Busje huren Helmond

Staat er een grote klus op de planning en kunt u daarvoor wel wat extra vervoerruimte gebruiken? Dan bent u bij Bo-rent autoverhuur aan het juiste adres! Met ruim 35 jaar ervaring en vestigingen door het hele land zijn wij al jaren dé partner op het gebied van autoverhuur. In ons wagenpark vindt u een ruim en gevarieerd aanbod aan bestelbusjes en verhuiswagens. Een busje huren in Helmond doet u bij ons daarnaast ook nog eens tegen de scherpste tarieven en beste voorwaarden.   

Compact en groot vervoer in ons wagenpark

De ene klus vraagt om meer ruimte dan de andere. Dat weten we bij Bo-rent autoverhuur maar al te goed. Daarom vindt u in ons wagenpark ook een gevarieerd aanbod aan bestelbusjes en verhuiswagens. Van een compact busje tot een ruime bestelbus of zelfs verhuiswagens met laadklep. Bij Bo-rent vindt u voor elke klus de juiste bus. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan alvast een kijkje in ons online wagenpark!

Bestelbus huren in Helmond

Voor de kleinere klussen kunt u bij Bo-rent kiezen uit verschillende compacte en wat ruimere bestelbusjes. Wat dacht u bijvoorbeeld van een handige Mercedes-Benz Citan voor de allerkleinste klussen. Heeft u iets meer ruimte nodig? Dan is de Toyota PROACE een vestandige keuze. Als u echt geen ruimte tekort wil komen kunt u ook kiezen voor onze Iveco Daily met een inhoud van maar liefst 16m²!

Verhuiswagen huren in Helmond

Heeft u een grote klus op de planning staan en twijfelt u of een bestelbus wel ruim genoeg is? Dan kunt u het beste een ruime verhuiswagen huren in Helmond. Onze verhuiswagens zijn dankzij hun flinke laadruimte en handige laadklep uitermate geschikt voor de grootste klussen. Daarnaast beschikt onze Mercedes-Benz Sprinter met laadklep ook over een punt meubelbak. Hier kunt u zelfs de kleinste meubelen veilig in vervoeren!

Enkel de hoogste kwaliteit

Een succesvolle klus begint met veilig en betrouwbaar vervoer. Bij Bo-rent autoverhuur zien wij er daarom streng op toe dat al onze voertuigen aan hoge kwaliteits- en veiligheidseisen voldoen. Alle voertuigen worden periodiek gekeurd aan de hand van deze kwaliteitseisen. Daarnaast controleren wij elke geretourneerde auto, bus of verhuiswagen bij terugkomst op schade. Zo houden wij al onze voertuigen zo goed als nieuw en kunt u te allen tijde een veilige en betrouwbare bus huren in Helmond!
 
Bent u onverhoopt toch met pech stil komen te staan? Neem dan direct contact op met Bo-rent autoverhuur in Helmond. Onze medewerkers zullen u dan zo snel mogelijk weer op weg helpen!

Reserveer eenvoudig online

Heeft u vandaag nog een bestelbusje of verhuiswagen nodig? Geen probleem! Ook op de korte termijn kunt u bij ons terecht om een busje te huren in Helmond. Dit doet u eenvoudig en snel met onze online reservering. Het reserveringsproces is heel eenvoudig. Met slechts enkele klikken kunt u uw reservering plaatsen die vervolgens bij ons filiaal in Helmond binnenkomt. U ontvangt binnen 24 uur een reserveringbevestiging. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat het door u gewenste voertuig voor u klaarstaat op de afgesproken datum.

Retourneren doet u snel en eenvoudig

Uw bestelbus of verhuiswagen retourneren doet u het liefst snel en zonder al te veel gedoe. Daar zijn wij bij Bo-rent autoverhuur ook een voorstander van. Daarom maken wij het retourneren ook niet moeilijker dan nodig is. Nadat u de bus op onze parkeerplaats neergezet heeft kunt u de sleutels bij de balie afgeven. Vervolgens loopt een medewerker de eindnota met u door en zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk weer de verschuldigde borg terugkrijgt.
 
Bent u toch wat later dan gepland? Geen probleem! Ook na sluitingstijd kunt u uw bestelbus of verhuiswagen gewoon op onze parkeerplaats neerzetten. U kunt de sleutels in dit geval deponeren in de daarvoor bestemde dropbox. De verdere afhandeling nemen wij voor onze rekening.

Busje huren in Helmond bij Bo-rent autoverhuur

Een busje huren in Helmond doet u uiteraard bij Bo-rent autoverhuur. Met meer dan 50 vestigingen door heel Nederland is er altijd een vestiging bij u in de buurt. U vindt Bo-rent autoverhuur in Helmond op de Wethouder van Wellaan 115. Hier vindt u ons volledige wagenpark en staan onze medewerkers voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Uiteraard kunt u ook ter plekke een bus huren in Helmond!