Busje huren Winschoten

Een busje huren in Winschoten doet u natuurlijk bij Bo-rent autoverhuur. Bo-rent is al jarenlang de vertrouwde partner op het gebied van autoverhuur. Met ruim 30 jaar ervaring weten wij wat er gevraagd wordt van een goede bestelbus of verhuiswagen. Daarnaast is er, met meer dan 50 vestigingen door het hele land, altijd een Bo-rent filiaal bij u in de buurt. Zo ook in Winschoten! Kom gerust een keer langs en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Profiteer van een uitgebreid wagenpark

Elke klus vraagt om een andere bus. Vandaar dat u bij Bo-rent autoverhuur kunt kiezen uit een ruim aanbod aan bestelbusjes en verhuiswagens. Kiest u voor een compacte bestelwagen of besluit u uiteindelijk toch om een ruimte verhuisbus te huren in Winschoten? Wat u ook zoekt, u vindt het bij Bo-rent autoverhuur. Neem een kijkje in ons online wagenpark en vind alvast uw volgende bus!

Handige bestelbus huren in Winschoten

Bij Bo-rent huurt u met het grootste gemak een bestelwagen of bestelbus voor al uw kleine en middelgrote klussen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een compacte Mercedes-Benz Citan of Toyota PROACE met een inhoud van respectievelijk 3m³ en 6m³. Bent u toch op zoek naar iets meer ruimte? Huur dan onze Iveco Daily met een inhoud van 16m³!

Verhuiswagen huren in Winschoten

Voldoen zelfs onze bestelbusjes niet voor uw klus? Neem dan eens een kijkje bij onze verhuiswagens. Met de verhuisbusjes van Bo-rent beschikt u namelijk niet alleen over een grote laadruimte, maar ook over verschillende handige extra’s die uw klus vele malen makkelijker maken. Zo kunt u met onze Mercedes-Benz Sprinter met laadklep bijvoorbeeld gebruik maken van een handige laadklep én een ruime punt meubelbak. Zo vervoert u zowel uw grote als kleine meubelen in één keer!

Veilig en vertrouwd op pad

Om er voor te zorgen dat u te allen tijde op uw vervoer kunt vertrouwen, zorgen wij er bij Bo-rent voor dat al onze voertuigen 100% veilig en betrouwbaar zijn. Dit doen wij door enkel de strengste veiligheidseisen te hanteren en al onze voertuigen hier regelmatig op te keuren. Daarnaast controleren wij elk voertuig bij terugkomst op eventuele schade. Voldoet een voertuig niet aan al onze eisen? Dan zorgen wij ervoor dat deze niet eerder de weg op kan dan dat deze weer volledig veilig is. Zo zorgen wij ervoor dat u met een gerust hart een busje kunt huren in Winschoten!
 
Komt u onverhoopt toch met pech stil te staan? Wacht dan niet te lang en neem direct contact op met ons filiaal in Winschoten. De aanwezige medewerkers zullen er dan alles aan doen om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen!

Reserveren en huren op dezelfde dag

Wilt u een busje huren in Winschoten? Dan moet u vaak al ver van tevoren een reservering plaatsen om verzekerd te zijn van een goede bestelbus of verhuiswagen. Bij Bo-rent hoeft dat niet. U kunt uw reservering namelijk gemakkelijk en snel plaatsen middels onze online reservering. In slechts enkele klikken kunt u uw reservering plaatsen. Vervolgens ontvangt een reserveringsbevestiging van ons filiaal in Winschoten en zullen wij ervoor zorgen dat uw bestelbus of verhuiswagen voor u wordt klaargemaakt. Zo kunt u direct op pad naar uw klus!
Wilt u het liefst vandaag nog een busje huren in Winschoten? Ook dat kan! U kunt tot een uur van tevoren nog een reservering plaatsen, op voorwaarde dat de door u gewenste bus op voorraad is in Winschoten!

Uw bestelbus of verhuiswagen retourneren

Is uw klus succesvol verlopen? Dan vragen wij u om uw bus weer te retourneren bij ons filiaal in Winschoten. U kunt uw bus parkeren op de aangewezen parkeerplaats en de sleutels afgeven bij de balie. Samen met u lopen wij de eindnota nog even met u door waarna u uw weg weer kunt vervolgens. Wij zorgen er ook nog voor dat de door u betaalde borg op uw rekening wordt teruggestort!
 
Bent u net te laat terug bij ons filiaal in Winschoten? Maakt u zich dan geen zorgen. U kunt uw busje namelijk tot een half uur na sluitingstijd nog kosteloos retourneren. In dit geval kunt u de sleutels inleveren in de daarvoor bestemde dropbox. Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over!

Busje huren in Winschoten bij Bo-rent autoverhuur

Wilt u een busje huren in Winschoten of bent u benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Kom dan gerust een keer langs. U vindt Bo-rent autoverhuur in Winschoten op de A.J. Romijnweg 55, op bedrijventerrein Hoogebrug. Hier staat een deskundig team voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u van passend en persoonlijk advies te voorzien.