Busje huren Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar passend vervoer voor een verbouwing of verhuizing? Dan kunt u bij Bo-rent autoverhuur een handige bus huren in Bergen op Zoom. Bo-rent is al ruim 30 jaar hét adres voor huurauto’s, bestelbusjes en verhuiswagens. Daarnaast is er, met meer dan 50 vestigingen door het hele land, altijd een Bo-rent filiaal bij u in de buurt. Een bestelbus of verhuiswagen huren in Bergen op Zoom doet u dan natuurlijk ook bij Bo-rent autoverhuur!

Kies de beste bus voor uw klus

Elke klus vraagt om een andere bus. Daarom kunt u bij Bo-rent ook verschillende busjes huren in Bergen op Zoom. Zo huurt u voor al uw kleinere klussen bijvoorbeeld een compacte bestelwagen en voor de allergrootste klussen een ruime verhuiswagen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan alvast een kijkje in ons online wagenpark!

Bestelbus huren in Bergen op Zoom

Met een bestelbus van Bo-rent bent u voorbereid op al uw kleinere en middelgrote klussen. Onze compacte Mercedes-Benz Citan is met een inhoud van 3m³ uitermate geschikt voor de allerkleinste klussen. Wilt u lievere een iets ruimere bestelbus huren in Bergen op Zoom? Kies dan voor onze Mercedes-Benz Sprinter of Iveco Daily. Met een inhoud van respectievelijk 11 en 16m³ komt u geen ruimte tekort!

Ruime verhuiswagen huren in Bergen op Zoom

Wilt u zeker weten dat u voldoende ruimte tot uw beschikking heeft? Dan kunt u bij Bo-rent ook een ruime verhuiswagen huren in Bergen op Zoom.  Met onze verhuiswagens heeft u automatisch ook de beschikking over een handige hydraulische laadklep die u veel zwaar werk uit handen neemt. Wilt u ook al uw kleinere meubelen veilig vervoeren? Onze Mercedes-Benz Sprinter met laadklep beschikt zelfs over een handige punt meubelbak!

De kwaliteit van onze voertuigen

Als grootste autoverhuurder van Nederland is het belangrijk dat al onze voertuigen veilig en betrouwbaar zijn. Om de kwaliteit van onze voertuigen te waarborgen, werken wij enkel met de strengste kwaliteits- en veiligheidseisen. Elk auto, bestelbus, verhuiswagen en “special car” wordt regelmatig gekeurd aan de hand van deze eisen. Daarnaast controleren wij elk voertuig bij terugkomst direct op eventuele beschadigingen of defecten. Zo zorgen wij ervoor dat u als het ware een nieuwe bus kunt huren in Bergen op Zoom.
 
Komt u onverhoopt toch stil te staan met pech? Geen zorgen. Neem zo snel mogelijk contact op met ons filiaal in Bergen op Zoom en laat u assisteren door onze deskundige medewerkers. Zij zullen er alles aan doen om u weer op weg te helpen.

Vandaag nog een busje huren in Bergen op Zoom?

Wilt u het liefst zo snel mogelijk beschikken over passend vervoer voor uw klus? Dankzij onze online reservering kunt u binnen enkele uren al een bus huren in Bergen op Zoom! Met slechts enkele klikken kunt u een reservering maken voor een bestelbus of verhuiswagen. U ontvangt binnen 24 uur een ontvangstbevestiging van ons filiaal in Bergen op Zoom. Vervolgens zorgen wij ervoor dat het door u gewenste voertuig voor u klaarstaat op de afgesproken datum. Zo verspilt u geen tijd en kunt u direct op pad.

Retourneren gaat net zo snel

Het retourneren van uw bestelbus of verhuiswagen is misschien nog wel makkelijker dan het reserveren. Nadat u de bus op onze parkeerplaats neergezet heeft kunt u de sleutels weer inleveren bij de balie. Eén van onze medewerkers neemt de eindnota met u door en wij zorgen er vervolgens voor dat de door u betaalde borg weer op uw rekening wordt gestort. Let wel op, dit kan enkele dagen duren.
 
U kunt uw voertuig zelfs na sluitingstijd nog retourneren. In plaats van dat u de sleutels bij de balie inlevert, deponeert u ze nu in de daarvoor bestemde dropbox. Wij verzorgen de verdere afhandeling. Zo makkelijk kan het zijn!

Busje huren in Bergen op Zoom bij Bo-rent autoverhuur

Bent u op zoek naar een geschikte bestelbus of verhuiswagen in Bergen op Zoom en omgeving? Dan moet u natuurlijk bij Bo-rent zijn. Een busje huren in Bergen op Zoom doet u met het grootste gemak en tegen de beste voorwaarden. U vindt Bo-rent autoverhuur in Bergen op Zoom op de Slingerweg 25. Hier kunt u terecht met al uw vragen, voor passend advies, of om direct een passende bus te huren in Bergen op Zoom!


Mercedes-Benz Citan (3 m3)

Mercedes-Benz Citan
€ 46,50 per dag incl. BTW

Toyota PROACE (6 m3)

Toyota PROACE
€ 65,50 per dag incl. BTW

Mercedes-Benz Sprinter (11 m3)

Mercedes-Benz Sprinter
€ 94,00 per dag incl. BTW

Iveco Daily (16 m3)

Iveco Daily
€ 115,00 per dag incl. BTW

Toyota Dyna pick up

Toyota Dyna pick up
€ 121,00 per dag incl. BTW