Busje huren Deventer

Wilt u een handige bestelbus of verhuiswagen huren in Deventer? Dan bent u bij Bo-rent autoverhuur aan het juiste adres! Dankzij ons ruime aanbod, ruim 35 jaar ervaring en meer dan 50 vestigingen door het hele land zijn wij al jaren hét adres voor al uw huurvoertuigen. Een bus huren in Deventer doet u bij ons daarnaast altijd voor de beste prijs en tegen uitstekende voorwaarden.

Enkel de hoogste kwaliteit

Kwaliteit en veiligheid staan bij Bo-rent centraal. Wij zorgen er dus ook voor dat u alleen bus kunt huren in Deventer als deze voldoet aan al onze kwaliteitseisen. Wij werken met de strengste kwaliteitseisen. Aan de hand van deze eisen geven wij alle voertuigen een periodieke keuring. Daarnaast controleren wij alle voertuigen die terugkomen direct op eventuele beschadigingen. Zo houden wij al onze voertuigen zo goed als nieuw!
 
Helaas kan het altijd gebeuren dat u onverwacht toch stil komt te staan met pech. Is dit u overkomen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Bo-rent autoverhuur in Deventer. Onze medewerkers zullen er dan alles aan doen om u weer op weg te helpen!

Keuze uit een ruim aanbod

Bij Bo-rent kunt u kiezen welke bus u wilt huren in Deventer. In ons ruime aanbod vindt u vele verschillende bestelbusjes en verhuiswagens waarmee u iedere klus aankunt. Omdat iedere klus om ander vervoer vraagt is het ook handig als u direct de juiste bus kunt huren in Deventer. Kijk daarom alvast even in ons online wagenpark of bezoek onze vestiging in Deventer en vraag één van onze medewerkers om advies!

Bestelbus huren in Deventer

Voor de meeste klussen kunt u een handige bestelbus huren in Deventer. Kies voor een kleinere klus bijvoorbeeld onze compacte Mercedes-Benz Citan. Met een inhoud van 3m³ heeft u nog altijd voldoende laadruimte, zonder een grote bus te moeten huren. Bent u op zoek naar meer ruimte? Ga dan voor onze Iveco Daily. Met een inhoud van maar liefst 16m³ de ruimste bestelbus uit ons wagenpark!

Ruime verhuiswagens huren in Deventer

Wilt u zeker weten dat u alles in één keer meekrijgt? Dan kunt u het beste een ruime verhuiswagen huren in Deventer. Met onze verhuiswagens krijgt u zelfs de zwaarste meubelen mee, dankzij de handige laadklep. Daarnaast heeft u met onze Mercedes-Benz Sprinter met laadklep ook de beschikking over een punt meubelbak. Hierin kunt u al uw kleine meubelen veilig vervoeren.

Snel en eenvoudig reserveren

Wilt u zo snel mogelijk een busje kunnen huren in Deventer? Maak dan gebruik van onze online reservering. In slechts enkele klikken kunt u al een reservering plaatsen waarmee u een bus kunt huren in Deventer. Binnen 24 uur ontvangt u een reserveringsbevestiging van ons filiaal on Deventer waarna wij ervoor zullen zorgen dat het door u gekozen voertuig voor u klaar wordt gemaakt.
 
Heeft u echt haast?  Dan kunt u uw reservering zelfs tot een uur van tevoren plaatsen. U kunt zelfs vandaag nog een bus huren in Deventer!

Retourneren gaat net zo makkelijk

Ingewikkelde vragenlijsten, uitgebreide schadechecks en gesteggel over de huurprijs. Wij houden er niet van en u waarschijnlijk ook niet. Gelukkig is retourneren bij Bo-rent autoverhuur heel makkelijk. U kunt de bus gewoon op onze parkeerplaats reserveren en de sleutels bij de balie afleveren. Nadat u samen met één van onze medewerkers de eindnota heeft nagelopen regelen wij de rest!
 
U kunt uw busje zelfs na sluitingstijd nog retourneren. Ook dan kunt u de bus gewoon op onze parkeerplaats neerzetten. In plaats van de sleutels af te geven aan de balie kunt u ze in de daarvoor bestemde dropbox deponeren. Wij zorgen vervolgens voor de verdere afhandeling!

Busje huren in Deventer bij Bo-rent autoverhuur

Een bus huren in Deventer doet u bij Bo-rent autoverhuur met het grootste gemak. U vindt Bo-rent autoverhuur in Deventer op de Hanzeweg 4. Hier staan onze deskundige medewerkers voor u klaar om u te helpen met al uw vragen en u van gepast advies te voorzien. Uiteraard kunt u hier ook ter plekke een bestelbus of verhuiswagen huren in Deventer!