Busje huren Den Helder

Staat er binnenkort een grote klus op de planning en bent u nog op zoek naar geschikt vervoer? Dan bent u bij Bo-rent autoverhuur in Den Helder aan het juiste adres. Met ruim 30 jaar ervaring kunt u op Bo-rent vertrouwen als het aankomt op bestelbusjes en verhuiswagens. Daarnaast is er met meer dan 50 vestigingen door het hele land altijd een Bo-rent filiaal bij u in de buurt. Zo ook in Den Helder. Kom snel een keer langs en laat u adviseren door onze deskundige medewerkers!

Voor elke klus een bus

Bij Bo-rent snappen wij ook dat u niet voor elke klus dezelfde bus kunt gebruiken. Daarom kunt u bij ons kiezen uit een ruim aanbod aan bestelbusjes en verhuiswagens. Benieuwd of wij de juiste bus voor uw klus hebben? Neem dan alvast een kijkje in ons online wagenpark!

Bestelbus huren in Den Helder

Voor al uw kleine en middelgrote klussen kunt u bij Bo-rent een handige bestelbus huren in Den Helder. Kies voor een compacte Mercedes-Benz Citan of Toyota PROACE, of ga voor een ruime Iveco Daily. Met een bestelbus van Bo-rent wordt uw klus vele malen makkelijker!

Ruime verhuiswagen huren in Den Helder

Is een bestelbus niet ruim genoeg voor uw volgende klus? Geen probleem! Bij Bo-rent kunt u ook een verhuiswagen huren in Den Helder. Onze verhuiswagens beschikken, naast een enorme laadruimte, ook over een aantal handige extra’s. Zo kunt u met onze Mercedes-Benz Sprinter met laadklep niet alleen gebruik maken van een laadklep, maar ook van een praktische punt meubelbak. Ideaal om zowel uw kleine als grote meubelen in één keer te vervoeren!

Uw veiligheid is onze prioriteit

U wilt natuurlijk te allen tijde een veilig en betrouwbaar busje huren in Den Helder. Daarom doen wij er bij Bo-rent autoverhuur ook alles aan om al onze voertuigen optimaal te onderhouden. Wij hanteren enkel de strengste veiligheidseisen en keuren onze voertuigen ook regelmatig aan de hand van deze eisen. Daarnaast controleren wij elk voertuig bij terugkomst op schade of defecten. ZO houden wij al onze voertuigen zo goed als nieuw.
 
Komt u onverwachts toch stil te staan met pech? Neem dan direct contact op met ons filiaal in Den Helder. Onze medewerkers zullen ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk weer op weg kunt!

Plaats uw reservering online

Wilt u het liefst vandaag nog uw busje huren in Den Helder? Dat kan, dankzij onze online reservering. In slechts enkele klikken kunt u al een reservering plaatsen en dezelfde dag nog een bus huren in Den Helder. Na uw reservering ontvangt u van ons een reserveringbevestiging en zorgen wij ervoor dat het door u gewenste voertuig voor u klaarstaat op de afgesproken dag. Is uw gewenste bestelbus of verhuiswagen op voorraad in Den Helder? Dan kunt u tot een uur van tevoren nog een reservering plaatsen!

Ook retourneren is zo gedaan

Retourneren van uw bestelbus of verhuiswagen is net zo makkelijk als reserveren. U kunt de bus op de aangewezen parkeerplaats neerzetten en de sleutels afgeven bij de balie. Na afgifte van de sleutels loopt één van onze medewerkers de eindnota nog even met u door. Wij zorgen er vervolgens voor dat de door u betaalde borg weer op uw rekening wordt teruggestort.
 
Zijn wij al gesloten als u aankomt om uw bus te retourneren? Geen probleem. U kunt tot een half uur na sluitingstijd uw voertuig nog retourneren. Ook nu kunt u de bus gewoon parkeren op de parkeerplaats. In plaats van dat u de sleutels afgeeft bij de balie, kunt u ze in dit geval deponeren in de daarvoor bestemde dropbox. Meer weten over retourneren na sluitingstijd? Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over!

Busje huren in Den Helder bij Bo-rent autoverhuur

Bent u op zoek naar een handige bus voor uw volgende verbouwing of verhuizing? Dan moet u bij Bo-rent zijn! U vindt Bo-rent autoverhuur in Den Helder op de Industrieweg 1, op industrieterrein Westoever. Vanaf de N250 staat u met enkele minuten bij ons voor de deur en ook met het openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar. Zien wij u binnenkort ook?