopste van Nederland. U vindt Bo-rent autoverhuur in Kampen op de Carlsonstraat 9, in Kampen uiteraard. Hier helpen wij u graag met al uw vragen en geven wij advies waar nodig. Ook vindt u hier een kleine impressie van ons wagenpark en kunt u wanneer gewenste uw huurauto alvast reserveren.
 
Auto huren? Bij Bo-rent autoverhuur in Kampen bent u aan het juiste adres!

Veel gestelde vragen

 1. Kan ik bij een auto huren bij Bo-rent in Kampen?
  Dat kan! Voor de beste huurauto’s, scherpste tarieven en uitstekende voorwaarden bent u bij Bo-rent autoverhuur in Kampen aan het juiste adres! Daarnaast is er met meer dan 50 vestigingen altijd een Bo-rent filiaal bij u in de buurt. Wilt u ook een auto huren in Kampen? Dan verwelkomen wij u graag bij Bo-rent autoverhuur!
 2. Welke auto’s kan ik huren in Kampen?
  Bij Bo-rent autoverhuur in Kampen bent u niet alleen aan het juiste adres voor een huurauto, maar ook voor bestelbusjes, verhuiswagens en zelfs speciale voertuigen. Wilt u een auto huren in Kampen? Dan kunt u bij ons terecht voor een compacte, maar toch verrassend ruime Toyota Aygo. Zoekt u iets meer ruimte? Bekijk dan ook eens onze bestelbusjes!
 3. Waar vind ik Bo-rent autoverhuur in Kampen?
  Voor de beste huurauto’s in Kampen moet u natuurlijk bij Bo-rent zijn! U vindt Bo-rent autoverhuur in Kampen op de Carlsonstraat 9, op bedrijventerrein RW50. Hier vindt u een ruim aanbod aan huurauto’s, bestelbusjes, verhuiswagens en nog veel meer!
 4. Kan iedereen een auto huren in Kampen?
  Bij Bo-rent geloven wij dat iedereen een auto moet kunnen huren. Daarom dient u bij ons alleen minimaal jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Bent u jonger dan 26 jaar en wilt u een auto huren in Kampen? Dan betaalt u nog wel een leeftijdstoeslag bovenop de huurprijs.
 5. Kan ik vrij rijden met mijn huurauto uit Kampen?
  Ja, dat kan. Afhankelijk van uw huurperiode krijgt u bij Bo-rent een vrij aantal kilometers. Dit aantal kan variëren van 50 kilometer bij een 4-uurstairef tot maar liefst 400 kilometer bij een lang weekendtarief. Kilometers die u boven het aantal vrij kilometers rijdt worden uiteindelijk aan u doorbelast.
 6. Kan ik dezelfde dag nog een auto huren in Kampen?
  Jazeker! Met onze online reservering kunt u zelfs tot een uur van tevoren nog een reservering plaatsen voor uw gewenste voertuig. In slechts enkele klikken kunt u een reservering plaatsen en zorgen wij ervoor dat uw huurauto, bestelbus of verhuiswagen voor u klaar wordt gemaakt.
 7. Bij welk filiaal kan ik mijn huurauto uit Kampen retourneren?
  U kunt uw huurauto enkel en alleen retourneren bij het filiaal van herkomst. Wij vragen u dan ook om uw huurauto uit Kampen ook weer bij ons filiaal in Kampen te retourneren. Zo houden wij ons wagenpark overzichtelijk, volledig en beschikbaar voor iedereen!