Bo-rent Rhoon Achterdijk

Achterdijk 31
3161EB Rhoon
Route

T: 010-5012333
F: 010-5012622
E:

Bo-rent Rhoon Achterdijk

Openingstijden

07:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten

Bouwvak (23-07 / 13-08)

08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten


Auto huren Rhoon

Bent u op zoek naar een veilige en betrouwbare huurauto in Rhoon? Dan bent u bij Bo-rent autoverhuur in Rhoon aan het juiste adres! Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er voor nodig is om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Tevens zijn wij met meer dan 70 vestigingen door heel Nederland altijd bij u in de buurt. Wilt u een auto huren in Rhoon, dan vindt u de beste huurauto’s bij u om de hoek bij Bo-rent autoverhuur!

De mogelijkheden bij Bo-rent autoverhuur in Rhoon

Bo-rent autoverhuur is natuurlijk uw vertrouwde partner voor huurauto’s in Rhoon, maar wist u al dat u bij Bo-rent ook terecht kunt voor verschillende andere voertuigen? Zo bent u bij ons bijvoorbeeld ook aan het juiste adres voor bestelbusjes, verhuiswagens en zelfs speciale voertuigen. Neem een kijkje in ons wagenpark en laat u verrassen door de enorme hoeveelheid mogelijkheden. U kunt uiteraard ook altijd even langskomen bij ons filiaal in Rhoon voor advies van één van onze deskundige medewerkers.

Personenauto huren

Bent u op zoek naar een compacte personenauto die u met gemak van A naar B brengt? Bij Bo-rent kunt u kiezen uit twee bijzonder handige auto’s, namelijk de Toyota Aygo en Toyota Yaris. Elk van deze auto’s heeft zijn eigen unieke eigenschappen en sterke punten. Zo is de Toyota Aygo dankzij zijn kleine draaicirkel en gunstige energieverbruik uitermate geschikt voor kleine stukjes en krappe steden. Toch neemt u in de Aygo met gemak vier mensen en een hele hoop bagage mee.
 
Heeft u liever toch iets meer ruimte? Kies dan voor onze verrassend ruime Toyota Yaris. Dankzij zijn compacte ontwerp is de Yaris klein van buiten, maar verrassend ruim vanbinnen. Zo neemt u met gemak 5 personen mee en is er nog voldoende ruimte voor bagage.

Bestelbus of verhuiswagen huren

Staat er binnenkort een grote verbouwing of verhuizing op de planning maar heeft u nog niet het juiste vervoer geregeld? Kijk dan eens naar de bestelbusjes van Bo-rent autoverhuur in Rhoon. In ons wagenpark vindt u bestelbusjes met een inhoud variërend van 3m³ tot maar liefst 16m³. Met een bestelbus van Bo-rent heeft u altijd voldoende ruimte!
 
Naast onze bestelbusjes vindt u bij Bo-rent ook twee ruime verhuiswagens en zelfs een heuse Toyota Dyna pick up. Met de verhuiswagens van Bo-rent autoverhuur in Rhoon kunt u in één keer een gigantische lading spullen vervoeren. Beide verhuiswagens beschikken over een handige laadklep die u veel zwaar werk besparen. Daarnaast beschikt onze Mercedes-Benz Sprinter met laadklep ook over een punt meubelbak, waardoor u veilig uw kleinere meubelen kunt vervoeren.

Speciaal voertuig huren

Voldoet een personenauto, bestelbus of verhuiswagen niet bij uw volgende klus en heeft u wel passend vervoer nodig? Neem dan eens een kijkje bij onze zogeheten ‘special cars’, oftewel speciale voertuigen. Zo kunt u bij ons onder andere ook een elektrische golfkar ruw terrein carriers of pick ups met speciale opbouw huren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Volkswagen Transporter met veegvuil opbouw of een heuse Mercedes-Benz Sprinter met kraanopbouw. Voor elke klus vindt u bij Bo-rent autoverhuur in Rhoon het juiste vervoer!

Hoogwaardige kwaliteit en service

Als u een auto gaat huren in Rhoon dan wilt u er natuurlijk op kunnen vertrouwen dat deze veilig en betrouwbaar is en dat u geen onverwachte problemen krijgt. Met een huurauto ven Bo-rent autoverhuur in Rhoon bent u gelukkig verzekerd van een kwalitatief goede en betrouwbare auto. Al onze voertuigen krijgen bij terugkomst namelijk een uitvoerige nakijkbeurt, waarbij het voertuig zowel mechanisch als uiterlijk wordt gecheckt. Vinden wij een beschadiging of probleem, dan lossen wij dit direct op. U stapt dus altijd in een auto die aan alle veiligheidseisen voldoet. 

Eenvoudig reserveren en retourneren

Wilt u een auto huren in Rhoon zonder teveel gedoe? Dan moet u bij Bo-rent zijn! Reserveren doet u bij ons namelijk gemakkelijk en snel via een online reservering.  Met enkele klikken kunt u een auto, bestelbus, verhuiswagen of speciaal voertuig reserveren. U ontvangt van ons binnen 24 uur een reserveringbevestiging en wij zorgen ervoor dat uw voertuig op de afgesproken dag klaarstaat. Zo makkelijk kan het zijn!
 
Ook bij het retourneren ondervindt u het gemak van Bo-rent. Mocht het namelijk voorkomen dat u door overmacht niet binnen onze openingstijden terug kunt zijn, dan kunt u uw voertuig ook na sluitingstijd nog terugbrengen! Parkeer uw auto, bus of speciaal voertuig gewoon op de parkeerplaats en deponeer de sleutels in de daarvoor bestemde dropbox. Wij regelen de rest wel!

Bo-rent autoverhuur in Rhoon

De beste en goedkoopste huurauto’s in Rhoon vindt u bij Bo-rent autoverhuur in Rhoon. U vindt ons op de Achterdijk 31. Hier kunt u terecht met al uw vragen en staat ons deskundige personeel voor u klaar met een passend advies. Vanaf de A15 zijn wij in enkele minuten bereikbaar. Kome een keer langs en laat u verrassen door de eindeloze mogelijkheden.
 
Auto huren in Rhoon? Bo-rent autoverhuur helpt u verder!

Veel gestelde vragen

 1. Kan ik een auto huren in Rhoon?
  Jazeker! Bij Bo-rent autoverhuur vindt u al meer dan 30 jaar voor elke gelegenheid het juiste voertuig. Daarnaast is er, met meer dan 50 vestigingen door het hele land, altijd een Bo-rent filiaal bij u in de buurt. Benieuwd of u bij Bo-rent ook een geschikte auto kunt huren in Rhoon? Kom langs en laat u adviseren door onze deskundige medewerkers!
 2. Welke auto’s vind ik bij Bo-rent autoverhuur in Rhoon?
  In ons wagenpark vindt u verschillende handige personenauto’s voor elke gelegenheid. Huur bijvoorbeeld onze compacte Toyota Aygo of kies voor de ruimere en luxe Toyota Yaris. Bent u op zoek naar nog meer ruimte? Neem dan ook eens een kijkje bij onze bestelbusjes en verhuiswagens!
 3. Waar is Bo-rent autoverhuur in Rhoon gevestigd?
  U vindt Bo-rent autoverhuur in Rhoon op de Achterdijk 31, op bedrijventerrein Overhoeken. Komt u met de auto? Dan zijn wij vanaf de A15 erg goed bereikbaar. Daarnaast zijn wij ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Kom snel een keer langs en ontdek alle mogelijkheden van Bo-rent autoverhuur in Rhoon.
 4. Kan ik dezelfde dag nog een auto huren in Rhoon?
  Ja, dat kan! Wilt u het liefst vandaag nog een auto huren in Rhoon? Dan kunt u in slechts enkele klikken een online reservering plaatsen voor een voertuig naar wens. Is uw auto, bestelbus of verhuiswagen nog beschikbaar in Rhoon? Dan kunt u uw reservering zelfs tot een uur van tevoren nog plaatsen!
 5. Vanaf welke leeftijd kan ik een auto huren in Rhoon?
  Bij Bo-rent autoverhuur kan iedereen vanaf 18 jaar een auto huren in Rhoon, mits u minimaal 2 jaar in het bezit bent van een geldig rijbewijs. Bent u jonger dan 26 jaar/ Dan kunt u uiteraard ook gewoon een auto huren in Rhoon, maar betaalt u nog wel een leeftijdstoeslag bovenop de huurprijs.
 6. Mag ik vrij rijden met mijn huurauto uit Rhoon?
  Bij elke auto, bestelbus of verhuiswagen krijgt u, afhankelijk van uw huurperiode, een aantal kilometers dat u vrij kunt rijden. Dit aantal kan variëren van slechts 50 tot maar liefst 400 kilometer. Houdt er alstublieft wel rekening mee dat kilometers die u boven het aantal vrije kilometers rijdt uiteindelijk aan u worden doorbelast.
 7. Kan ik mijn huurauto uit Rhoon bij andere filialen retourneren?
  Omdat al onze filialen een eigen wagenpark beheren en onderhouden, kunt u uw huurauto uit Rhoon alleen retourneren bij ons filiaal in Rhoon. Houdt hier dan ook alstublieft rekening mee als u van plan bent om grote afstanden te rijden.