Busje huren Beverwijk

Een busje huren in Beverwijk doet u natuurlijk bij Bo-rent autoverhuur. Met ruim 30 jaar ervaring zijn wij al jarenlang dé partner op het gebied van autoverhuur. Daarnaast is er, met meer dan 50 vestigingen door het hele land, altijd een Bo-rent filiaal bij u in de buurt. Zo ook in Beverwijk! Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kom dan een keer langs of neem alvast een kijkje in ons online wagenpark!

Veilig en vertrouwd op pad

Of u nu een kleine of grote klus op de planning heeft staan, veiligheid en betrouwbaarheid hebben altijd de hoogste prioriteit. Om ervoor te zorgen dat u uw klus veilig kunt uitvoeren, nemen wij ook de juiste maatregelen om ons wagenpark zo goed als nieuw te houden. Al onze voertuigen worden regelmatig gekeurd aan de hand van de strengste kwaliteitseisen.  Daarnaast controleren wij elke auto, bestelbus en verhuiswagen bij terugkomst op eventuele schade of defecten. Zo kunt u altijd een veilige en betrouwbare bus huren in Beverwijk!
 
Komt u onverhoopt toch met pech stil te staan? Neem dan direct contact op met ons filiaal in Beverwijk. Onze medewerkers zullen alles in het werk stellen om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Ook dat is onderdeel van de uitstekende service van Bo-rent.

Voor iedere klus de beste bus

Elke klus vraagt om een ander type bus. Voor de kleinste klussen volstaat een compacte bestelwagen, terwijl u voor grote verbouwingen of verhuizingen het beste voorbereid bent met een ruime verhuiswagen. Gelukkig kunt u bij Bo-rent kiezen uit een ruim aanbod aan bestelbusjes en verhuiswagens.

Bestelbus huren in Beverwijk

Met een bestelbus van Bo-rent bent u optimaal voorbereid op alle kleinere en middelgrote klussen. Huur bijvoorbeeld onze Mercedes-Benz Citan of de iets ruimere Toyota PROACE. Kunt u toch wel iets meer ruimte gebruiken? Ga dan voor onze ruime Iveco Daily. Met een inhoud van 16m³ heeft u aan ruimte een gebrek.

Verhuiswagen huren in Beverwijk

Is zelfs onze Iveco Daily niet ruim genoeg voor uw klus? Neem dan ook eens een kijkje bij onze verhuiswagens. Onze verhuiswagens zijn niet alleen erg ruim, maar beschikken ook over een aantal handige extra’s. Wat dacht u bijvoorbeeld van een hydraulische laadklep waarmee u zelfs de zwaarste meubelen zo inlaadt. Daarnaast heeft u met onze Mercedes-Benz Sprinter met laadklep ook de beschikking over een punt meubelbak. Zo vervoert u niet alleen de allergrootste, maar ook de allerkleinste meubelen op een veilige manier.

Reserveren met het grootste gemak

Een bus reserveren was nog nooit zo makkelijk, dankzij de online reservering van Bo-rent autoverhuur. In slechts enkele klikken kunt u al een reservering plaatsen en zelfs dezelfde dag nog een busje huren in Beverwijk. Als wij uw reservering ontvangen hebben krijgt u van ons een reserveringsbevestiging en zorgen wij ervoor dat het door u gewenste voertuig voor u klaarstaat op de afgesproken datum. U kunt uw reservering tot een uur van tevoren plaatsen.
 
Ook retourneren is bij Bo-rent zo gebeurd. U kunt uw bestelbus of verhuiswagen op de aangewezen parkeerplaats neerzetten en de sleutels weer afgeven bij de balie. Gezamenlijk lopen wij nog even de eindnota met u door. Wij zorgen er vervolgens voor dat de door u betaalde borg weer wordt teruggestort op uw rekening. Zo makkelijk kan het zijn.
 
Wij snappen ook wel dat een klus iets kan uitlopen. Daarom kunt u tot een half uur na sluitingstijd uw bestelbus of verhuiswagen nog kosteloos retourneren bij ons filiaal in Beverwijk. In dit geval kunt u de sleutels deponeren in de daarvoor bestemde dropbox. Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over.

Busje huren in Beverwijk bij Bo-rent autoverhuur

Bent u op zoek naar een ruime en betaalbare bus voor uw verbouwing of verhuizing? Dan bent u bij Bo-rent autoverhuur aan het juiste adres. U vindt Bo-rent autoverhuur in Beverwijk op Flevoland 28, op industrieterrein Wijkermeer. Hier staan onze deskundige medewerkers voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u va gepast advies te voorzien. Komt u binnenkort ook een busje huren in Beverwijk?


Mercedes-Benz Citan (3 m3)

Mercedes-Benz Citan
€ 46,50 per dag incl. BTW

Toyota PROACE (6 m3)

Toyota PROACE
€ 65,50 per dag incl. BTW

Mercedes-Benz Sprinter (11 m3)

Mercedes-Benz Sprinter
€ 94,00 per dag incl. BTW

Iveco Daily (16 m3)

Iveco Daily
€ 115,00 per dag incl. BTW

Toyota Dyna pick up

Toyota Dyna pick up
€ 121,00 per dag incl. BTW