Busje huren Hoorn

Bent u op zoek naar een ruime bestelbus of verhuisbus voor uw volgende klus? Dan kunt u bij Bo-rent autoverhuur gemakkelijk en snel een busje huren in Hoorn. Met meer dan 50 vestigingen door et hele land en ruim 30 jaar ervaring bent u bij Bo-rent aan het juiste adres voor een compacte bestelbus of ruime verhuisbus. Kom een keer langs en ontdek waarom wij al jaren de nummer één zijn op het gebied van autoverhuur.

Een geslaagde klus begint met veilig vervoer

Bij Bo-rent autoverhuur staan kwaliteit en veiligheid voorop. Wij hanteren enkel de hoogste veiligheidseisen en zien er ook regelmatig op toe dat deze gehandhaafd worden. Alle voertuigen ondergaan regelmatig een uitgebreide keuring waarbij zowel de binnen- als buitenkant volledig nagelopen wordt. Daarnaast controleren wij elk voertuig bij terugkomst op schade en defecten. Zo houden wij al onze voertuigen zo goed als nieuw.
 
Komt u onverhoopt toch met pech stil te staan? Dan staan wij natuurlijk ook voor u klaar. Neem zo snel mogelijk contact op met Bo-rent autoverhuur in Hoorn. Onze medewerkers zullen er dan alles aan doen om u weer op weg te helpen!

Altijd passend vervoer

Bij Bo-rent weten wij maar al te goed dat elke klus om passend vervoer vraagt. Een te kleine of te grote bus levert u alleen maar onnodige vertraging op. Om deze reden kunt u bij Bo-rent altijd een passend busje huren in Hoorn. Een compacte bestelbus of juist een wat ruimere verhuisbus? Geen probleem! Voor elke klus kunt u ij Bo-rent een passende bus huren. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel een kijkje in ons online wagenpark!

Bestelbus huren in Hoorn

Voor de kleinere klussen kunt u het beste een compacte bestelbus huren in Hoorn. Met een bestelbus beschikt u over voldoende ruimte, zonder een grote bus te moeten besturen. In ons wagenpark vindt u bestelbusjes in verschillende formaten. Zo heeft onze compacte Mercedes-Benz Citan een bescheiden laadruimte van 3m³, terwijl u met onze ruime Iveco Daily geen ruimte tekort komt dankzij een laadruimte van maar liefst 16m³. Dankzij ons gevarieerde wagenpark kunt u precies de juiste bestelbus huren in Hoorn!

Ruime verhuisbus huren in Hoorn

Een grote klus op de planning? Maak het uzelf dan gemakkelijk door een verhuisbus te huren in Hoorn. Met een verhuisbus van Bo-rent heeft u beschikking over een enorme laadruimte en handige extra’s die uw klus zo veel makkelijker maken. Zo is onze handige Mercedes-Benz Sprinter bijvoorbeeld voorzien van een laadklep én een ruime punt meubelbak. Hiermee kunt u zelfs de kleinste meubelen veilig vervoeren.

Reserveren is een fluitje van een cent

Wilt u liever vandaag dan morgen nog een busje huren in Hoorn? Dan kunt u bij Bo-rent gemakkelijk en snel een busje reserveren via onze online reservering. Binnen enkele klikken is uw bestelbus of verhuisbus gereserveerd. U ontvangt binnen 24 uur van ons een reserveringsbevestiging waarna wij ervoor zorgen dat u op de gewenste datum de door u gewenste bus kunt huren in Hoorn. Zo kunt u zonder gedoe snel op pad!

Ook retourneren is zo gedaan

Zit uw klus er alweer op? Dan is het tijd om uw bestelbus of verhuisbus weer te retourneren bij ons filiaal in Hoorn. Het retourneren gaat gelukkig net zo makkelijk als het reserveren. U kunt uw bestelbus of verhuisbus gewoon op onze parkeerplaats neerzetten en de sleutels weer inleveren bij de balie. Vervolgens neemt u met een medewerker de eindnota door en kunt u uw weg vervolgen. Wij zorgen ervoor dat u de door u betaalde borg weer op uw rekening teruggestort krijgt. Dit kan enkele dagen duren.
 
Bent u pas na sluitingstijd terug bij ons filiaal in Hoorn? Geen probleem! U kunt uw bestelbus of verhuisbus ook na sluitingstijd nog retourneren. In dit geval kunt u de sleutels inleveren in de daarvoor bestemde dropbox. Wij handelen alles verder af!

Busje huren in Hoorn bij Bo-rent autoverhuur

En bus huren in Hoorn? Dan moet u natuurlijk bij Bo-rent autoverhuur zijn! Met meer dan 50 vestigingen door het hele land is er altijd een Bo-rent autoverhuur bij u in de buurt. U vindt Bo-rent autoverhuur in Hoorn op de Kernweg 25. Hier staan onze ervaren medewerkers voor u klaar om u van gepast advies te voorzien en u te helpen om het juiste busje te huren in Hoorn.