Busje huren Roosendaal

Staat er binnenkort een grote klus op de planning en kunt u wel wat extra vervoerruimte gebruiken? Dan kunt u bij Bo-rent autoverhuur een ruime bus huren in Roosendaal. Met meer dan 50 vestigingen door Nederland is er altijd wel een Bo-rent vestiging bij u in de buurt. Wilt u ook een busje huren in Roosendaal? Kom dan langs bij onze vestiging in Roosendaal of neem alvast een kijkje in ons online wagenpark!

Uitgebreid wagenpark

Geen één klus is hetzelfde. Vandaar dat u bij Bo-rent terecht kunt voor busjes in verschillende soorten en maten. Of u nu op zoek bent naar een compacte bestelbus of een ruime verhuiswagen, bij Bo-rent kunt u een geschikte bus huren in Roosendaal. In ons wagenpark vindt u alle mogelijkheden. Wilt u liever eerst onze voertuigen in het echt zien? Kom dan langs en zoek samen met één van onze medewerkers naar een geschikte oplossing!

Bestelbus huren in Roosendaal

Voor de wat kleinere klussen kunt u een handige bestelbus huren in Roosendaal. Zo is onze Mercedes-Benz Citan de ideale keuze voor de kleinste klussen. Met een inhoud van 3m³ heeft u voldoende ruimte voor uw klus, maar niet het onhandige formaat van een grote bestelbus. Heeft u toch meer ruimte nodig? Dan zit u met de ruime Iveco Daily helemaal goed. Dankzij zijn laadruimte van 16m³ komt u geen ruimte tekort!

Verhuiswagen huren in Roosendaal

Voor de allergrootste klussen, zoals een verhuizing, heeft u vaak niet genoeg aan een bestelbus. In deze gevallen kunt u een ruime verhuiswagen huren in Roosendaal. De verhuiswagens van Bo-rent autoverhuur beschikken over een handige laadklep waarmee u in een handomdraai zelfs de zwaarste meubelen inlaadt. Daarnaast kunt u in onze Mercedes-Benz Sprinter met laadklep zelfs de kleinste meubelen veilig vervoeren, dankzij de handige punt meubelbak.

Eenvoudig en snel online reserveren

Als u zo snel mogelijk een busje wilt huren in Roosendaal dan wilt u natuurlijk niet eerst een ellenlange reservering invullen. Daarom kunt u bij Bo-rent met slechts enkele klikken een bus reserveren! Dankzij onze online reservering is uw reservering zo gebeurd. Nadat u uw reservering verzonden heeft, ontvangt u van ons binnen 24 uur een reserveringsbevestiging. Wij zorgen er vervolgens voor dat het door u gewenste voertuig voor u klaarstaat op de afgesproken datum.

Retourneren is net zo makkelijk

Ook het retourneren van uw bus doet u bij Bo-rent zonder gedoe. Wij houden het retourneren graag eenvoudig zodat u snel weer uw weg kunt vervolgen. Wilt u uw bestelbus of verhuiswagen weer retourneren? Parkeer deze dan op onze parkeerplaats en geef de sleutels weer af bij de balie. Vervolgens loopt u samen met een medewerkers de eindnota door en zorgen wij ervoor dat de betaalde borg zo snel mogelijk weer op uw rekening staat.
 
Bent u pas terug na sluitingstijd? Geen zorgen! U kunt uw bestelbus of verhuiswagen ook na sluitingstijd gewoon op onze parkeerplaats neerzetten. In plaats van de sleutels bij de balie af te geven, kunt u deze in dit geval achterlaten in de daarvoor bestemde dropbox. Wij regelen de eindnota en terugbetaling van de borg.

Huur vol vertrouwen een veilige bus

Bij Bo-rent autoverhuur geloven we dat een succesvolle klus begint bij veilig en kwalitatief goed vervoer. Daarom zorgen wij er ook voor dat al onze voertuigen te allen tijde zo goed als nieuw zijn. Wij geven al onze auto’s, busjes en verhuiswagens een periodieke keuring waarbij wij enkel de strengste kwaliteitseisen hanteren. Daarnaast checken wij alle geretourneerde voertuigen ook op schade. Zo kunnen wij garanderen dat u te allen tijde een veilige en betrouwbare bus kunt huren in Roosendaal.
 
Krijgt u onverhoopt toch te maken met pech? Neem dan direct contact op met ons Bo-rent filiaal in Roosendaal. Hier zullen onze medewerkers hun uiterste best doen om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen!

Busje huren in Roosendaal bij Bo-rent autoverhuur

Een busje huren in Roosendaal doet u natuurlijk bij Bo-rent autoverhuur. Met meer dan 50 vestigingen door het land is Bo-rent nooit ver bij u vandaan. U vindt Bo-rent autoverhuur in Roosendaal op de Belder 49. Hier kunt u terecht met al uw vragen en opmerkingen en helpen onze medewerkers u graag om samen de beste bus te huren in Roosendaal.