Auto huren Zwaagdijk

Een auto huren in Zwaagdijk doet u natuurlijk bij een Bo-rent filiaal bij u in de buurt. Bij Bo-rent autoverhuur in Zwaagdijk vindt u verschillende superhandige voertuigen waarmee elk ritje weer een plezier is. Of u nou op een korte vakantie gaat of een zakenreis, met een huurauto van Bo-rent zit u goed!

Niet alleen personenauto’s bij Bo-rent

Een auto huren in Zwaagdijk doet u bij Bo-rent. Maar voor een bestelbus, verhuiswagen en zelfs special cars bent u bij Bo-rent autoverhuur Zwaagdijk ook aan het juiste adres. Wij hebben voor elke klus het juiste vervoer. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel een kijkje in ons uitgebreide wagenpark en zoek uw volgende huurvoertuig uit!

Personenauto huren

Gaat u een weekendje weg of heeft u een belangrijke zakenreis op de planning staan, en zit u toevallig zonder vervoer? Dan is een huurauto van Bo-rent autoverhuur Zwaagdijk de perfecte oplossing. Zo is onze Toyota Aygo, dankzij zijn lage verbruik en kleine draaicirkel, de ideale stadsauto. Geen straatje is te krap en geen parkeerplaats te klein voor de handige Aygo.
 
Zoekt u toch iets groters? Ga dan voor de bijzonder compacte Toyota Yaris. De Toyota Yaris lijkt misschien niet zo groot van buiten, maar het zal u verbazen hoeveel ruimte u aan de binnenkant heeft. Dankzij het slimme ontwerp is deze auto namelijk bijzonder compact van buiten, maar biedt hij binnenin alsnog ruimte aan 5 personen met bagage.

Bestelbus huren

Voor elke klus de juiste bus. Dat geldt zeker bij Bo-rent autoverhuur in Zwaagdijk. In ons uitgebreide assortiment vindt u busjes in verschillende soorten en maten. Onze busjes variëren van een inhoud van 3m³ tot een inhoud van wel 16m³. Heeft u dus een kleine klus of verbouwing? Kies dan voor de handige Mercedes-Benz Citan. Toch liever een wat grotere bus? Neem dan onze Iveco Daily.

Verhuiswagen huren

Bij Bo-rent autoverhuur Zwaagdijk kunt u ook kiezen voor een ruime verhuiswagen met laadklep. Deze is ideaal voor grote klussen, zoals verhuizingen of grote transportklussen. Met onze Mercedes-Benz Sprinter met laadklep heeft u beschikking over een inhoud van 21m³ en een handige punt meubelbak!

Special car huren

Bij Bo-rent kunt u niet alleen een auto huren in Zwaagdijk. Ook voor bestelbusjes en verhuiswagens zit u bij ons helemaal goed. In ons wagenpark vindt u zelfs vele verschillende speciale voertuigen. Denk bijvoorbeeld aan een elektrische golfkar pick-up of één van onze ruw terrein carriers. Daarnaast vindt u in ons wagenpark ook verschillende handige pick-uptrucks met speciale opbouw. Zo hebben wij bijvoorbeeld een VW Transporter met vuil-veeg opbouw of een Mercedes-Benz Sprinter met kraanopbouw. In ons wagenpark vindt u nog veel meer handige pick-ups!

Kwaliteit en service van hoog niveau

Gaat u een auto huren in Zwaagdijk, dan verwacht u natuurlijk wel goede service en een kwalitatief goede auto. Gelukkig zit dat bij Bo-rent autoverhuur in Zwaagdijk meer dan goed. Wij verzekeren u dat al onze auto’s busjes, verhuiswagens en speciale voertuigen veilig en volledig betrouwbaar zijn. Elk voertuig dat bij ons geretourneerd wordt, krijgt een uitvoerige keuring. De auto wordt zowel motorisch als uiterlijk volledig nagelopen en, waar nodig, gerepareerd. Als kers op de taart maken wij de auto uiteraard ook nog even schoon voor u. Zo stapt u als het ware in een nieuwe auto.

Makkelijk en snel online reserveren

Vaak moet u een lange en soms wel onnodige reservering invullen als u een auto wilt huren in Zwaagdijk. Wij snappen ook wel dat u hier geen tijd voor heeft. Daarom maken wij het makkelijk voor u, dankzij de mogelijkheid om uw auto makkelijk en snel online te reserveren. In slechts enkele klikken heeft u uw reservering naar ons doorgestuurd en ontvangt u binnen 24 uur van ons een reserveringsbevestiging. Zo snel kan het geregeld zijn!

Geen onnodig gedoe

Bij Bo-rent zullen wij niet moeilijk doen wanneer dat niet nodig is. Dus wanneer u de auto door overmacht helaas niet op tijd terug kunt brengen, dan zullen wij ook geen onnodige kosten in rekening brengen. U kunt de auto gewoon na sluitingstijd inleveren en de sleutels in de daarvoor bedoelde brievenbus doen. Dat maakt een auto huren in Zwaagdijk weer iets makkelijker.

Bo-rent autoverhuur Zwaagdijk

Wilt u een auto huren in Zwaagdijk? Dan bent u van harte welke bij Bo-rent autoverhuur in Zwaagdijk. Wij zijn gevestigd op de Dolfijn 15, te Zwaagdijk. Vanaf de N307 kunt u ons al zien. Kom langs of reserveer uw huurauto gemakkelijk en snel online bij Bo-rent autoverhuur in Zwaagdijk!