Busje huren Alkmaar

Bent u op zoek naar passend vervoer voor u klus? Dan kunt u bij Bo-rent gemakkelijk en snel een busje huren in Alkmaar. Bo-rent is al jarenlang dé nummer één op het gebied van autoverhuur. Met meer dan 35 jaar ervaring en ruim 50 vestigingen door Nederland is er altijd een Bo-rent vestiging bij u in de buurt. Zo ook in Alkmaar. Wilt u ook een ruime bestelbus of verhuiswagen huren in Alkmaar? Kom dan snel een keer langs!

Kies zelf welke bus u wilt huren in Alkmaar

In ons wagenpark vindt u een ruim aanbod aan busjes die u kunt huren in Alkmaar. Dankzij de vele mogelijkheden vindt u bij ons ook altijd een passende bus voor uw klus. Van compacte bestelbusjes tot ruime verhuiswagens, in ons aanbod vindt u het allemaal. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan alvast een kijkje in ons online wagenpark!

Bestelbus huren in Alkmaar

Met een bestelbus van Bo-rent autoverhuur bent u in de meeste gevallen goed voorbereid. Dankzij de vele verschillende formaten en soorten busjes in ons wagenpark vindt u altijd een geschikte oplossing voor uw klus. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bijzonder compacte Mercedes-Benz Citan of een ruime Iveco Daily? Met het juiste vervoer is elke klus zo gepiept!

Een ruime verhuiswagen huren in Alkmaar

Met een verhuiswagen heeft u aan ruimte zeker geen gebrek. De verhuiswagens die u kunt huren in Alkmaar beschikken over een handige laadklep waardoor zelfs de zwaarste meubelen zonder moeite mee kunnen. Daarnaast heeft u met onze Mercedes-Benz Sprinter met laadklep ook de beschikking over een punt meubelbak. Zo kunt u zelfs de kleinste meubelen veilig vervoeren!

De hoge kwaliteitsstandaard van Bo-rent

Bij Bo-rent hebben kwaliteit en veiligheid de hoogste prioriteit. Vandaar dat u bij ons ook enkel auto’s kunt huren in Alkmaar die voldoen aan al onze kwaliteitseisen. De voertuigen worden op regelmatige basis gekeurd aan de hand van deze kwaliteitseisen. Daarnaast controleren wij alle voertuigen bij terugkomst direct op eventuele beschadigingen en defecten. Zo zorgen wij ervoor dat u met een gerust gevoel een bestelbus of verhuiswagen kunt huren in Alkmaar!
 
Komt u onverhoopt toch stil te staan met pech, dan zullen onze medewerkers alles in het werk stellen om u zo snel mogelijk weer op de weg te krijgen. U kunt telefonisch contact opnemen met ons filiaal in Alkmaar waar onze medewerkers u te woord zullen staan. Ook dat hoort bij de service die u mag verwachten bij het huren van een busje in Alkmaar!

Plaats vandaag nog uw reservering!

Voor iedereen die zo snel mogelijk een busje wil huren in Alkmaar hebben wij de online reservering. Met een online reservering kunt u in slechts enkele klikken uw gewenste busje of verhuiswagen reserveren. U ontvangt van ons een reserveringsbevestiging waarna wij aan de slag gaan om de door u gekozen bus voor u klaar te maken. Vergeet niet om de benodigde documenten mee te nemen voordat u met de bus op pad gaat!
 
Met zo’n makkelijke reservering kunnen wij het retourneren uiteraard niet overdreven moeilijk maken. Uw bus retourneren is daarom ook een fluitje van een cent. U kunt uw voertuig op onze parkeerplaats achterlaten en de sleutels bij de balie afgeven. Nadat u samen met één van onze medewerkers de eindnota heeft afgehandeld zorg wij ervoor dat u de borg binnen enkele dagen weer op uw rekening heeft.
 
Zijn wij al gesloten bij uw terugkomst? Geen probleem! U kunt uw bestelbus of verhuiswagen zelfs na sluitingstijd nog retourneren. In plaats van de sleutels bij de balie af te geven kunt u deze dan in de daarvoor bestemde dropbox deponeren. Wij zorgen vervolgens voor de eindnota en verdere afhandeling!

Busje huren in Alkmaar bij Bo-rent autoverhuur

Bo-rent autoverhuur is uw vertrouwde partner wanneer u een bus wilt huren in Alkmaar. U vindt Bo-rent autoverhuur in Alkmaar op de Koelmalaan 318. Hier vindt u ons ruime aanbod aan bestelbusjes en verhuiswagens en staan onze medewerkers voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u van advies te voorzien!