Busje huren Middelburg

Bent u op zoek naar een voordelige en betrouwbare bestelbus of verhuiswagen voor uw volgende klus? Dan bent u bij Bo-rent autoverhuur aan het juiste adres! Bij Bo-rent kunt u altijd een geschikte bus huren in Middelburg. Dankzij een gevarieerd aanbod, de beste prijzen en goede voorwaarden zijn wij al meer dan 30 jaar ‘de autoverhuur van Nederland. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kom langs of neem alvast een kijkje in ons online wagenpark!

Ontdek ons ruime wagenpark

Elke klus vraagt om een andere bus. Vandaar dat u bij Bo-rent autoverhuur kunt kiezen uit verschillende handige bestelbusjes en ruime verhuiswagens. Zo kunt u zelfs voor de kleinste of grootste klus een geschikte bus huren in Middelburg.

Bestelbus huren in Middelburg

Staat er een kleine of middelgrote klus op de planning en bent u nog op zoek naar geschikt vervoer? Dan kunt u bij Bo-rent een bestelbus huren in Middelburg. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze compacte Mercedes-Benz Citan of de ruime Iveco Daily. In ons wagenpark vindt u vele verschillende bestelbusjes voor elke gelegenheid.

Ruime verhuiswagen huren in Middelburg

Met een verhuiswagen van Bo-rent autoverhuur bent u zelfs op de grootste klussen voorbereid. Onze verhuiswagens hebben een inhoud van respectievelijk 16 en 21m³ en beschikken over een aantal handige extra’s. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van een hydraulische laadklep waarmee u zelfs de zwaarste meubelen in een handomdraai vervoert. Wilt u ook uw kleinere meubelen goed beschermen? Dan kunt u gebruik maken van de handige punt meubelbak van onze Mercedes-Benz Sprinter met laadklep!

Veilig en vertrouwd een bus huren in Middelburg

Kwaliteit en veiligheid staan bij Bo-rent hoog in het vaandel. Daarom werken wij ook met strenge veiligheidseisen voor al onze voertuigen. Aan de hand van deze eisen keuren wij al onze voertuigen op regelmatige basis. Daarnaast controleren wij onze voertuigen bij terugkomst ook op eventuele schade of defecten. Zo kunt u te allen tijde een praktisch nieuwe bus huren in Middelburg.
 
Ondervindt u toch pech tijdens uw huurperiode? Neem dan direct contact op met ons filiaal in Middelburg. Onze medewerkers zullen ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk weer uw weg kunt vervolgen.

Reserveer vandaag nog uw bus

Een bus huren in Middelburg was nog nooit zo gemakkelijk. Dankzij onze online reservering kunt u ter plekke een auto reserveren. Binnen enkele klikken kunt u uw reservering versturen en ontvang u binnen 24 uur een reserveringsbevestiging van ons filiaal in Middelburg. Wij zorgen er voor dat het door u gewenste voertuig voor u klaarstaat op de afgesproken datum. Zo kunt u direct op pad met uw bestelbus of verhuiswagen.

Makkelijk en snel retourneren

Retourneren van uw bus gaat, net als het reserveren, heel makkelijk. U kunt uw bestelbus of verhuiswagen op onze parkeerplaats neerzetten en de sleutels weer inleveren bij de balie. Samen met een medewerker loopt u de eindnota nog even door om eventuele verwarring te voorkomen. Wij zorgen er voor dat de door u betaalde borg weer op uw rekening wordt teruggestort. Dit kan wel enige dagen duren.
 
Komt u pas na sluitingstijd aan bij ons filiaal in Middelburg? Ook dan kunt u uw bus nog retourneren. Ditmaal levert u de sleutels niet in bij de balie, maar in de daarvoor bestemde dropbox. Wij regelen de eindnota en het terugstoten van uw borg!

Bus huren in Middelburg bij Bo-rent autoverhuur

Bent u op zoek naar geschikt vervoer voor uw klus? Dan kunt u bij Bo-rent een bus huren in Middelburg. Met meer dan 50 vestigingen door het hele land is er altijd een Bo-rent filiaal bij u in de buurt. U vindt Bo-rent autoverhuur in Middelburg op de Klarinetweg 2. Hier staan onze deskundige medewerkers voor u klaar om u te helpen met al uw vragen. Uiteraard kunt u ook ter plekke een geschikt busje huren in Middelburg!