Busje huren Heerenveen

Staat er een grote klus op de planning en bent u nog op zoek naar geschikt vervoer? Bij Bo-rent autoverhuur kunt u een compacte bestelbus of ruime verhuiswagen huren in Heerenveen. Met meer dan 50 vestigingen door Nederland is er altijd een Bo-rent filiaal bij u in de buurt. Daarnaast kunnen wij u met meer dan 30 jaar ervaring een gepast en persoonlijk advies geven. Ook een busje huren in Heerenveen? Dan moet u bij Bo-rent zijn!

Keuze uit verschillende voertuigen

Bij Bo-rent begrijpen wij dat elke klus om een andere bus vraagt. Daarom kunt u bij ons ook vele verschillende bestelbusjes en verhuiswagens huren in Heerenveen. Heeft u ook nog een steekwagen of verhuisdeken nodig? Ook geen probleem! Ontdek snel wat wij voor u kunnen betekenen in ons online wagenpark!

Bestelbus huren in Heerenveen

Met een handige bestelwagen of bestelbus van Bo-rent bent u voorbereid op alle kleine en middelgrote klussen. Huur bijvoorbeeld onze compacte Mercedes-Benz Citan. Met een laadruimte van 3m³ heeft u de voordelen van een bestelbus, met het formaat van een personenauto. Wilt u toch een iets ruimere bestelbus huren in Heerenveen? Kies dan de Iveco Daily met een laadruimte van maar liefst 16m³.

Ruime verhuiswagen huren in Heerenveen

Voor de allergrootste klussen kunt u bij Bo-rent een verhuiswagen huren in Heerenveen. Met een verhuiswagen van Bo-rent beschikt u niet alleen over voldoende laadruimte, maar ook over verschillende handige extra’s die uw klus stukken makkelijker maken. Zo heeft onze Mercedes-Benz Sprinter met laadklep een laadruimte van 21m³, een handige laadklep én een punt meubelbak voor al uw kleinere meubelen!

Snel en gemakkelijk reserveren

Een busje huren in Heerenveen was nog nooit zo makkelijk. Met de online reservering van Bo-rent kunt u vandaag nog over een handige bestelbus of verhuiswagen beschikken. Binnen enkele klikken kunt u uw reservering al versturen en ontvangt u van ons een reserveringbevestiging. Wij zorgen er vervolgens voor dat het door u gewenste voertuig voor u klaarstaat op de afgesproken dag. U kunt direct op pad naar uw volgende klus!

Retourneren is zo gebeurd

Retourneren van uw bestelbus of verhuiswagen is, net als het reserveren, een fluitje van een cent. U kunt de bus parkeren op onze parkeerplaats en de sleutels weer inleveren bij de balie. Eén van onze medewerkers loopt de eindnota met u door en controleert de bus op eventuele schade. Als alles afgerond is kunt u uw weg weer vervolgen en zorgen wij ervoor dat de door u betaalde borg wordt teruggestort.
 
Zijn wij al gesloten als u terugkomt? Geen probleem! U kunt tot een half uur na sluitingstijd uw bus nog inleveren. In dit geval kunt u de sleutels in de daarvoor bestemde dropbox deponeren. Wij verzorgen de verdere afhandeling.

Kwaliteit is onze prioriteit

Bij Bo-rent staan veiligheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Wij werken met de strengste veiligheidseisen en verhuren onze voertuigen alleen als deze aan al deze eisen voldoen. Hier worden de voertuigen ook regelmatig op gekeurd. Daarnaast controleren wij al onze voertuigen bij terugkomst op schade en defecten. Zo kunt u met een gerust hart een busje huren in Heerenveen!
 
Komt u tegen verwachting in toch stil te staan met pech? Neem dan contact op met ons filiaal in Heerenveen. Onze medewerkers zullen er dan alles aan doen om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Ook dat is onderdeel van de uitstekende service van Bo-rent autoverhuur!

Busje huren in Heerenveen bij Bo-rent autoverhuur

Een bus huren in Heerenveen? Dan bent u bij Bo-rent aan het juiste adres. Met gepast advies, scherpe prijzen en goede voorwaarden vindt u bij ons de juiste bus voor uw klus. U vindt Bo-rent autoverhuur in Heerenveen op de Wetterwille 1, op Businesspark Friesland. Hier helpen onze medewerkers u graag verder!