Busje huren Assen

Wilt u een busje huren in Assen? Dan is Bo-rent uw vertrouwde adres! Met meer dan 35 jaar ervaring en ruim 50 vestigingen door het hele land is er altijd een Bo-rent vestiging bij u in de buurt. Ook in Assen is Bo-rent nooit ver weg. Hier kunt u een bus huren in Assen voor een eerlijke prijs en tegen de beste voorwaarden!

Kies welke bus u wilt huren in Assen

Bij Bo-rent vindt u een gevarieerd wagenpark met busjes en verhuiswagens voor elke klus. Of u nu op zoek bent naar een compacte bestelbus of een ruime verhuiswagen, in ons wagenpark vindt u precies waar u naar op zoek bent. Benieuwd of uw gewenste bus er ook tussen zit? Bekijk dan alvast ons uitgebreide wagenpark!

Handige bestelbus huren in Assen

Bent u op zoek naar compact vervoer voor kleine en middelgrote klussen? Dan kunt u bij Bo-rent gemakkelijk en snel een handige bestelbus huren in Assen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de kleine, maar verrassend ruime Mercedes-Benz Citan? Ideaal voor al uw kleinere klussen. Zoekt u toch iets meer ruimte? Ga dan voor de Mercedes-Benz Sprinter of zelfs onze Iveco Daily!

Ruime verhuiswagen huren in Assen

Voor de allergrootste klussen kunt u bij Bo-rent ook een handige verhuiswagen huren in Assen. Met onze verhuiswagens heeft u de beschikking over een laadklep, waardoor u zelfs de zwaarste meubels met gemak in kunt laden. Onze Mercedes-Benz Sprinter met laadklep beschikt daarnaast ook over een superhandige punt meubelbak, waar u al uw kleinere meubelen veilig in kunt vervoeren.

De hoge kwaliteit van Bo-rent

Bij Bo-rent staan uw veiligheid en die van onze voertuigen op de eerste plaats. Daarom kunt u een busje pas huren in Assen wanneer deze veilig en betrouwbaar bevonden is. Om deze hoge kwaliteit te waarborgen controleren wij alle voertuigen regelmatig aan de hand van onze strenge kwaliteitseisen. Daarnaast controleren wij elk voertuig bij terugkomst ook op eventuele schades en defecten. Zo houden wij onze voertuigen zo goed als nieuw!
 
Komt u onverhoopt toch met pech langs de weg te staan? Neem dan zo snel mogelijk contact op met ons filiaal in Assen. Onze medewerkers zullen er dan alles aan doen om u weer op weg te helpen!

Reserveer vandaag nog uw bus

Wilt u het liefst zo snel mogelijk een bus huren in Assen? Dan heeft u natuurlijk geen tijd om eerst een lange en vaak overbodige reservering in te vullen. Gelukkig kunt u bij Bo-rent uw gewenste busje ook online reserveren. Met een paar klikken kunt u uw gewenste voertuig selecteren, de ophaaldatum en de retourdatum aangeven en eventuele opties aanvinken. Na het invullen van uw gegevens ontvangt u binnen 24 uur een reserveringbevestiging en zorgen wij ervoor dat de door u gekozen bus voor u klaarstaat op de afgesproken dag.
 
Heeft u haast en wilt u het liefst vandaag nog een bus huren in Assen? Ook dat kan! U kunt zelfs tot een uur van tevoren een reservering plaatsen!

Retourneren is net zo makkelijk

Ook retourneren is zo gedaan. Parkeer uw bus op onze eigen parkeerplaats en lever de sleutels weer in bij de balie. Na afhandeling van de eindnota zullen wij de borg binnen enkele dagen weer terugstorten.
 
Bent u pas terug na sluitingstijd? Ook dan kunt u uw bestelbus of verhuiswagen nog inleveren. In plaats van de sleutels bij de balie af te geven kunt u deze dan in de daarvoor bestemde dropbox deponeren. Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over!

Busje huren in Assen bij Bo-rent autoverhuur

Een bus huren in Assen doet u natuurlijk bij Bo-rent autoverhuur. Bo-rent is al ruim 35 jaar de vertrouwde partner op het gebied van autoverhuur. U vindt Bo-rent autoverhuur in Assen op de Aziëweg 19. Hier kunt u terecht voor ons volledige wagenpark en staan onze medewerkers voor u klaar om te helpen met al uw vragen en opmerkingen!