Busje huren Heerlen

Bent u op zoek naar een ruime bestelbus of verhuiswagen in de omgeving van Heerlen? Dan bent u bij Bo-rent autoverhuur aan het juiste adres! Bij Bo-rent kunt u namelijk gemakkelijk en snel een ruim busje huren in Heerlen. Daarnaast huurt u uw busje altijd voor de laagste prijs en tegen de beste voorwaarden. Met ruim 35 jaar ervaring en meer dan 50 vestigingen door het hele land is Bo-rent uw vertrouwde adres voor al uw huurvoertuigen!

Kies uit één van de vele verschillende busjes

Bij Bo-rent autoverhuur kunt u verschillende maten en soorten busjes huren in Heerlen. Van compacte bestelbusjes tot ruime verhuiswagens, bij Bo-rent vindt u precies de juiste bus voor uw klus. Benieuwd of wij u verder kunnen helpen? Bekijk dan snel ons wagenpark en kies de juiste bus voor uw klus!

Een ruime bestelbus huren in Heerlen

In het wagenpark van Bo-rent vindt u een ruim aanbod aan handige bestelbusjes. Wij hebben voor elke klus een passende bestelbus. Zo kunt u voor al uw kleine klussen bijvoorbeeld kiezen voor onze compacte Mercedes-Benz Citan of de iets ruimere Toyota PROACE. Bent u op zoek naar iets meer ruimte? Dan bent u het beste voorbereid met onze Iveco Daily. Met een inhoud van ruim 16m³ kunt u bijna elke klus aan!

Verhuisbus huren in Heerlen

Voor de grootste verhuisklussen kunt u bij Bo-rent ook één van onze ruime verhuiswagens huren in Heerlen. Onze verhuiswagens beschikken over een handige laadklep die u al het zware tilwerk bespaart. Daarnaast kunt u bij onze Mercedes-Benz Sprinter met laadklep ook gebruik maken van de handige punt meubelbak, waar u al uw kleinere meubelen veilig in kunt vervoeren!

Een veilige en betrouwbare bus huren in Heerlen

Bij Bo-rent staan veiligheid en betrouwbaarheid centraal. Vandaar dat al onze voertuigen moeten voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Aan de hand van deze kwaliteitseisen geven wij alle voertuigen een periodieke controle. Daarnaast checken wij alle voertuigen ook bij terugkomst op eventuele schade en defecten. Zo zorgen wij ervoor dat u altijd een goede bus kunt huren in Heerlen.
 
Komt u toch stil te staan met pech? Neem dan direct contact op met ons filiaal in Heerlen. Onze medewerkers zullen er dan voor zorgen dat u zo snel mogelijk weer op weg bent. Ook dat hoort namelijk bij de service die u mag verwachten bij het huren van een busje in Heerlen!

Gemakkelijk en snel reserveren

Wilt u het liefst vandaag nog een verhuiswagen of bestelbus huren in Heerlen? Dan wilt u natuurlijk geen lange en uitgebreide reservering invullen voordat u op weg kunt. Daarom kunt u bij Bo-rent gemakkelijk en snel uw gewenste bestelbus of verhuisbus reserveren middels een online reservering. Met slechts enkele klikken kunt u al een voertuig reserveren. Wanneer gewenst kunt u ook extra accessoires als een steekwagen of verhuisdeken huren. U ontvangt vervolgens een reserveringsbevestiging van ons filiaal in Heerlen waarna u de door u gewenste bus kunt huren in Heerlen.

Uw voertuig retourneren

Ook het retourneren van uw bestelbus of verhuiswagen is bij Bo-rent een fluitje van een cent. U kunt parkeren op ons terrein en de sleutels weer inleveren bij de balie.  Nadat u samen met één van onze medewerkers de eindnota heeft afgehandeld zullen wij er vervolgens voor zorgen dat de borg weer wordt teruggestort en de huurperiode succesvol wordt afgerond.
 
Is ons filiaal al gesloten als u terugkomt? Geen probleem! U kunt de sleutels dan in de daarvoor bestemde dropbox achterlaten. Wij zorgen vervolgens voor de verdere afhandeling. Wilt u hier meer over weten? Onze medewerkers vertellen u hier graag over!

Busje huren in Heerlen bij Bo-rent autoverhuur

Een bus huren in Heerlen doet u natuurlijk bij Bo-rent autoverhuur. Met een ruim aanbod aan bestelbusjes en verhuiswagens bent u bij ons aan het juiste adres. U vindt Bo-rent autoverhuur in Heerlen op de Wijngaardsweg 42 op bedrijventerrein De Koumen. Hier staan onze medewerkers voor u klaar om u te helpen met al uw vragen!