Busje huren Maastricht

Bent u opzoek naar geschikt vervoer voor een verbouwing of verhuizing in de omgeving van Maastricht? Dan kunt u bij Bo-rent een handige bus huren in Maastricht. Bo-rent autoverhuur is al meer dan 35 jaar hét adres voor al uw huurauto’s, bestelbusje, verhuiswagens en speciale voertuigen. Daarnaast is er, met meer dan 50 filialen door het hele land, altijd een Bo-rent filiaal bij u in de buurt. Een busje huren in Maastricht? Dan bent u bij Bo-rent aan het juiste adres!

Ervaar de kwaliteit van Bo-rent

Bij Bo-rent autoverhuur hebben de veiligheid en betrouwbaarheid van onze voertuigen de hoogste prioriteit. Dankzij onze strenge kwaliteitseisen zorgen wij ervoor dat al onze voertuigen zo goed als nieuw zijn en blijven. Daarnaast controleren wij elke auto, bus en verhuiswagen na terugkomst altijd op eventuele schade of defecten. Zo zorgen wij ervoor dat u te allen tijde een veilige en betrouwbare bus kunt huren in Maatsricht.
 
Uiteraard gaan wij er niet vanuit dat u tijdens het huren van een busje in Maastricht met pech stil komt te staan. Mocht dit toch onverhoopt gebeuren, neem dan zo snel mogelijk contact op met Bo-rent autoverhuur in Maastricht. Onze medewerkers zullen alles in het werk stellen om zo weer op weg te hepen.

Kies uit ons diverse aanbod

Een geschikte bus huren in Maastricht kan nog een hele opgave zijn. Elke klus vraagt tenslotte om een andere bus. Daarom vindt u bij Bo-rent een ruim en divers aanbod aan handige voertuigen voor vele verschillende gelegenheden. Benieuwd of u bij ons een geschikte bestelbus of verhuiswagen kunt huren in Maastricht? Bekijk dan snel ons online wagenpark!

Bestelbus huren in Maastricht

Bij Bo-rent kunt u voor elke gelegenheid een geschikte bestelbus huren in Maastricht. Zo vindt u bij ons bijvoorbeeld compacte bestelwagens maar ook ruime bestelbusjes. Voor al uw kleinere klusjes kunt u bijvoorbeeld onze compacte Mercedes-Benz Citan huren. Zoekt u iets ruimers? Ga dan voor onze Mercedes-Benz Sprinter of de Iveco Daily. Bij Bo-rent kunt u bestelbusjes huren in Maastricht met een inhoud variërend van slechts 3 tot maar liefst 16m³!

Ruime verhuiswagen huren in Maastricht

Met een ruime verhuiswagen van Bo-rent autoverhuur bent u altijd verzekerd van voldoende ruimte. Naast een grot hoeveelheid aan ruimte heeft u met onze verhuiswagens ook de beschikking over een aantal handige functies. Zo beschikken allebei de verhuiswagens over een handige laadklep die u helpen met het zware tilwerk. Daarnaast beschikt onze Mercedes-Benz Sprinter met laadklep ook over een punt meubelbak. Hierin kunt u zelfs de kleinste meubelen veilig vervoeren.
 
Wilt u zonder gedoe verhuizen? Huur dan een ruime verhuiswagen in Maastricht bij Bo-rent autoverhuur!

Vandaag nog een busje huren in Maastricht?

Heeft u op korte termijn een bestelbus of verhuiswagen nodig? Reserveer dan snel uw bus online, met de online reservering van Bo-rent. Met enkele klikken kunt u een reservering plaatsen die wij direct ontvangen. Binnen 24 uur sturen wij u een reserveringsbevestiging op en zullen wij ervoor zorgen dat de door u gereserveerde bus voor u klaarstaat op de afgesproken datum. Wilt u per direct een bus huren in Maastricht? Dan kunt u tot een uur van tevoren nog reserveren!
 
Ook retourneren gaat bij Bo-rent met het grootste gemak. Nadat u de bus heeft geparkeerd op onze parkeerplaats kunt u de sleutels weer inleveren bij de balie. Na de afhandeling van de eindnota zorgen wij ervoor dat alles goed afgerond wordt en hopen wij uiteraard dat de verhuurperiode naar wens was.
 
Komt u pas na sluitingstijd terug bij ons filiaal in Maastricht? Geen probleem. U kunt uw bus of verhuiswagen ook na sluitingstijd retourneren! Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over.

Busje huren in Maastricht bij Bo-rent autoverhuur

Een goede en betrouwbare bus huren in Maastricht doet u natuurlijk bij Bo-rent autoverhuur. Met meer dan 35 jaar ervaring en ruim 50 filialen door het hele land bent u bij ons aan het juiste adres voor al uw bestelbusjes en verhuiswagens. U vindt Bo-rent autoverhuur in Maastricht aan de Molensingel 17. Hier staan onze medewerkers voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en kijken zij samen met u welke bus u het beste kunt huren in Maastricht!