Bo-rent Rhoon Achterdijk

Bo-rent Rhoon Achterdijk
Achterdijk 31
3161EB Rhoon
Route

T: 010-5012333
F: 010-5012622
E:

Openingstijden

07:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 12:30
Gesloten

Vakantieperiode

25/12/2024 (1e Kerstdag)
26/12/2024 (2e Kerstdag)
 

Auto huren Rhoon

Bent u op zoek naar een veilige en betrouwbare huurauto in Rhoon? Dan bent u bij Bo-rent autoverhuur in Rhoon aan het juiste adres! Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er voor nodig is om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Tevens zijn wij met meer dan 70 vestigingen door heel Nederland altijd bij u in de buurt. Wilt u een auto huren in Rhoon, dan vindt u de beste huurauto’s bij u om de hoek bij Bo-rent autoverhuur!

De mogelijkheden bij Bo-rent autoverhuur in Rhoon

Bo-rent autoverhuur is natuurlijk uw vertrouwde partner voor huurauto’s in Rhoon, maar wist u al dat u bij Bo-rent ook terecht kunt voor verschillende andere voertuigen? Zo bent u bij ons bijvoorbeeld ook aan het juiste adres voor bestelbusjes, verhuiswagens en zelfs speciale voertuigen. Neem een kijkje in ons wagenpark en laat u verrassen door de enorme hoeveelheid mogelijkheden. U kunt uiteraard ook altijd even langskomen bij ons filiaal in Rhoon voor advies van één van onze deskundige medewerkers.

Personenauto huren

Bent u op zoek naar een compacte personenauto die u met gemak van A naar B brengt? Bij Bo-rent kunt u kiezen uit twee bijzonder handige auto’s, namelijk de Toyota Aygo en Toyota Yaris. Elk van deze auto’s heeft zijn eigen unieke eigenschappen en sterke punten. Zo is de Toyota Aygo dankzij zijn kleine draaicirkel en gunstige energieverbruik uitermate geschikt voor kleine stukjes en krappe steden. Toch neemt u in de Aygo met gemak vier mensen en een hele hoop bagage mee.
 
Heeft u liever toch iets meer ruimte? Kies dan voor onze verrassend ruime Toyota Yaris. Dankzij zijn compacte ontwerp is de Yaris klein van buiten, maar verrassend ruim vanbinnen. Zo neemt u met gemak 5 personen mee en is er nog voldoende ruimte voor bagage.

Bestelbus of verhuiswagen huren

Staat er binnenkort een grote verbouwing of verhuizing op de planning maar heeft u nog niet het juiste vervoer geregeld? Kijk dan eens naar de bestelbusjes van Bo-rent autoverhuur in Rhoon. In ons wagenpark vindt u bestelbusjes met een inhoud variërend van 3m³ tot maar liefst 16m³. Met een bestelbus van Bo-rent heeft u altijd voldoende ruimte!
 
Naast onze bestelbusjes vindt u bij Bo-rent ook ruime verhuiswagens met laadklep. Met de verhuiswagens van Bo-rent autoverhuur in Rhoon kunt u in één keer een gigantische lading spullen vervoeren. Daarnaast beschikt onze Mercedes-Benz Sprinter met laadklep ook over een punt meubelbak, waardoor u veilig uw kleinere meubelen kunt vervoeren.

Hoogwaardige kwaliteit en service

Als u een auto gaat huren in Rhoon dan wilt u er natuurlijk op kunnen vertrouwen dat deze veilig en betrouwbaar is en dat u geen onverwachte problemen krijgt. Met een huurauto ven Bo-rent autoverhuur in Rhoon bent u gelukkig verzekerd van een kwalitatief goede en betrouwbare auto. Al onze voertuigen krijgen bij terugkomst namelijk een uitvoerige nakijkbeurt, waarbij het voertuig zowel mechanisch als uiterlijk wordt gecheckt. Vinden wij een beschadiging of probleem, dan lossen wij dit direct op. U stapt dus altijd in een auto die aan alle veiligheidseisen voldoet. 

Eenvoudig reserveren en retourneren

Wilt u een auto huren in Rhoon zonder teveel gedoe? Dan moet u bij Bo-rent zijn! Reserveren doet u bij ons namelijk gemakkelijk en snel via een online reservering.  Met enkele klikken kunt u een auto, bestelbus, verhuiswagen of speciaal voertuig reserveren. U ontvangt van ons binnen 24 uur een reserveringbevestiging en wij zorgen ervoor dat uw voertuig op de afgesproken dag klaarstaat. Zo makkelijk kan het zijn!
 
Ook bij het retourneren ondervindt u het gemak van Bo-rent. Mocht het namelijk voorkomen dat u door overmacht niet binnen onze openingstijden terug kunt zijn, dan kunt u uw voertuig ook na sluitingstijd nog terugbrengen! Parkeer uw auto, bus of speciaal voertuig gewoon op de parkeerplaats en deponeer de sleutels in de daarvoor bestemde dropbox. Wij regelen de rest wel!

Bo-rent autoverhuur in Rhoon

De beste en goedkoopste huurauto’s in Rhoon vindt u bij Bo-rent autoverhuur in Rhoon. U vindt ons op de Achterdijk 31. Hier kunt u terecht met al uw vragen en staat ons deskundige personeel voor u klaar met een passend advies. Vanaf de A15 zijn wij in enkele minuten bereikbaar. Kome een keer langs en laat u verrassen door de eindeloze mogelijkheden.
 
Auto huren in Rhoon? Bo-rent autoverhuur helpt u verder!