Busje huren Lelystad

Staat er een grote klus op de planning en kunt u wel een bestelbus of verhuiswagen gebruiken? Dan bent u bij Bo-rent autoverhuur aan het juiste adres. Met ruim 35 jaar ervaring zijn wij uw nummer één partner op het gebied van autoverhuur. Bij ons heeft u de keuze uit een ruim assortiment vervoersmiddelen in verschillende segmenten. Grote of juiste hele compacte vervoersmiddelen, wij hebben het in huis! Zo weet u zeker dat u altijd genoeg ruimte heeft om uw klus succesvol uit te voeren. Een busje huren in Lelystad doet u bij ons ook nog eens tegen de scherpste prijs en beste voorwaarden.   

Uitgebreid wagenpark

Bij Bo-rent autoverhuur kunt u terecht voor busjes en verhuiswagens in alle formaten. Ons wagenpark heeft een divers aanbod, variërend van compacte busjes tot ruime verhuiswagens. Bij ons vindt u dus altijd het geschikte vervoersmiddel voor uw klus. Neem een kijkje in ons wagenpark en kijk welk busje voldoet aan uw eisen. Komt u er niet uit? Er staat altijd een medewerker klaar om u van gepast advies te voorzien!

Bestelbus huren in Lelystad

Wanneer uw eigen auto net niet ruim genoeg is, kan een bestelbus uitkomst bieden. Voor een kleinere klus kunt u namelijk prima uit de voeten met onze compacte Mercedes-Benz Citan. Met een inhoud van 3m³ heeft u altijd voldoende laadruimte, zonder dat u met een grote bus de weg op hoeft. Toch wat meer ruimte nodig? Ga dan voor onze Iveco Daily.

Verhuiswagen huren in Lelystad

Heeft u een grote klus op de planning staan waarbij u veel vervoersruimte nodig heeft? Dan kunt u een verhuiswagen huren in Lelystad. Verhuiswagens zijn uitermate geschikt voor de grotere klussen. Onze verhuiswagens beschikken over een handige laadklep. Daarmee bespaart u uzelf het zware tilwerk en heeft u met een druk op de knop alles in de verhuiswagen. Daarnaast beschikt onze Mercedes-Benz Sprinter met laadklep ook nog over een handige punt meubelbak voor al uw kleinere meubelen. Zo wordt uw verhuisklus ineens heel eenvoudig!

Eenvoudig gereserveerd en zo op weg

Wilt u op korte termijn beschikken over groot vervoer? Dan kunt u vandaag nog een busje huren in Lelystad door deze online te reserveren. Reserveren is heel eenvoudig en zo gedaan. Selecteer uw gewenste voertuig, de huurperiode en eventuele aanvullende accessoires en regelingen, en plaats uw reservering. Nadat u de reservering verstuurd heeft krijg u van ons filiaal in Lelystad een reserveringsbevestiging. Vervolgens zetten wij het door u gewenste voertuig voor u klaar zodat u direct op pad kunt!

Retourneren zonder gedoe

Heeft Hebt u uw klus achter de rug en is het tijd om uw busje weer in te leveren? Dan doet u dat natuurlijk het liefst zo snel mogelijk en zonder al te veel gedoe. Daarom is retourneren bij Bo-rent net zo makkelijk als reserveren. U kunt de bus gewoon op onze parkeerplaats parkeren en de sleutels bij de balie afgeven. U neemt met één van onze medewerkers de eindnota door en wij regelen de rest!
 
Bent u onverhoopt later terug dan gedacht? Geen probleem! U kunt zelfs na sluitingstijd de bus gewoon op onze parkeerplaats neerzetten. In plaats van de sleutels af te geven aan een medewerker bij de balie kunt u ze in de daarvoor bestemde dropbox deponeren. Wij handelen het verder af.

Kwaliteit en veiligheid staan bovenaan

Kwaliteit en veiligheid staan bij Bo-rent autoverhuur hoog in het vaandel. Wij zien er streng op toe dat al onze vervoersmiddelen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Een succesvolle klus begint namelijk met veilig vervoer. Aan de hand van onze hoge eisen geven wij alle voertuigen een periodieke keuring. Daarnaast controleren wij alle voertuigen bij het retourneren direct op beschadigingen. Zo houden wij al onze voertuigen zo goed als nieuw!
 
Onverhoopt toch last van pech? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Bo-rent autoverhuur in Lelystad. Onze medewerkers zullen er dan alles aan doen om u weer op weg te helpen!

Busje huren in Lelystad bij Bo-rent autoverhuur

Met meer dan 50 filialen door heel het land is er altijd wel een locatie om een busje te huren bij u in de buurt. Een busje huren in Lelystad doet u eenvoudig én snel bij Bo-rent autoverhuur. U vindt Bo-rent autoverhuur in Lelystad op de Ketelmeerstraat 110. Hier staan wij van maandag tot en met zaterdag voor u klaar zodat u te allen tijde een geschikte bus kunt huren in Lelystad!