Busje huren Drachten

Bent u op zoek naar een geschikte bestelbus of verhuiswagen voor uw volgende klus? Dan bent u bij Bo-rent autoverhuur aan het juiste adres. Bij Bo-rent kunt u voordelig en vertrouwd een busje huren in Drachten bij de grootste autoverhuurder van Nederland. Met meer dan 50 vestigingen door het hele land en ruim 30 jaar ervaring zijn wij al jarenlang dé autoverhuur van Nederland.

Ruim en verrassend aanbod

Of u nu een handige bestelbus of een ruime verhuiswagen wilt huren in Drachten, bij Bo-rent autoverhuur kunt u terecht voor elke klus. In ons wagenpark vind u een breed aanbood aan bestelbusjes en verhuiswagens die uw klus vele malen makkelijker maakt. Benieuwd of wij u ook kunnen helpen? Neem dan alvast een kijkje in ons online wagenpark!

Bestelbus huren in Drachten

Met een bestelbus van Bo-rent bent u op alle kleine en middelgrote klussen voorbereid. Huur bijvoorbeeld onze compacte Mercedes-Benz Citan of kies voor de ruime Iveco Daily. Voor elke klus kunt u bij Bo-rent een geschikte bestelbus huren in Drachten.

Ruime verhuiswagen huren in Drachten

Voor de allergrootste klussen kunt u bij Bo-rent ook een ruime verhuiswagen huren in Drachten. Onze verhuiswagens zijn voorzien van handige extra’s die u veel zwaar werk uit handen nemen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een hydraulische laadklep? Hiermee tilt u zelfs de zwaarste en grootste meubelen zo uw verhuiswagen in. Daarnaast beschikt onze Mercedes-Benz Sprinter met laadklep ook nog over een handig punt meubelbak, waar u al uw kleinere meubelen veilig in vervoert.

Veilig en vertrouwd op stap

Als u een busje wilt huren in Drachten, dan wilt u natuurlijk ook zeker weten dat deze veilig en betrouwbaar is. Om uw veiligheid en die van onze voertuigen te waarborgen, hanteren wij enkel de strengste kwaliteits- en veiligheidseisen. Aan de hand van deze eisen controleren wij al onze voertuigen op regelmatige basis. Daarnaast checken wij alle voertuigen bij terugkomst op schade en defecten. Zo zorgen wij ervoor dat u te allen tijde in een veilige en betrouwbare bus stapt.
 
Komt u toch stil te staan met pech? Neem dan direct contact op met onze vestiging in Drachten. Onze deskundige medewerkers zullen er alles aan doen om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen!
 
Wilt u helemaal geen risico lopen? Kies dan voor een aanvullende verzekering bij uw reservering. U kunt zich, tegen een kleine vergoeding, voor verschillende soorten schade en ongevallen verzekeren. Lees hier meer over in de veel gestelde vragen.

Busje huren in Drachten? Zo gereserveerd!

Wilt u zo snel mogelijk over passend vervoer beschikken? Reserveer dan vandaag nog een bus via onze online reservering en haal deze vanmiddag nog op! Met enkele klikken kunt u al een bestelbus of verhuiswagen reserveren. Na afronding van uw reservering ontvangt u van ons binnen 24 uur een reserveringbevestiging. Wij zorgen vervolgens dat uw gewenste voertuig voor u klaarstaat op de afgesproken datum. Zo kunt u direct op pad!
 
Ook retourneren is zo gebeurd. Na uw klus kunt u het voertuig op onze parkeerplaats neerzetten en de sleutels inleveren bij de balie. Eén van onze medewerkers neemt de eindnota met u door en wij zorgen er uiteindelijk voor dat de door u betaalde borg wordt teruggestort. Dit kan enkele dagen duren.
 
Zijn wij al gesloten als u terugkomt? Geen probleem! U kunt uw bestelbus of verhuiswagen zelfs na sluitingstijd nog retourneren! In dit geval kunt u de sleutels inleveren bij de daarvoor bestemde dropbox. Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over!

Bus huren in Drachten bij Bo-rent autoverhuur

En busje huren in Drachten doet u natuurlijk bij Bo-rent. U vindt Bo-rent autoverhuur in Drachten op de Loswal 14. Hier kunt u terecht met al uw vragen, opmerkingen of voor gepast advies. Uiteraard kunt u ook ter plekke een bestelbus of verhuiswagen huren in Drachten. Kom langs en laat u verrassen dor de vele mogelijkheden!


Mercedes-Benz Citan (3 m3)

Mercedes-Benz Citan
€ 46,50 per dag incl. BTW

Toyota PROACE (6 m3)

Toyota PROACE
€ 65,50 per dag incl. BTW

Mercedes-Benz Sprinter (11 m3)

Mercedes-Benz Sprinter
€ 94,00 per dag incl. BTW

Iveco Daily (16 m3)

Iveco Daily
€ 115,00 per dag incl. BTW

Toyota Dyna pick up

Toyota Dyna pick up
€ 121,00 per dag incl. BTW