Busje huren Meppel

Bent u op zoek naar passend vervoer voor uw volgende klus? Dan kunt u bij Bo-rent autoverhuur een geschikte bus huren in Meppel. Met een ruim aanbod, jarenlange ervaring en filialen door het hele land is Bo-rent autoverhuur uw vertrouwde partner op het gebied van bestelbusjes en verhuiswagens. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan alvast een kijkje in ons online wagenpark of kom langs bij ons filiaal in Meppel!

Huur veilig en vertrouwd

Bij elke klus staan veiligheid en betrouwbaarheid natuurlijk voorop. Dat is bij de huurauto’s en busjes van Bo-rent autoverhuur niet anders. Wij hanteren enkel de strengste veiligheidseisen en zoen er ook op toe dat deze bij al onze voertuigen worden nageleefd. Alle voertuigen worden periodiek gekeurd aan de hand van een uitgebreide checklist. Daarnaast controleren wij elk voertuig bij terugkomst op schade of defecten. Zo houden wij ons wagenpark zo goed als nieuw.
 
Komt u toch stil te staan met pech? Neem dan zo snel mogelijk contact op met ons filiaal in Meppel. Onze medewerkers zullen er dan alles aan doen om u direct weer op weg te helpen!

Keuze uit een ruim aanbod

Bij Bo-rent vindt u voor elke klus de juiste bus. Of u nu op zoek bent naar een compacte bestelbus of juist een ruime verhuiswagen, u vindt het in ons uitgebreide wagenpark!

Bestelbus huren in Meppel

Staat er een kleine of middelgrote klus op de planning? Dan kunt u bij Bo-rent een handige bestelbus huren in Meppel om u daarbij te helpen. In ons wagenpark vindt u bijvoorbeeld een compacte Mercedes-Benz Citan met een inhoud van 3m³, maar ook een ruime Iveco Daily met een laadruimte van maar liefst 16m³!

Ruime verhuiswagen huren in Meppel

Voor de allergrootste klussen kunt u bij Bo-rent ook een verhuiswagen huren in Meppel. Onze verhuiswagens zijn niet alleen hartstikke ruim, maar beschikken ook over een aantal handige extra’s die uw klus vele malen makkelijker maken. Zo beschikt onze Mercedes-Benz Sprinter met laadklep bijvoorbeeld over een handige laadklep én een punt meubelbak, waardoor u zowel grote als kleine meubelen veilig kunt vervoeren.

Reserveren is zo gedaan

Wilt u het liefst vandaag nog een busje huren in Meppel? Dat kan! Bij Bo-rent kunt u namelijk dezelfde dag nog een bus huren, dankzij onze online reservering. In slechts enkele klikken kunt u een reservering plaatsen. Vervolgens ontvangt u van ons een reserveringsbevestiging en zullen wij ervoor zorgen dat het door u gewenste voertuig voor u klaar wordt gemaakt. Heeft u haast? Dan kunt u zelfs tot een uur van tevoren nog een reservering plaatsen, op voorwaarde dat het door u gewenste voertuig op voorraad is.
 
Zit uw huurperiode er weer op? Dan kunt u de bus met het grootste gemak weer retourneren bij ons Bo-rent filiaal in Meppel. U kunt uw bus parkeren op de parkeerplaats en de sleutels weer inleveren bij de balie, waarna u samen met één van onze medewerkers de eindnota nog even doorloopt. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de door u betaalde borg op uw rekening wordt teruggestort.
 
Zijn wij al gesloten als u bij ons filiaal aankomt? Geen probleem! U kunt uw bestelbus of verhuiswagen tot een half uur na sluitingstijd nog retourneren! In plaats van uw sleutels bij de balie in te leveren, kunt u ze nu in de daarvoor bestemde dropbox deponeren. Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over!

Busje huren in Meppel bij Bo-rent autoverhuur

Wilt u een praktische bestelwagen, bestelbus of verhuiswagen huren in Meppel? Dan bent u bij Bo-rent aan het juiste adres. Met meer dan 50 filialen door het hele land is er altijd een Bo-rent filiaal bij u in de buurt. U vindt Bo-rent autoverhuur in Meppel op de Setheweg 3. Vanaf de N375 staat u zo bij ons voor de deur. Zien wij u snel?