Busje huren Heerhugowaard

Een busje huren in Heerhugowaard? Dat doet u natuurlijk bij Bo-rent autoverhuur. Met meer dan 50 vestigingen door het hele land is er altijd een Bo-rent autoverhuur bij u in de buurt. Zo ook in Heerhugowaard. Hier kunt u kiezen uit vele verschillende busjes die uw klus vele malen makkelijker maken. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan snel ons online wagenpark!

Voor elke klus de juiste bus

Voor een grote verhuizing heeft u natuurlijk niks aan een compacte bestelwagen, en voor een kleine klus is een ruime verhuiswagen weer een beetje overbodig, Kortom, elke klus vraagt om een andere bus. Gelukkig kunt u bij Bo-rent kiezen uit verschillende handige bestelbusjes en verhuiswagens!

Bestelbus huren in Heerhugowaard

Met een bestelbus of bestelwagen van Bo-rent bent u in vele gevallen optimaal voorbereid op uw klus. Voor de kleinste klussen kunt u prima uit de voeten met onze compacte Mercedes-Benz Citan, terwijl voor de middelgrote klussen onze Iveco Daily een betere keuze is. Voor al uw klussen kunt u een geschikte bestelbus huren in Heerhugowaard!

Verhuiswagen huren in Heerhugowaard

Voor de allergrootste klussen kunt u bij Bo-rent ook een ruime verhuiswagen huren in Heerhugowaard. Onze verhuiswagens beschikken over een handige laadklep waarmee u zelfs de grootste en zwaarste meubelen met gemak vervoert. Daarnaast kunt u met onze Mercedes-Benz Sprinter met laadklep ook nog gebruik maken van een punt meubelbak. Hier kunt u al uw kleine meubelen veilig in vervoeren!

Kwaliteit en veiligheid voorop

Uw klus is pas succesvol als u zonder pech of ongelukken uw klus kunt afronden. Daarom staan kwaliteit en veiligheid bij Bo-rent ook hoog in het vaandel. Wij werken enkel met de nieuwste veiligheidseisen en zien er ook streng op toe dat deze worden nageleefd. Al onze voertuigen worden regelmatig gekeurd en worden ook bij terugkomst nog gecontroleerd op eventuele schade en defecten. Zo houden wij al onze voertuigen zo goed als nieuw.
 
Komt u onverhoopt toch met pech stil te staan? Neem dan direct contact op met ons filiaal in Heerhugowaard. Wij zullen er dan voor zorgen dat u zo snel mogelijk weer op pad kunt met uw bestelbus of verhuiswagen!

Online reservering

Een bestelbus of verhuiswagen reserveren was nog nooit zo makkelijk, dankzij de online reservering van Bo-rent. Met enkele klikken kunt u al een reservering plaatsen voor één van onze busjes in Heerhugowaard. U ontvangt binnen 24 uur een reserveringbevestiging van ons filiaal in Heerhugowaard. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw bestelbus of verhuiswagen voor u klaarstaat op de gewenste datum. U kunt direct op pad!
 
Zit uw klus er weer op? Dan is het tijd dat u de bestelbus of verhuiswagen weer komt retourneren. Gelukkig is dit bij Bo-rent ook een fluitje van een cent. U kunt uw bus op onze parkeerplaats neerzetten en de sleutels inleveren bij de balie. Wij lopen de eindnota met u door en checken het voertuig nog op nieuwe schades. Als alles is afgerond kunt u uw weg weer vervolgen en storten wij de betaalde borg weer terug op uw rekening.
 
Wij snappen ook wel dat uw klus iets langer kan duren dan vooraf gepland. Gelukkig zijn wij de moeilijkste niet. U kunt uw bestelbus of verhuiswagen tot een half uur na sluitingstijd nog gewoon retourneren. In dit geval kunt u de sleutels in de daarvoor bestemde dropbox deponeren. Onze medewerkers in Heerhugowaard vertellen u hier graag meer over!

Busje huren in Heerhugowaard bij Bo-rent autoverhuur

Bij Bo-rent autoverhuur kunt u gemakkelijk en snel een geschikte bus huren in Heerhugowaard. U vindt Bo-rent autoverhuur in Heerhugowaard op de Nijverheidsstraat 1. Wij zijn zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Ook een busje huren in Heerhugowaard? Dan verwelkomen wij u graag snel bij Bo-rent autoverhuur!