Busje huren Dordrecht

Wilt u een handige bus huren in Dordrecht? Dan helpt Bo-rent autoverhuur u graag verder. Bij Bo-rent vindt u een ruim aanbod aan bestelbusjes en verhuiswagens. U huurt uw busje bij Bo-rent altijd voor de scherpste prijzen en tegen goede en eerlijke voorwaarden. Met ruim 35 jaar ervaring en meer dan 50 vestigingen door heel Nederland zijn wij al jaren dé nummer 1 op het gebied van autoverhuur in Nederland!

Veilig en vertrouwd op weg met Bo-rent

Wilt u een busje huren in Dordrecht? Dan bent u bij Bo-rent verzekerd van de beste kwaliteit. Al onze voertuigen moeten namelijk voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van Bo-rent. Voldoet een voertuig hier niet aan, dan zullen wij deze ook niet verhuren. Wij controleren al onze auto’s bussen en speciale voertuigen op regelmatige basis aan de hand van deze kwaliteitseisen. Daarnaast inspecteren wij elk voertuig bij terugkomst op eventuele beschadigingen of defecten. Zo zorgen wij ervoor dat u enkel en alleen een veilige bus kunt huren in Dordrecht!
 
Komt u onverhoopt toch stil te staan met pech? Neem dan zo snel mogelijk contact op met ons Bo-rent filiaal in Dordrecht. Onze medewerkers zullen er dan voor zorgen dat u uw weg weer kunt vervolgen. Ook dat is onderdeel van de service die u mag verwachten bij het huren van een busje in Dordrecht!

Ontdek ons uitgebreide wagenpark

Bij Bo-rent heeft u de keuze uit meerdere handige bestelbusjes en verhuiswagens. Zo vindt u bij ons bijvoorbeeld een compacte bestelbus, maar ook een ruime verhuiswagen. Voor elke klus hebben wij de juiste bus. Benieuwd welke bus u kunt huren in Dordrecht? Bekijk dan snel ons online wagenpark!

Bestelbus huren in Dordrecht

Met een bestelbus van Bo-rent bent u in veel gevallen goed voorbereid. Huur bijvoorbeeld onze compacte Mercedes-Benz Citan voor de kleine klussen of ga voor de ruime Iveco Daily, die met een inhoud van maar liefst 16m³ uitermate geschikt is voor het grotere werk. Bij Bo-rent kunt u voor elke klus een geschikte bestelbus huren in Dordrecht.  

Ruime verhuiswagen huren in Dordrecht

Wilt u zeker weten dat u genoeg ruimte tot uw beschikking heeft? Dan kunt u ook een ruime verhuiswagen huren in Dordrecht. Onze verhuiswagens beschikken over een handige laadklep waarmee u in een handomdraai zelfs e zwaarste spullen inlaadt. Daarnaast kunt u met onze Mercedes-Benz Sprinter met laadklep ook gebruik maken van een handige punt meubelbak. Zo kunt u al uw kleinere meubelen ook veilig vervoeren!

Snel en makkelijk een reservering plaatsen

Voordat u een bus kunt huren in Dordrecht moet u vaak een lange reservering invullen. Omdat niet iedereen daar tijd voor heeft maken wij het u bij Bo-rent graag gemakkelijk. U kunt uw busje gemakkelijk en snel reserveren met onze online reservering. Na voltooiing van uw reservering ontvangt u van ons filiaal in Dordrecht een reserveringsbevestiging en zullen wij ervoor zorgen dat uw gekozen voertuig voor u klaarstaat. Wilt u dezelfde dag nog een busje huren in Dordrecht? Geen probleem. U kunt uw bestelbus of verhuiswagen zelfs tot een uur van tevoren reserveren!
 
Ook retourneren doet u bij Bo-rent met het grootste gemak. Parkeer uw bus op de daarvoor bestemde parkeerplaats en lever de sleutels weer in bij de balie. Na afhandeling van de eindnota zorgen wij ervoor dat de borg weer netjes wordt teruggestort. Dit kan enige dagen duren.
 
Bent u pas na sluitingstijd terug bij ons filiaal in Dordrecht? Geen probleem! U kunt uw bestelbus of verhuiswagen ook na sluitingstijd nog terugbrengen. Ook dan parkeert u de bus gewoon op onze parkeerplaats. De sleutels kunt u deponeren in de speciale dropbox. Meer weten? Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over!

Busje huren in Dordrecht bij Bo-rent autoverhuur

Een bus huren in Dordrecht doet u natuurlijk bij de nummer één autoverhuurder van Nederland: Bo-rent autoverhuur. U vindt Bo-rent autoverhuur in Dordrecht op de Vierlinghstraat 60. Hier vindt u al onze bestelbusjes en verhuiswagens en staan onze deskundige medewerkers voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u van advies te voorzien.
 
Bus huren in Dordrecht? Met Bo-rent autoverhuur komt u verder!