Busje huren Kampen

Elke klus begint met goed vervoer. Gelukkig kunt u bij Bo-rent autoverhuur voor elke klus een busje huren in Kampen. Dankzij ruim 30 jaar ervaring weten wij wat er gevraagd wordt van een goede bestelbus of verhuiswagen. Daarnaast is er, met meer dan 50 vestigingen door het hele land, altijd een Bo-rent filiaal bij u in de buurt! Zo ook in Kampen. Kom een keer langs of neem alvast een kijkje in ons online wagenpark!

Huur met een goed gevoel

Tijdens uw klus wilt u er uiteraard zeker van zijn dat alles soepel en vooral veilig verloopt. Zo ook met uw bestelbus of verhuiswagen. Bij Bo-rent hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Wij hanteren namelijk enkel de strengste veiligheidseisen en zien er ook op toe dat al onze voertuigen aan deze eisen voldoen. Alle voertuigen worden periodiek gekeurd. Daarnaast controleren wij elke auto, bus en verhuiswagen bij terugkomst op schade en defecten. Zo houden wij ons wagenpark veilig en kunt u te allen tijde een betrouwbare bus huren in Kampen.
 
Komt u onverhoopt toch met pech langs de weg te staan? Neem dan zo snel mogelijk contact op met ons filiaal in Kampen. Onze medewerkers zullen u dan helpen om u weer op weg te helpen. Ook dat hoort bij de uitstekende service van Bo-rent autoverhuur!

Keuze uit verschillende busjes

Elke klus is anders, en daarom vraagt elke klus ook om ander vervoer. Gelukkig kunt u bij Bo-rent kiezen uit een ruim aanbod aan bestelbusjes en verhuiswagens. Zo vindt u voor elke klus de beste bus!

Bestelbus huren in Kampen

Voor al uw kleine en middelgrote klussen kunt u bij Bo-rent een handige bestelbus huren in Kampen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een compacte Mercedes-Benz Citan of de verrassend ruime Iveco Daily. Wilt u ook een bestelbus huren in Kampen? Bekijk dan snel ons aanbod aan bestelbusjes.

Verhuiswagen huren in Kampen

Staat er een grote klus op de planning? Dan bent u het beste voorbereid met één van onze verhuiswagens! Met een verhuiswagen van Bo-rent beschikt u niet alleen over een extra grote laadruimte, maar kunt u ook gebruik maken van verschillende handige extra’s. Zo heeft u met onze Mercedes-Benz Sprinter met laadklep de beschikking over een hydraulische laadklep én een handige punt meubelbak. Zo kunt u zowel uw grote als kleine meubelen zonder problemen vervoeren!

Snel en makkelijk online reserveren

Wilt u het liefst vandaag nog een busje huren in Kampen? Plaats dan een online reservering bij Bo-rent autoverhuur. Dankzij onze online reservering kunt u namelijk dezelfde dag nog een bestelbus of verhuiswagen huren in Kampen! I slechts enkele klikken kunt u een reservering plaatsen. Vervolgens ontvangt u van ons filiaal in Kampen een reserveringsbevestiging en zorgen wij ervoor dat de door u gewenste bus voor u wordt klaargemaakt.
 
Is uw gewenste busje op voorraad? Dan kunt u zelfs tot een uur van tevoren nog een reservering plaatsen!

Retourneren met het grootste gemak

Zit uw klus er weer op? Dan is het tijd om uw bestelbus of verhuiswagen weer te retourneren bij ons filiaal in Kampen. U kunt de bus neerzetten op de aangewezen parkeerplaats en de sleutels inleveren bij de balie. Nadat één van onze medewerkers de eindnota met u heeft doorgelopen, zorgen wij ervoor dat de door u betaalde borg op uw rekening wordt teruggestort.
 
Loopt uw klus uit of bent u iets later terug bij ons filiaal in Kampen? Geen probleem! U kunt uw busje tot een half uur na sluitingstijd nog retourneren. In dit geval kunt u de sleutels deponeren in de daarvoor bestemde dropbox. Meer weten? Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over!

Busje huren in Kampen bij Bo-rent autoverhuur

Wilt u een busje huren in Kampen? Dan bent u bij Bo-rent autoverhuur aan het juiste adres. U vindt Bo-rent autoverhuur in Kampen op de Carlsonstraat 9. Hier staat een team van ervaren medewerkers voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u van gepast advies te voorzien!