Busje huren Delft

Staat er een grote klus op de planning en wilt daarvoor u een busje huren in Delft? Dan bent u bij Bo-rent autoverhuur aan het juiste adres. Met ruim 35 jaar ervaring en meer dan 50 filialen door het hele land zijn wij al jaren uw nummer één op het gebied van huurauto’s, bestelbusjes en verhuiswagens. Zelfs voor speciale voertuigen draaien wij onze hand niet om! Bij ons kunt u terecht voor een divers aanbod aan vervoersmiddelen, en dat altijd tegen de scherpste prijs en de beste voorwaarden.

Het gevarieerde aanbod in ons wagenpark

U wilt niet een onnodig grote bus huren, máár ook zeker niet te klein! Daarom hebben wij bij Bo-rent een uitgebreid wagenpark met kleine en grote busjes. Van compacte busjes tot ruime verhuiswagens, bij ons vindt u het geschikte vervoersmiddel voor uw klus. Neem alvast een kijkje in ons wagenpark en vind uw gewenste bus of verhuiswagen. Komt u er niet uit? Kom gerust langs en vraag één van onze medewerkers om advies!

Bestelbus huren in Delft

Bent u net lekker bezig met uw verbouwing of verhuizing, blijkt uw auto plots toch iets kleiner dan gedacht. Het kan de beste overkomen. Wilt u ruimtegebrek voorkomen? Dan kunt u bij Bo-rent een handige bestelbus huren in Delft. Voor een kleine klus kunt u bijvoorbeeld prima uit de voeten met onze compacte Mercedes-Benz Citan. Toch wat meer ruimte nodig? Ga dan voor onze ruime Iveco Daily.

Verhuiswagen huren in Delft

Wilt u zeker weten dat u niet nog een keer terug hoeft omdat u net wat ruimte tekort bent gekomen? Dan kunt u het beste een ruime verhuiswagen huren in Delft. Onze ruime verhuiswagens zijn uitermate geschikt voor de grotere klussen. Een verhuizing of het vervoeren van uw nieuwe meubelen wordt hiermee heel eenvoudig. Onze verhuiswagens beschikken namelijk over een handige laadklep. Voor de kleinste meubelen beschikt onze Mercedes-Benz Sprinter met laadklep zelfs over een handige punt meubelbak.

Kwaliteit boven alles

Kwaliteit en veiligheid staan bij Bo-rent hoog in het vaandel. Daarom hanteren wij bij Bo-rent autoverhuur ook enkel de hoogste kwaliteitseisen voor onze voertuigen. Aan de hand van deze eisen geven wij alle voertuigen een regelmatige keuring. Daarnaast controleren wij alle voertuigen bij het retourneren direct op beschadigingen. Voertuigen die niet door deze keuring komen, worden ook niet verhuurd totdat ze weer volledig in orde zijn. Zo houden wij ons wagenpark zo goed als nieuw!
 
Komt u ondanks alle kwaliteitscontroles toch met pech stil te staan? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Bo-rent autoverhuur in Delft. Onze medewerkers zullen er dan alles aan doen om u weer op weg te helpen!

Eenvoudig en snel gereserveerd

Wilt u het liefst zo snel mogelijk een busje huren in Delft? Geen probleem! Bij Bo-rent autoverhuur Delft kunt u eenvoudig en snel online uw reservering plaatsen. Met slechts enkele klikken kunt u al een reservering plaatsen waarmee u een bus kunt huren in Delft. Uw reservering komt binnen bij ons filiaal in Delft en binnen 24 uur ontvangt u van ons een reserveringbevestiging. Wij zorgen er vervolgens voor dat het door gewenste voertuig voor u klaar staat op de afgesproken datum.

Retourneren zonder zorgen

Retourneren hoort net zo makkelijk te zijn als het ophalen van uw busje. Daarom houden we het retourneren bij Bo-rent ook heel eenvoudig. U kunt de bus gewoon op onze parkeerplaats parkeren en de sleutels bij de balie afleveren. Nadat u samen met één van onze medewerkers de eindnota heeft doorgenomen zorgen wij voor de verdere afhandeling zodat u snel weer verder kunt met uw klus!
 
Loopt u onverhoopt achter op schema en redt u het niet om het busje voor sluitingstijd in te leveren? Ook dan kunt u de bus gewoon op onze parkeerplaats neerzetten. In plaats van de sleutels af te geven aan de balie kunt u ze in de daarvoor bestemde dropbox deponeren. Wij handelen de rest dan af!

Busje huren in Delft bij Bo-rent autoverhuur

Een bestelbus of verhuiswagen huren in Delft doet u eenvoudig en snel bij Bo-rent autoverhuur. U vindt Bo-rent autoverhuur in Delft op Zuideinde 105, langs de Delftse Schie. Hier kunt u ter plekke een busje huren in Delft. Uiteraard staan onze medewerkers ook voor u klaar om u te helpen met al uw vragen en om u van gepast advies te voorzien!