Busje huren Venlo

Een busje huren in de omgeving van Venlo? Daarvoor bent u bij Bo-rent autoverhuur in Venlo aan het juiste adres. Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft op het gebied van autoverhuur. Heeft u net een beetje extra vervoersruimte nodig óf juist een heleboel? Bij Bo-rent autoverhuur Venlo kunt u altijd terecht voor een compacte bestelbus of een ruime verhuiswagen. Kom gerust eens langs en ervaar waarom wij al jaren  de nummer één zijn op het gebied van autoverhuur.  

Ontdek ons volledige wagenpark

Elke klus vraagt om een andere bus. Gelukkig hebben wij daar bij Bo-rent de perfecte oplossing voor. Bij ons kunt u namelijk terecht voor vele verschillende bestelbusjes en verhuiswagens. Wij kunnen u dan ook bij elke klus van het juiste vervoer voorzien. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel een kijkje in ons online wagenpark of kom langs en vraag naar de mogelijkheden!

Bestelbus huren in Venlo

Voor al uw kleinere klussen kunt u prima uit de voeten met één van onze compacte bestelbusjes. Wilt u een compacte bus huren in Venlo? Kies dan voor onze Mercedes-Benz Citan. Met een inhoud van 3m³ heeft u voldoende ruimte tot uw beschikking zonder dat u met een grote bus hoeft rond te rijden. Toch wat meer ruimte nodig? Ga dan voor onze Iveco Daily. Dan weet u zeker dat u over voldoende ruimte beschikt!

Verhuiswagen huren in Venlo

Ook voor de grotere (verhuis)klussen vindt u bij Bo-rent een geschikte oplossing. Onze ruime verhuiswagens maken uw klus een stuk eenvoudiger. Zo beschikken al onze verhuiswagens bijvoorbeeld over een handige laadklep waarmee u in een handomdraai zelfs de zwaarste en grootste meubels kunt inladen. Daarnaast heeft u met onze Mercedes-Benz Sprinter met laadklep ook de beschikking over een handige punt meubelbak, waar u zelfs de kleinste meubelen veilig in vervoert.  

Eenvoudig en snel op weg

Als u een busje wilt huren in Venlo dan wilt u natuurlijk niet eerst uren bezig zijn met een reservering. Daarom kunt u bij Bo-rent autoverhuur nu ook online uw reservering plaatsen. In slechts enkele minuten kunt u al een compacte bestelbus of ruime verhuiswagen reserveren. Nadat wij uw reservering ontvangen hebben ontvangt u van ons binnen 24 uur een reserveringsbevestiging en zorgen wij ervoor dat de door u gewenste bus op de afgesproken datum voor u klaarstaat. Zo kunt u direct op pad!

Retourneren gaat net zo gemakkelijk

Als u weer klaar bent met uw klus kunt u uw gehuurde bus weer retourneren. Gelukkig gaat dit bij Bo-rent net zo makkelijk als het reserveren. Nadat u uw bus op de parkeerplaats geparkeerd heeft kunt u de sleutels weer inleveren bij de balie. Vervolgens loopt één van onze medewerkers de eindnota met u door en zorgen wij ervoor dat de door u betaalde borg zo snel mogelijk op uw rekening staat!
 
Bent u om wat voor reden dan ook helaas wat later terug bij onze vestiging? Geen probleem! U kunt uw bestelbus of verhuiswagen ook na sluitingstijd nog teugbrengen. In plaats van dat u de sleutels aan de balie afgeeft, kunt u deze nu in de daarvoor bestemde dropbox deponeren. Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling. Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over.

Altijd veilig de weg op

Bij Bo-rent nemen wij uw veiligheid en die van onze voertuigen uitermate serieus. Daarom moeten al onze voertuigen ook te allen tijde aan onze strenge kwaliteitseisen voldoen. Alle voertuigen worden regelmatig gekeurd aan de hand van deze kwaliteitseisen. Daarnaast controleren wij elke auto, bus of speciaal voertuig ook bij terugkomst op eventuele schade of defecten. Zo zorgen wij ervoor dat u altijd een veilige bus kunt huren in Venlo!
 
Komt u toch onverwachts met pech langs de weg te staan? Neem dan direct contact op met ons filiaal in Venlo. Onze medewerkers zullen dan alles in het werk stellen om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

Busje huren in Venlo bij Bo-rent autoverhuur

Een bus huren in Venlo doet u natuurlijk bij Bo-rent autoverhuur. Bo-rent is al jarenlang dé nummer één op het gebied van autoverhuur. Met meer dan 50 vestigingen door het hele land is er altijd wel een Bo-rent bij u in de buurt. U vindt Bo-rent autoverhuur in Venlo op de Zuidsingel 30. Hier staan onze deskundige medewerkers voor u klaar om u van gepast advies te voorzien en al uw vragen te beantwoorden!