Busje huren Arnhem

Bij Bo-rent autoverhuur bent u aan het juiste adres om een geschikte bus te huren in Arnhem. Met meer dan 50 vestigingen door het land is er altijd wel een Bo-rent autoverhuur bij u in de buurt. Daarnaast weten wij, dankzij ruim 35 jaar ervaring, als geen ander wat er wordt gevraagd van een goede bestelbus of verhuiswagen. Dus, wilt u een goede en betrouwbare bus huren in Arnhem? Dan zit u bij Bo-rent helemaal goed!

Welke busjes kunt u huren in Arnhem?

Wij begrijpen ook wel dat elke klus om een andere bus vraagt. Daarom heeft u bij Bo-rent de keuze uit een ruim aanbod aan handige bestelbusjes en ruime verhuiswagens. Wat dacht u bijvoorbeeld van een compacte bestelbus of een ruime verhuiswagen? U vindt bij ons voor elke gelegenheid het juiste vervoer. Benieuwd of er voor u ook een geschikte bus of verhuiswagen tussen zit? Bekijk dan snel ons online wagenpark!

Bestelbus huren in Arnhem

Bij Bo-rent autoverhuur kunt u kiezen uit verschillende praktische bestelbusjes. Heeft u bijvoorbeeld genoeg aan 3m³? Dan is onze compacte Mercedes-Benz Citan de juiste bus voor u. Bent u toch op zoek naar iets meer ruimte? Geen probleem! Bij Bo-rent autoverhuur vindt u bestelbusjes met een inhoud tot maar liefst 16m³.

Ruime verhuiswagen huren in Arnhem

Voor de grootste klussen kunt u er bij Bo-rent autoverhuur ook voor kiezen om een ruime verhuiswagen te huren in Arnhem. U kunt kiezen voor een verhuiswagen met een inhoud van 16 of 21m³. Beide verhuiswagens beschikken over een handige laadklep die u veel zwaar werk besparen. Daarnaast heeft u met onze Mercedes-Benz Sprinter met laadklep ook de beschikking over een punt meubelbak. Hier kunt u al uw kleinere meubelen makkelijk en veilig in vervoeren.

Uw veiligheid is onze prioriteit

Bij het huren van een bestelbus of verhuiswagen in Arnhem wilt u natuurlijk altijd zeker weten dat u veilig en vertrouwd de weg op kan. Om uw veiligheid en die van onze voertuigen te garanderen hanteren wij bij Bo-rent autoverhuur strenge kwaliteitseisen waar al onze voertuigen te allen tijde aan moeten voldoen. Elke auto, bus of verhuiswagen die bij ons wordt geretourneerd wordt direct nagekeken op eventuele beschadigingen en/of defecten. Zo zorgen wij ervoor dat al onze voertuigen zo goed als nieuw zijn én blijven.
 
Komt u toch onverwachts stil te staan met pech? Neem dan direct contact op met Bo-rent autoverhuur. Onze deskundige medewerkers zullen dan alles in het werk stellen om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Wilt u dus een veilig en betrouwbaar busje huren in Arnhem? Dan bent u bij Bo-rent autoverhuur aan het juiste adres!

Gemakkelijk en snel een bus huren in Arnhem

Een busje huren in Arnhem doet u bij Bo-rent gemakkelijk en snel met onze online reservering. Met slechts enkele klikken kunt u het door u gewenste voertuig reserveren op de datum dat u deze nodig heeft. U kunt ook kiezen voor een aanvullende verzekering, mocht u daar behoefte aan hebben. Na uw reservering ontvangt u binnen 24 uur een reserveringbevestiging en zorgen wij ervoor dat het door u gewenste voertuig voor u klaarstaat op de afgesproken datum!
 
Ook retourneren is bij Bo-rent zo gebeurd. U kunt uw bus of verhuiswagen op onze parkeerplaats neerzetten en de sleutels weer overhandigen aan de balie. Wij regelen de verdere afhandeling.
 
Bent u pas na sluitingstijd weer terug? Geen probleem! U kunt de sleutels dan in de daarvoor bestemde dropbox deponeren. Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over!

Busje huren in Arnhem bij Bo-rent autoverhuur

Voor al uw bestelbusjes en verhuiswagens bent u bij Bo-rent autoverhuur aan het juiste adres. Een bus huren in Arnhem gaat bij Bo-rent namelijk met het grootste gemak. U vindt Bo-rent autoverhuur in Arnhem op De Overmaat 55. Hier staan onze medewerkers voor u klaar om u te helpen met al uw vragen en u van gepast advies te voorzien.