Busje huren Utrecht

Een bus of verhuiswagen huren in Utrecht? Bij Bo-rent autoverhuur in Utrecht bent u aan het juiste adres! Met een gevarieerd aanbod aan bestelbusjes en verhuiswagens , ruim 35 jaar ervaring en meer dan 50 vestigingen door het land is er altijd een geschikte oplossing van Bo-rent autoverhuur bij u in de buurt. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek dan snel Bo-rent autoverhuur in Utrecht of bekijk ons online wagenpark!

Een ruime keuze aan busjes in Utrecht

Met verschillende ruime bestelbusjes en handige verhuiswagens bent u bij Bo-rent autoverhuur aan het juiste adres om een busje te huren in Utrecht. In ons wagenpark vindt u voor elke situatie een geschikte oplossing waarmee u elke klus met gemak aankunt. Bent u er nog niet over uit welke bus het beste aan uw eisen voldoet? Vraag dan één van onze deskundige medewerkers om advies!

Bestelbus huren in Utrecht

In ons wagenpark vindt u verschillende handige bestelbusjes met een inhoud variërend van slechts 3 tot maar liefst 16m³. Van een compacte Mercedes-Benz Citan tot een alleskunner als de Iveco Daily en alles daartussenin, bij Bo-rent autoverhuur in Utrecht vindt u voor elke klus een geschikte bus.

Verhuiswagen huren in Utrecht

Voor een ruime verhuiswagen zit u bij Bo-rent autoverhuur ook helemaal goed. Onze verhuiswagens zijn op elke situatie voorbereid en beschikken over verschillende handige functies om het werk wat makkelijker te maken. Zo beschikken beide verhuiswagens over een laadklep die het zware werk voor u doen. Onze Mercedes-Benz Sprinter met laadklep beschikt daarnaast ook over een punt meubelbak, waar u op een veilige manier al uw kleinere meubelen in kunt vervoeren.

Vertrouw op de kwaliteit van Bo-rent

Als u een busje gaat huren in Utrecht dan wilt u natuurlijk wel zeker weten dat u veilig en vertrouwd op weg kan. Bij Bo-rent garanderen wij u dat u een veilige en betrouwbare bestelbus of verhuiswagen huurt. Al onze voertuigen voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen en worden hier regelmatig op gecontroleerd. Daarnaast controleren wij bij terugkomst van een voertuig altijd op gebreken en maken wij alles weer netjes schoon. Zo zorgen wij ervoor dat u te allen tijde een veilige auto, bus of verhuiswagen kunt huren in Utrecht.
 
Mocht u toch onverwachts pech ondervinden? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Bo-rent autoverhuur in Utrecht. Hier zal één van onze deskundige medewerkers er alles aan doen om u binnen no-time weer de weg op te helpen!

Een busje huren in Utrecht doet u met een online reservering

Een verhuiswagen of bestelbus huren in Utrecht is met slechts enkele klikken gebeurd. Bij Bo-rent kunt u namelijk makkelijk en snel uw voertuig reserveren met een online reservering. U bepaalt zelf welke bus of verhuiswagen u wilt huren in Utrecht, op welke datum e deze ophaalt en wanneer u deze weer terugbrengt. Ook kunt u eventueel kiezen voor een aanvullende verzekering. Wij laten u volledige vrij in deze keuze. Na voltooiing van uw reservering ontvangt u binnen 24 uur een reserveringsbevestiging van ons en zorgen wij ervoor dat uw gewenste voertuig op de afgesproken datum voor u klaarstaat!
 
Ook het retourneren van uw voertuig is bij Bo-rent zo gebeurd. Parkeer uw bestelbus of verhuiswagen op onze parkeer plaats en lever uw sleutels weer in bij de balie. Wij zorgen er vervolgens voor dat alles afgehandeld wordt.
 
Komt u pas na sluitingstijd? Geen probleem! Ook dan kunt u uw voertuig nog retourneren. Hiervoor hebben wij een speciaal geplaatste dropbox waar u de sleutels in kunt deponeren. Eén van onze medewerkers vertelt u hier graag meer over!

Busje huren in Utrecht bij Bo-rent autoverhuur

Bij Bo-rent autoverhuur in Utrecht kunt u met het grootste gemak een handig busje huren in Utrecht. Met een ruim aanbod, jarenlange ervaring en de beste voorwaarden bent u bij Bo-rent aan het juiste adres om een verhuiswagen of bestelbus te huren in Utrecht. U vindt Bo-rent autoverhuur op de Franciscusdreef 46, in Utrecht uiteraard. Kom vandaag nog langs om uw bus te huren in Utrecht, vragen te stellen of een gepast advies van één van onze medewerkers te ontvangen.