Auto huren Wormerveer

Wilt u een auto huren waarmee u binnen de kortste keren in Purmerend, Haarlem of Amsterdam staat? Huur dan voordelig een auto bij Bo-rent autoverhuur in Wormerveer. Hier vindt u een ruime collectie met de beste en goedkoopste huurauto’s, bestelbusjes en zelfs speciale voertuigen. Met meer dan 65 vestigingen door het hele land en ruim 35 jaar ervaring is Bo-rent al jarenlang uw vertrouwde partner op het gebied van autoverhuur!

Veiligheid en kwaliteit staan voorop

Bij Bo-rent hopen wij natuurlijk dat u plezier heeft met uw huurauto. Maar wat wij nog belangrijker vinden is dat u in een betrouwbare auto stapt waarmee u veilig de weg op kunt. Daarom doen wij ook ons uiterste best om ervoor te zorgen dat al onze voertuigen goed onderhouden worden. Al onze voertuigen worden bij terugkomst gekeurd en waar nodig direct gerepareerd. Uiteraard sluiten wij elke keuring af met een uitgebreide schoonmaakbeurt, zodat u in een praktisch nieuwe auto stapt!

Voor elke situatie het juiste vervoer

Een auto huren in Wormerveer doet u natuurlijk bij Bo-rent autoverhuur. Maar wist u al dat u bij Bo-rent ook aan het juiste adres bent voor verschillende handige bestelbusjes, verhuiswagens en zelfs zogeheten ‘special cars’. Bekijk snel ons wagenpark en laat u verrassen door alle mogelijkheden!

Personenauto huren

Bent u op zoek naar een handige personenauto die u met gemak van A naar B brengt? Kijk dan eens naar de personenauto’s van Bo-rent autoverhuur in Wormerveer. In ons wagenpark vindt u namelijk twee compacte huurauto’s voor alledaags gebruik.
 
Onze Toyota Aygo is door zijn kleine draaicirkel en gunstige verbruik uitermate geschikt voor de binnenstad. Voor de Aygo is geen straatje te smal en geen parkeerplek te klein. Met de Aygo kunt u elke binnenstad aan!

Wilt u toch iets meer ruimte om u heen? Kies dan voor de Toyota Yaris! Met de Yaris neemt u met gemak 4 passagiers mee, zonder dat u krap komt te zitten. U houdt zelfs nog ruimte over voor een hele lading bagage. Met de Yaris gaat u onbezorgd op pad!

Handige bestelbus huren

Bij Bo-rent autoverhuur vindt u voor elke klus een geschikte bus. Of er nou een kleine klus of een grote verbouwing op de agenda staat, Bo-rent heeft precies het juiste vervoer. Huur voor uw kleinste klussen bijvoorbeeld de handige Mercedes-Benz Citan of de ruimere Toyota PROACE, met een inhoud van respectievelijk 3 en 6m³. Uiteraard vindt u ook nog ruimere bussen in ons uitgebreide wagenpark.
 
Voor de allergrootste klussen kunt u bij Bo-rent ook verschillende verhuiswagens of een heuse Toyota Dyna pick up huren. Onze verhuiswagens beschikken over een handige laadklep waardoor u niet onnodig zwaar hoeft te tillen om uw lading in de laadruimte te krijgen. Daarnaast beschikt onze Mercedes-Benz Sprinter met laadklep ook over een handige punt meubelbak, waar u al uw kleinere meubelen in kwijt kunt.

Special cars huren

Speciale voertuigen, ook wel ‘special cars’ genoemd, vindt u uiteraard ook bij Bo-rent autoverhuur in Wormerveer. In ons gevarieerde wagenpark vindt u onder andere aan elektrische golfkar, ruw terrein carriers en pick ups met speciale opbouw voor de meest uiteenlopende werkzaamheden. 
 
Met een special car kunt u werkzaamheden uitvoeren waarbij een gewone personenauto of bestelbus niet volstaat. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden van onze special cars? Neem dan contact met ons op of laat u informeren in het filiaal van Bo-rent autoverhuur in Wormerveer.

Eenvoudig online uw auto reserveren

Wilt u een auto huren in Wormerveer? Dan reserveert u deze gemakkelijk en snel via de website van Bo-rent. Met slechts enkele muisklikken kunt u een auto, bestelbus of speciaal voertuig reserveren. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een reserveringbevestiging. Wij regelen vervolgens dat uw gewenste voertuig op de afgesproken datum klaarstaat en in uitstekende staat verkeert.
 
Wilt u uw voertuig weer retourneren? Ook dan zijn wij de moeilijkste niet. U kunt uw voertuig bij ons namelijk ook na sluitingstijd nog terugbrengen! Mocht het bijvoorbeeld voorkomen dat u door overmacht niet voor sluitingstijd terug kunt zijn, dan kunt u uw voertuig gewoon op de parkeerplaats neerzetten en de sleutels in de daarvoor bestemde dropbox deponeren. Vraag één van onze deskundige medewerkers naar een gedetailleerde uitleg.

Bo-rent autoverhuur in Wormerveer

Met een gerust hart een auto huren in Wormerveer doet u natuurlijk bij Bo-rent autoverhuur. Bij Bo-rent vindt u een uitgebreide verzameling van de beste personenauto’s, bestelbusjes, verhuiswagens en special cars. U vindt Bo-rent autoverhuur in Wormerveer op de Oude Blaauwweg 36. U kunt ons vanaf de N246 al zien. Kom gerust een keer langs en laat u informeren en adviseren door onze deskundige medewerkers!