Busje huren Purmerend

Een busje huren in Purmerend doet u natuurlijk bij Bo-rent autoverhuur. Met meer dan 35 jaar ervaring weten wij wat er gevraagd wordt van een goede bestelbus of verhuiswagen. Daarnaast is er, met meer dan 50 vestigingen door Nederland, altijd een Bo-rent filiaal bij u in de buurt. Of u nu op zoek bent naar een compacte bestelwagen of een wat ruimere bus, met een voertuig van Bo-rent autoverhuur komt u verder!

Ontdek alle mogelijkheden

Elke klus vraagt om een andere bus. Dat begrijpen wij bij Bo-rent maar al te goed. Daarom kunt u bij ons ook kiezen uit een gevarieerd aanbod aan bestelbusjes en verhuiswagens. Of er nu een kleine klus op de planning staat of juist een grote verhuizing, in ons wagenpark vindt u precies de bus die u nodig heeft. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan alvast een kijkje in ons online wagenpark of kom langs bij ons filiaal in Purmerend!

Bestelbus huren in Purmerend

Voor alle kleine en middelgrote klussen kunt u bij Bo-rent terecht voor een handige bestelbus in verschillende formaten. Neem bijvoorbeeld onze compacte Mercedes-Benz Citan. Dankzij zijn compacte formaat is deze bestelbus nog steeds makkelijk te besturen, maar beschikt u ook over voldoende laadruimte voor een kleinere klus. Uiteraard kunt u bij Bo-rent ook een ruimere bestelbus huren in Purmerend. Onze bestelbusjes hebben een inhoud variërend van slecht 3m³ tot maar liefst 16m³!

Verhuiswagen huren in Purmerend

Als u gaat verhuizen wilt u natuurlijk zo min mogelijk tijd kwijt zijn met spullen overbrengen. Daarom kunt u bij Bo-rent ook een ruime verhuiswagen huren in Purmerend. Met een verhuiswagen van Bo-rent beschikt u niet alleen over heel veel ruimte, maar kunt u ook de zwaarste meubelen makkelijk inladen dankzij de handige laadklep. Voor de kleinere meubelen heeft u met onze Mercedes-Benz Sprinter met laadklep zelfs de beschikking over een punt meubelbak.

Eenvoudig en snel online reserveren

Wilt u liever vandaag dan morgen een busje huren in Purmerend? Ook dan bent u bij Bo-rent aan het juiste adres. Dankzij onze online reservering kunt u in slechts enkele klikken al een bestelbus of verhuiswagen huren in Purmerend. Nadat u uw reservering verzonden heeft, krijgen wij deze binnen bij ons filiaal in Purmerend. Binnen 24 uur ontvangt u een reserveringsbevestiging met de belangrijkste gegevens. Wij zorgen ervoor dat de door u gekozen bus voor u klaarstaat op de afgesproken datum, zodat u direct de weg op kan!

Retourneren gaat net zo gemakkelijk

Klus geklaard? Dan kunt u de gehuurde bus weer retourneren. Retourneren van uw voertuig is bij Bo-rent, net als het reserveren, heel makkelijk. Nadat u uw bestelbus of verhuiswagen op onze parkeerplaats geparkeerd heeft kunt u de sleutels afgeven bij de balie. Samen met één van onze medewerkers loopt u de eindnota door en wij zorgen ervoor dat de door u betaalde borg weer op uw rekening wordt gestort.
 
Redt u het niet om voor sluitingstijd uw busje te retourneren? Geen probleem! U kunt uw voertuig ook na sluitingstijd nog retourneren. Ook nu kunt u de bus gewoon op onze parkeerplaats parkeren. De sleutels geeft u in dit geval niet af aan de balie, maar laat u achter in de daarvoor bestemde dropbox. Wij zorgen dat alles verder goed afgehandeld wordt.

Veilig op weg

Bij Bo-rent kunt u te allen tijde een veilige en betrouwbare bus huren in Purmerend. Om uw veiligheid en die van onze voertuigen te garanderen, hanteren wij enkel de strengste kwaliteitseisen. Elk voertuig wordt periodiek gekeurd aan de hand van deze eisen. Daarnaast checken wij alle voertuigen bij terugkomst op eventuele schade en defecten. Zo houden wij al onze voertuigen zo goed als nieuw.
 
Komt u onverwachts toch met pech stil te staan? Neem dan direct contact op met onze vestiging in Purmerend. Onze medewerkers zullen er dan alles aan doen om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Ook dat is onderdeel van de service die u mag verwachten bij het huren van een bus in Purmerend. 

Busje huren in Sittard bij Bo-rent autoverhuur

Bo-rent autoverhuur is nooit ver bij u vandaan. Met meer dan 50 vestigingen door heel Nederland kunt u altijd en overal een geschikte bus huren, zo ook in Purmerend. U vindt Bo-rent autoverhuur in Purmerend op de Cantekoogweg 6. Hier kunt u terecht met al uw vragen en voorzien onze medewerkers u graag van deskundig advies. Uiteraard kunt u hier ook ter plekke een bus huren in Purmerend!