Busje huren Rotterdam

Goedkoop en snel een busje huren in Rotterdam? Dat doet u natuurlijk bij Bo-rent autoverhuur! Met ruim 35 jaar ervaring en meer dan 50 locaties door heel Nederland bent u bij Bo-rent aan het juiste adres voor het huren van bestelbusjes en verhuisbusjes in Rotterdam. Een busje huren in Rotterdam doet u bij Bo-rent namelijk altijd voor een goede prijs en tegen de beste voorwaarden!

Een ruime keuze aan bestel- en verhuisbusjes

Bij Bo-rent autoverhuur in Rotterdam vindt u verschillende ruime bestelbusjes en verhuisbussen die elke klus met gemak aankunnen. Benieuwd of de juiste bus voor u er ook tussen zit? Bekijk dan snel ons wagenpark en ontdek alle mogelijkheden!

Bestelbus huren in Rotterdam

Bij Bo-rent autoverhuur in Rotterdam heeft u keuze uit verschillende handige bestelbusjes. Zo huurt u voor een kleine klus bijvoorbeeld onze Mercedes-Benz Citan, die met een inhoud van 3m³ van buiten nog altijd erg compact is. Zoekt u toch iets meer ruimte? Ga dan voor een Toyota PROACE of een ruime Mercedes-Benz Sprinter. Voor de allergrootste klussen bent u het beste voorbereid met onze Iveco Daily met een inhoud van maar liefst 16m³.

Huur een ruime verhuisbus in Rotterdam

Wilt u al uw spullen in één keer veilig vervoeren? Dan kunt u bij Bo-rent autoverhuur een ruime verhuiswagen huren in Rotterdam. Onze verhuiswagens beschikken over een handige laadklep, waardoor u nooit zwaar hoeft te tillen. Daarnaast beschikt onze Mercedes-Benz Sprinter met laadklep ook over een handige punt meubelbak, waar u al uw kleinere meubelen in kwijt kunt.

Huur een busje van hoge kwaliteit

Met een bestelbus van Bo-rent gaat u altijd veilig en verantwoord op weg. Al onze voertuigen voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen, en dat is voor onze bestelbusjes en verhuiswagens niet anders. U kunt alleen uw bestelbus huren in Rotterdam als wij deze volledig veilig en betrouwbaar hebben verklaard. Dat geeft u niet alleen een veilig gevoel, maar houdt de kosten ook laag.
 
Mocht u toch onverwacht pech ondervinden tijdens uw huurperiode, dan kunt u te allen tijde contact opnemen met Bo-rent autoverhuur in Rotterdam. Eén van onze vakkundige medewerkers zal er dan alles aan doen om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

Snel en goedkoop een busje huren in Rotterdam

Bij Bo-rent kunt u gemakkelijk en snel uw bestelbus of verhuiswagen reserveren dankzij onze online reservering. Met slechts enkele klikken kunt u al een busje huren in Rotterdam. U ontvangt binnen 24 uur een reserveringsbevestiging van ons filiaal in Rotterdam. Wij zorgen ervoor dat uw busje voor u klaarstaat op de afgesproken datum, zodat u direct de weg op kunt!
 
U kunt uw bestelbus of verhuiswagen ook net zo makkelijk weer retourneren. Parkeer uw busje op de parkeerplaats en lever de sleutels weer in bij de balie. U kunt uw busje zelfs na sluitingstijd nog retourneren!

Busje huren bij Bo-rent autoverhuur in Rotterdam

Een bestelbus huren in Rotterdam doet u natuurlijk bij Bo-rent autoverhuur. Bij Bo-rent profiteert u niet alleen van de laagste prijzen, maar huurt u uw bestelbus of verhuiswagen ook tegen de beste voorwaarden. U vindt Bo-rent autoverhuur in Rotterdam op de Matlingeweg 15. Kom langs om goedkoop uw busje te huren in Rotterdam!