Busje huren Roermond

Bent u op zoek naar een ruim en betaalbaar vervoersmiddel voor een grote klus of verhuizing? Dan kunt u bij Bo-rent autoverhuur een handige bus huren in Roermond. Met meer dan 50 vestigingen door heel Nederland en ruim 30 jaar ervaring is Bo-rent al jarenlang uw vertrouwde partner op het gebied van autoverhuur. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kom dan een keer langs of bekijk alvast ons online wagenpark!

Ontdek alle mogelijkheden

Wij snappen ook wel dat u voor elke klus om ander vervoer vraagt. Daarom kunt u bij Bo-rent vele verschillende busjes huren in Roermond. Kies voor de kleinste klussen bijvoorbeeld voor een compacte bestelbus en huur voor de grote klussen een ruime verhuiswagen. Waar u ook naar op zoekt bent, bij Bo-rent vindt u voor elke klus de juiste bus!

Compacte bestelbus huren in Roermond

Voor alle kleine en middelgrote klussen kunt u bij Bo-rent een handige bestelbus huren in Roermond. Met een bestelbus van Bo-rent beschikt u over voldoende laadruimte, zonder dat u met een grote verhuiswagen op pad moet. Kies bijvoorbeeld voor de compacte Mercedes-Benz Citan of Toyota PROACE als u een compacte bestelwagen zoekt. Heeft u liever toch iets meer ruimte tot uw beschikking? Dan is onze Iveco Daily een uitstekende oplossing.

Verhuiswagen huren in Roermond

Voor de grote klussen kunt u bij Bo-rent ook een ruime verhuiswagen huren in Roermond. Onze verhuiswagens beschikken over een aantal handige extra’s die uw klus stukken makkelijker maken. Zo beschikken al onze verhuiswagens over een handige laadklep waarmee u zelfs de grootste en zwaarste meubelen in een handomdraai ingeladen heeft. Daarnaast kunt u met onze Mercedes-Benz Sprinter met laadklep ook gebruik maken van de handige punt meubelbak.

Uw veiligheid is onze prioriteit

Bij Bo-rent vinden wij de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze voertuigen erg belangrijk. Daarom hanteren wij ook enkel de hoogste veiligheidseisen en zien wij er streng op toe dat deze ook gewaarborgd worden. Al onze voertuigen worden regelmatig gekeurd aan de hand van onze kwaliteitseisen. Daarnaast controleren wij elke auto, bestelbus, verhuiswagen en “special car” bij terugkomst op eventuele schade en defecten. Onze voertuigen mogen de weg pas weer op als deze 100% veilig verklaard zijn.
 
Komt u onverwachts toch stil te staan met pech? Neem dan zo snel mogelijk contact op met ons filiaal in Roermond. Hier zullen onze medewerkers alles in het werk stellen om u weer op weg te helpen!

Het gemak van een online reservering

Wilt u het liefst zo snel mogelijk nog een busje huren in Roermond? Dan kunt u bij Bo-rent gemakkelijk en snel een bus huren in Roermond met onze online reservering. Binnen enkele klikken kunt u al een reservering plaatsen voor een datum die u uitkomt. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een reserveringsbevestiging  en zorgen wij ervoor dat de door u gewenste bestelbus of verhuiswagen voor u klaarstaat op de afgesproken datum. Zo kunt u vrijwel direct op pad!
 
Ook retourneren gaat met het grootste gemak. U kunt uw verhuiswagen op onze parkeerplaats neerzetten waarna u de sleutels weer inlevert bij de balie. Vervolgens neemt één van onze medewerkers de eindnota nog even met u door en zorgen wij ervoor dat de betaalde borg op uw rekening wordt teruggestort.
 
Is ons filiaal in Roermond al gesloten als u uw voertuig wilt retourneren? Geen probleem! U kunt uw bestelbus of verhuiswagen zelfs na sluitingstijd retourneren. Parkeer het voertuig op onze parkeerplaats en deponeer de sleutels in de daarvoor bestemde dropbox. Wij zorgen voor de eindnota en de terugbetaling van uw borg!

Busje huren in Roermond bij Bo-rent autoverhuur

Een bus huren in Roermond doet u natuurlijk bij Bo-rent autoverhuur in Roermond. U vindt Bo-rent autoverhuur op de Oranjelaan 802 in Roermond. Hier staan onze deskundige medewerkers voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u van gepast advies te voorzien!
 
Busje huren in Roermond? Met Bo-rent autoverhuur komt u verder!