Busje huren Leeuwarden

Wilt u een ruime bestelbus of verhuiswagen huren in Leeuwarden? Bij Bo-rent doet u dit eenvoudig én ook nog eens snel. U heeft de keuze uit een divers aanbod aan bestelbusjes en verhuiswagens. Zo bieden wij voor elke klus geschikt vervoer en dat tegen een aantrekkelijke prijs. Het is dan ook niet voor niks dat Bo-rent uw nummer één partner is om een bus te huren in Leeuwarden! Met ruim 35 jaar ervaring zijn wij al jaren een bekende naam in de branche. Onze deskundigheid op het gebied van autoverhuur heeft ervoor gezorgd dat vele tevreden klanten u voor gingen. Een busje huren in Leeuwarden? Dat doet u natuurlijk bij Bo-rent autoverhuur!

Ontdek ons ruime wagenpark

Als u woonachtig bent in de regio Leeuwarden is Bo-rent autoverhuur in Leeuwarden dé locatie waar u terecht kunt voor uw bestelbus of verhuiswagen. Bij Bo-rent is er altijd passend vervoer waarmee u perfect uit de voeten kunt. In ons uitgebreide wagenpark vindt u verschillende formaten bestelbusjes en verhuiswagens om uw klus zo efficiënt mogelijk te kunnen uitvoeren. Benieuwd of u de door u gewenste bus ook kunt huren in Leeuwarden? Bekijk dan snel ons online wagenpark!

Bestelbus huren in Leeuwarden

De ene klus is de andere niet. Daarom hebben we bij Bo-rent diverse bestelbusjes die u kunt huren in Leeuwarden. Wat uw klus ook is, het juiste vervoer vindt u in ons wagenpark. Maatwerk van Bo-rent noemen we dat. Zo zit jij nooit met teveel én zeker niet met te weinig ruimte! De verschillende afmetingen die wij bij Bo-rent Leeuwarden aanbieden variëren van slechts 3 tot maar liefst 16m³. Voor uw kleinere klussen kiest u bijvoorbeeld voor een compacte Mercedes-Benz Citan. Heeft u een grotere klus op de agenda staan? Dan bent u beter voorbereid met onze handige Iveco Daily!

Grote verhuiswagen huren in Leeuwarden

Heeft u behoefte aan nog meer ruimte? Ook dan bent u bij Bo-rent natuurlijk aan het juiste adres! Bij Bo-rent Leeuwarden hebben wij een ruim assortiment aan vervoersmiddelen van groter formaat. Handig én het scheelt een hoop extra heen en weer rijden. Wat dacht u van onze Mercedes-Benz Sprinter met laadklep. Deze verhuiswagen beschikt over een handige laadklep, waardoor u het verhuizen een stuk aangenamer maakt. U laadt eenvoudig de te vervoeren spullen op de klep en met een klik op de knop doet de verhuiswagen rest!

Uw veiligheid heeft onze prioriteit

Wanneer u kiest voor vervoer van Bo-rent, kiest u voor kwaliteit. U wilt natuurlijk met een goed gevoel de weg op. Bij Bo-rent zorgen we er dan ook voor dat alle voertuigen aan onze hoge kwaliteitsstandaarden voldoen. Al onze voertuigen worden op regelmatige basis gecontroleerd en gaan pas de weg op als deze helemaal in orde zijn. Zo houden wij niet alleen onze voertuigen zo goed als nieuw, maar zorgen wij er ook voor dat u een veilige en vertrouwde bus kunt huren in Leeuwarden.
 
Ook met pech staat u er natuurlijk niet alleen voor. Neem bij pech direct contact op met Bo-rent autoverhuur in Leeuwarden en onze medewerkers zullen er alles aan doen om te zorgen dat u zo snel mogelijk weer uw weg kunt vervolgen. Ook dat is onderdeel van de service die u mag verwachten bij het huren van een bus in Leeuwarden!

Snel een busje huren in Leeuwarden?

Een bus huren in Leeuwarden doet u bij Bo-rent eenvoudig en snel online. U laat ons de gewenste tijden weten door online de tijdsperiode door te geven en vervolgens te klikken op ‘reserveren’. Uw reservering wordt direct verwerkt en komt meteen bij ons terecht. Binnen 24 uur ontvangt u van ons filiaal in Leeuwarden een reserveringsbevestiging. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de door u gekozen bestelbus of verhuiswagen op de afgesproken datum voor u klaarstaat. Eenvoudig én snel, precies zoals u van ons gewend bent!
 
De bus retourneren bij de verhuurlocatie in Leeuwarden gaat net zo makkelijk. Parkeer de gehuurde bestelbus of verhuiswagen op onze parkeerplaats en lever de sleutels weer in. Een medewerker zal de eindnota met u doornemen en afhandelen waarna u weer verder kunt.
 
Bent u onverhoopt toch wat later terug dan gepland? Geen nood! Ook na sluitingstijd heeft u de mogelijkheid de sleutel bij ons af te leveren. U brengt het vervoer van de vestiging retour en deponeert de sleutels in de daarvoor bestemde dropbox. Voor meer informatie kunt u terecht bij één van onze medewerkers. Deze vertelt u hier graag meer over!

Busje huren in Leeuwarden bij Bo-rent autoverhuur

Wilt u een verhuiswagen of bestelbus huren in Leeuwarden? Dan is Bo-rent autoverhuur in Leeuwarden uw vertrouwde adres! Hier vindt u een ruim aanbod aan verschillende bestelbusjes en verhuiswagens. Bo-rent autoverhuur in Leeuwarden is gevestigd op de Saturnusweg 4. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en samen te kijken naar welke bus u het beste kunt huren in Leeuwarden!