Busje huren Leiderdorp

Staat er een grote klus op de planning en wilt u daarvoor een busje huren in Leiderdorp of Leiden? Dan moet u bij Bo-rent zijn! Met ruim 30 jaar ervaring weten wij wat er gevraagd wordt van een goede bestelbus of verhuiswagen. Daarnaast is er ook altijd een Bo-rent filiaal bij u in de buurt. Wilt u een bus huren in Leiden of omgeving? Dan kunt u terecht bij Bo-rent autoverhuur in Leiderdorp!

Ruim aanbod aan busjes

Of er nu een grote verhuizing of een kleine klus op de planning staat, Bo-rent autoverhuur heeft voor elk type klus een geschikte bus. Voor de allerkleinste klussen kut u bij ons een compacte bestelwagen huren en voor de allergrootste klussen een ruime verhuiswagen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan alvast een kijkje in ons online wagenpark!

Bestelbus huren in Leiderdorp

Bij Bo-rent vindt u een ruim aanbod aan handige bestelbusjes voor al uw kleine en middelgrote klussen. Huur bijvoorbeeld een compacte Mercedes-Benz Citan met een laadruimte van 3m³,kies voor de ruimere Mercedes-Benz Sprinter met een laadruimte van 11m³ of ga voor de Iveco Daily met een laadruimte van maar liefst 16m³. Groot of klein, bij Bo-rent kunt u altijd een geschikte bestelbus huren in Leiderdorp.

Verhuiswagen huren in Leiderdorp

Zijn onze bestelbusjes niet ruim genoeg voor uw klus?  Niet getreurd! Bij Bo-rent kunt u namelijk ook een ruime verhuiswagen huren in Leiderdorp. Onze verhuiswagens hebben een inhoud van respectievelijk 16 of 23m³ en beschikken ook nog eens over een aantal handige extra’s. Zo beschikt onze Mercedes-Benz Sprinter met laadklep over een handige hydraulische laadklep én een punt meubelbak, waardoor u zowel uw grote als kleine meubelen makkelijk kunt vervoeren!

Huur met een goed gevoel

Kwaliteit en veiligheid staan bij Bo-rent hoog in het vaandel. Daarom zorgen wij er ook voor dat u enkel en alleen veilige en betrouwbare busjes kunt huren in Leiderdorp. Al onze voertuigen worden periodiek gekeurd aan de hand van de strengste veiligheidseisen. Daarnaast controleren wij al onze voertuigen bij terugkomst op schade en defecten, zodat wij zeker weten dat er geen onveilige voertuigen in ons wagenpark staan.
 
Helaas bestaat er altijd een kleine kans dat u alsnog met pech langs de weg komt te staan. In dit geval vragen wij u om zo snel mogelijk contact op te nemen met ons filiaal in Leiderdorp. Onze medewerkers zullen er dan alles aan doen om u weer op weg te helpen!

Plaats uw reservering online

Een busje huren is bij Bo-rent autoverhuur een fluitje van een cent. Dankzij onze online reservering kunt u dezelfde dag nog een busje huren in Leiderdorp. In slechts enkele klikken kunt u online uw reservering plaatsen. U ontvangt vervolgens een reserveringbevestiging van ons filiaal in Leiderdorp. Als de reservering afgerond is, zorgen wij ervoor dat uw bestelbus of verhuiswagen voor u klaarstaat op de afgesproken datum.
 
Wilt u het liefst vandaag nog een busje huren in Leiderdorp? Ook dat is mogelijk1 u kunt uw reservering namelijk tot een uur van tevoren plaatsen. Is uw gewenste bus op voorraad? Dan zetten wij deze gelijk voor u klaar zodat u direct op pad kunt!

Makkelijk en snel retourneren

Na uw huurperiode vragen wij u om de bus weer te retourneren bij het filiaal in Leiderdorp. U kunt de bus parkeren op de aangewezen parkeerplaats en de sleutels afgeven bij de balie. Eén van onze medewerkers loopt de eindnota nog even met u door waarna u weer verder kunt. Wij zorgen er vervolgens voor dat de door u betaalde borg weer wordt teruggestort.
 
Zijn wij al gesloten als u bij ons filiaal aankomt? Geen probleem! U kunt uw bestelbus of verhuiswagen namelijk tot een half uur na sluitingstijd nog kosteloos retourneren. U kunt uw sleutels in dit geval achterlaten in de daarvoor bestemde dropbox. Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over.

Busje huren in Leiderdorp bij Bo-rent autoverhuur

Wilt u een busje huren in Leiden of in de omgeving? Dan bent u bij Bo-rent Leiderdorp aan het juiste adres. U vindt Bo-rent autoverhuur in Leiderdorp op de Draadbaan 7, op bedrijventerrein de Baanderij. Onze deskundige medewerkers staan u hier graag te woord en kijken samen met u welke bus het beste bij uw wensen past. Zien wij u snel?


Mercedes-Benz Citan (3 m3)

Mercedes-Benz Citan
€ 46,50 per dag incl. BTW

Toyota PROACE (6 m3)

Toyota PROACE
€ 65,50 per dag incl. BTW

Mercedes-Benz Sprinter (11 m3)

Mercedes-Benz Sprinter
€ 94,00 per dag incl. BTW

Iveco Daily (16 m3)

Iveco Daily
€ 115,00 per dag incl. BTW

Toyota Dyna pick up

Toyota Dyna pick up
€ 121,00 per dag incl. BTW