Busje huren Wormerveer

Bent u op zoek naar geschikt vervoer voor uw volgende klus? Dan kunt u bij Bo-rent autoverhuur een handig busje huren in Wormerveer. In ons ruime wagenpark vindt u voor elke klus de juiste bus. Daarnaast weten wij, dankzij ruim 30 jaar ervaring, precies wat er gevraagd wordt van een goede bestelbus of verhuiswagen. Kom snel een keer langs en laat u adviseren door een team van ervaren medewerkers!

Veilig en vertrouw de weg op

Bij Bo-rent begrijpen wij dat u met een veilig gevoel de weg op wilt. Daarom zorgen wij er voor dat al onze voertuigen veilig zijn verklaard voordat deze verhuurd worden. Wij hanteren de strengste kwaliteits- en veiligheidseisen en zien er ook streng op toe dat deze nageleefd worden. Alle voertuigen uit ons wagenpark krijgen en periodieke keuring en worden daarbovenop bij terugkomst ook nagekeken op schade of defecten. Zo zorgen wij ervoor dat u met een goed gevoel een bus kunt huren in Wormerveer!
 
Komt u onverhoopt toch met pech stil te staan? Dan staan wij ook voor u klaar! Neem direct contact op met ons filiaal in Wormerveer, waar een team van deskundige medewerkers er alles aan doet om u weer op weg te helpen.

Kies de juiste bus voor uw klus

Elke klus vraagt om een andere bus. Zo wilt u bijvoorbeeld niet meerdere keren hoeven rijden omdat uw bestelbus net te klein is, maar wilt u ook geen grote verhuiswagen huren voor een kleine klus. Gelukkig kunt u bij Bo-rent profiteren van een gevarieerd en uitgebreid wagenpark. Zo vindt u altijd geschikt vervoer, hoe groot of klein uw klus ook is. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan alvast een kijkje in ons online wagenpark en vind uw bus!

Bestelbus huren in Wormerveer

Voor al uw kleinere en middelgrote klussen kunt u bij Bo-rent autoverhuur een compacte bestelwagen of bestelbus huren in Wormerveer. Huur bijvoorbeeld een compacte Mercedes-Benz Citan met een inhoud van slechts 3m³ of kies de ruime Iveco Daily met een inhoud van maar liefst 16m³. Bekijk snel al onze bestelbusjes en huur uw gewenste bus!

Verhuiswagen huren in Wormerveer

Voor de allergrootste klussen kunt u ook een ruime verhuiswagen huren in Wormerveer. Onze verhuiswagens zijn niet alleen ruimer dan de bestelbusjes, maar beschikken ook over handige extra’s die uw klussen vele malen makkelijker maken. Zo kunt u met onze Mercedes-Benz Sprinter met laadklep bijvoorbeeld gebruik maken van een punt meubelbak, waar u zelfs de allerkleinste meubelen veilig in kunt vervoeren.

Reserveren? Zo gedaan!

Als u zo snel mogelijk een busje wilt huren in Zaandam of Wormerveer, dan wilt u natuurlijk niet uren bezig zijn met uw reservering. Bij Bo-rent hoeft u zich geen zorgen te maken over lange wachttijden, dankzij onze online reservering! In enkele klikken kunt u een reservering plaatsen en zorgen wij ervoor dat de door u gereserveerde bus voor u klaarstaat op de afgesproken datum. Heeft u haast? Dan kunt u zelfs tot een uur van tevoren nog uw reservering plaatsen!

Retourneren met het grootste gemak

Als uw klus afgerond is kunt u uw bus weer retourneren bij ons filiaal in Wormerveer. U kunt de bus parkeren op de aangewezen parkeerplaats en de sleutels inleveren bij de balie, waarna één van onze medewerkers de eindnota nog even met u doorneemt. Wij storten de door u betaalde borg zo snel mogelijk weer terug op uw rekening. Let wel op, dit kan eventueel enkele dagen duren.
 
Bent u pas na sluitingstijd terug bij ons filiaal in Wormerveer Geen probleem! U kunt uw bestelbus of verhuiswagen tot een half uur na sluitingstijd alsnog kosteloos retourneren. In dit geval kunt u de sleutels inleveren in de aangewezen dropbox. Wij vertellen u hier graag meer over in ons filiaal in Wormerveer!

Busje huren in Wormerveer bij Bo-rent autoverhuur

Een bus huren doet u natuurlijk bij Bo-rent autoverhuur. Met meer dan 50 vestigingen in Nederland is er altijd een Bo-rent filiaal bij u in de buurt. Zo ook in de nabijheid van Zaandam, in Wormerveer om precies te zijn. U vindt Bo-rent autoverhuur in Wormerveer op de Oude Blaauwweg 36. Hier staat een team van ervaren en deskundige medewerkers voor u klaar om samen met u de beste bus voor uw klus te vinden!