Auto huren Meppel

Wilt u een auto huren in Meppel zonder gedoe? Dan helpt Bo-rent autoverhuur u graag verder! Met ruim 35 jaar ervaring en meer dan 70 vestigingen door heel Nederland is Bo-rent al jaren uw vertrouwde adres voor huurauto’s, bestelbusjes en speciale voertuigen. Benieuwd of wij u verder kunnen helpen? Kom dan een keer langs bij Bo-rent autoverhuur in Meppel en laat u informeren door onze deskundige medewerkers.

Service van een hoog niveau

Van een huurauto mag u uiteraard verwachten dat deze veilig en betrouwbaar is en dat u zonder problemen van A naar B komt. Toch is dit helaas niet altijd het geval. Gelukkig kunnen wij u garanderen dat u bij Bo-rent autoverhuur in Meppel in een veilige en betrouwbare auto stapt. Wanneer een voertuig bij Bo-rent geretourneerd wordt, krijgt deze direct een uitgebreide keuring. Tijdens deze keuring wordt het voertuig zowel mechanisch als uiterlijk nagelopen en waar nodig gerepareerd. Elke servicebeurt eindigt met een grote schoonmaak, zodat u als het ware in een nieuwe auto stapt.

Meer dan alleen autoverhuur in Meppel

Een auto huren in Meppel doet u natuurlijk bij Bo-rent. Maar ook voor bestelbusjes, verhuiswagens en zelfs speciale voertuien bent u bij ons aan het juiste adres! Bij Bo-rent hebben wij voor elke gelegenheid een geschikt vervoersmiddel. Wilt u weten welke oplossingen wij u allemaal kunnen bieden? Neem dan snel een kijkje in ons wagenpark en laat u verrassen!

Personenauto huren

Bij Bo-rent heeft u de beschikking over twee bijzonder praktische personenauto’s. De Toyota Aygo is dankzij zijn gunstige verbruik en kleine draaicirkel uitermate geschikt voor ritjes door de binnenstad. Toch heeft u aan ruimte geen gebruik. De Aygo heeft namelijk 4 zitplaatsen en genoeg ruimte over voor een hoop bagage.
 
Mag het van u toch nog iets ruimer? Kies dan voor de verrassend ruime Toyota Yaris. De Toyota Yaris is dankzij zijn handige ontwerp compact van buiten, maar verrassend ruim vanbinnen. Daardoor neemt u met gemak 5 personen en een hele lading bagage mee, zonder dat u hoeft te proppen. Ideaal voor een weekendje weg met vrienden of familie!

Bestelbus of verhuiswagen huren

Bo-rent autoverhuur in Meppel heeft voor elke klus de juiste bus. Met een uitgebreid assortiment aan bestelbusjes en verhuiswagens zit u bij Bo-rent helemaal goed voor alle klus- en verhuiswerkzaamheden. Zo kunt u voor alle kleine klussen gebruik maken van onze handige Mercedes-Benz Citan, terwijl u voor de grotere klussen beter voor de Mercedes-Benz Sprinter of zelfs onze Iveco Daily.
 
Voor al uw verhuisklussen kunt u terecht bij onze verhuiswagens. Beide verhuiswagens uit het assortiment van Bo-rent autoverhuur in Meppel beschikken over een handige laadklep om het in- en uitladen makkelijker te maken. Daarnaast beschikt onze Mercedes-Benz Sprinter met laadklep ook nog over een handige punt meubelbak, waardoor u al uw meubels veilig kunt vervoeren!

Special car huren

Een zogeheten “special car” is een voertuig dat goed van pas komt als een personenauto of bestelbus niet kan voldoen. Denk bijvoorbeeld aan een accu aangedreven golfkar pick up, ruw terrein carriers of pick ups met speciale opbouw. Voor al uw vraagstukken heeft Bo-rent autoverhuur in Meppel de juiste voertuigen. Kom eens langs en laat u adviseren!

Reserveren doet u gemakkelijk online

Een auto huren in Meppel kan soms een hele opgave zijn. Vaak moet u een lang reserveringsproces doorlopen voordat u een auto kunt huren. Dit kost u alleen maar kostbare tijd die u veel beter had kunnen besteden. Daarom doen wij bij Bo-rent niet zo moeilijk. In slechts enkele klikken heeft u een auto, bus of speciaal voertuig gereserveerd en zorgen wij ervoor dat deze klaarstaat op de door u gekozen dag. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een reserveringsbevestiging zodat u zeker weet dat alles gelukt is.
 
Ook bij het retourneren doen wij uiteraard niet moeilijk. Bent u door overmacht helaas niet op tijd terug om uw auto te retourneren? Dan kunt u uw voertuig ook na sluitingstijd nog terugbrengen. Parkeer deze op de parkeerplaats en deponeer de sleutels in de daarvoor bestemde dropbox. Wij zorgen dan dat alles verder geregeld wordt.

Bo-rent autoverhuur in Meppel

Een auto huren in Meppel? Dat doet u uiteraard bij Bo-rent autoverhuur. Bij Bo-rent profiteert u van jarenlange kennis en de beste prijzen. U vindt ons op de Setheweg 3 in Meppel. Vanaf de A32 en de N375 bent u binnen enkele minuten op het juiste adres voor al uw huurvoertuigen.
 
Auto huren? Bo-rent autoverhuur in Meppel helpt u graag verder!