Een personenbus huren

Wilt u een weekendje weg met familie en vrienden? Of gaat u deze vakantie op een avontuurlijke roadtrip met uw vriendenclub? Misschien wilt u zelfs een busje huren voor een vakantie naar het buitenland? Dan is een personenbus huren een uitstekend idee! Bij Bo-rent kunt u een 9-persoons bus huren. Deze biedt voldoende zitruimte voor de hele groep bij elkaar. Wat ook belangrijk is, er is meer dan genoeg bergruimte voor alle bagage. Bij Bo-rent zit u goed voor personenbus verhuur!

Een betrouwbaar personenbusje huren voor een goede prijs

Wanneer u bij ons een personenbus gaat huren dan wilt u er natuurlijk van verzekerd zijn dat de bus betrouwbaar en veilig is. U wilt onderweg namelijk niet voor vervelende verrassingen komen te staan. Bij Bo-rent kunt u er zeker van zijn dat u altijd een personenbus van goede kwaliteit huurt. Dat geldt niet alleen voor het motorische gedeelte, maar ook voor de binnen- en buitenkant van onze 9-persoons bus. Voordat u u de bus meekrijgt controleren wij deze helemaal voor u. Als er kleine reparaties nodig zijn dan voeren we die eerst uit voordat de bus in de verhuur gaat. Ook wanneer de personenbus is geretourneerd wordt deze helemaal nagelopen. Eventuele schade wordt direct verholpen, zodat al onze personenbusjes altijd in prima conditie verkeren. Bij Bo-rent huurt u e altijd een betrouwbare en veilige personenbus!

Huur de Toyota PROACE 9-persoonsbus

Gaat u met een groter gezelschap een weekendje op stap of op vakantie? Of plant u misschien een teamuitje of een tripje met de sportclub? Kies dan voor onze Toyota PROACE. Deze comfortabele handgeschakelde 9-persoonsbus biedt voldoende zitplaatsen voor 9 personen en beschikt standaard over diverse extra's. De PROACE is voorzien van Cruise Control en airconditioning, waardoor jouw reis extra comfortabel verloopt. Daarnaast beschikt de PROACE ook over een vlakke kunststof vloer die makkelijk schoon te houden is. Dus geen zorgen over koekkruimels en chips op de vloer. Tot slot biedt de PROACE achterin voldoende ruimte voor de bagage van alle 9 passagiers, want de bus is verlengd. Kortom, de ideale keuze als u een personenbus wilt huren!

Een personenbus huren bij Bo-rent autoverhuur

Met meer dan 50 vestigingen door het hele land is Bo-rent het adres wanneer u een personenbus wilt huren in Nederland. Bij de meeste van onze vestigingen kunt u snel en gemakkelijk een Toyota PROACE 9-persoonsbus huren. Wat ook handig is: u kunt uw personenbus al reserveren vanuit huis. Kijk op de website bij welke vestigingen de Toyota PROACE wordt verhuurd en reserveer in een handomdraai uw 9-persoonsbus. Na afloop van uw reservering brengt u de bus weer terug naar hetzelfde filiaal.
 
Wilt u ook een personenbus huren? Reserveer dan snel online en huur vandaag nog uw ruime 9-peroonsbus!