Goedkope huurauto’s bij Borent

Op zoek naar een huurauto? Dan bent u bij Borent aan het juiste adres. Hier vindt u een groot aanbod huurauto’s voor verschillende toepassing, van personenauto’s tot bakwagens. Grote kans dus dat u hier de juiste wagen vindt. Met meer dan 50 locaties is er bovendien altijd wel een filiaal bij u in de buurt.
 

De goedkoopste huurauto’s van Nederland

Borent is niet alleen de grootste autoverhuurder van Nederland, maar ook nog eens de goedkoopste. Voor een zeer scherp dagtarief huurt u een Toyota Aygo. Deze huurauto is compact van buiten en verrassend ruim van binnen. Deze 5-deurs biedt ruimte voor vier personen en weet zich makkelijk een weg te vinden door het drukke stadsverkeer. Daarnaast kunt u ook kiezen voor de ruimere Toyota Yaris met vijf zitplaatsen. Verder bieden wij u ook de mogelijkheid om goedkoop een busje te huren, geschikt voor verschillende soorten transport.
 

Eigen risico en Verzekeren

Rijden in een huurauto brengt natuurlijk risico’s met zich mee. Om deze risico’s zoveel mogelijk te beperken kunt u vooraf bepalen of u het eigen risico wilt verlagen of zelfs helemaal wilt afkopen. Ook kunt u aanvullende verzekeringen afsluiten bij uw huurauto. Denk hierbij aan een annuleringsverzekering, ruit- en bandverzekering of inzittende verzekering. Hier bent u uiteraard geheel vrij in.

Tijdens het bestelproces ziet u bij elke keuze die u maakt wat de extra kosten zijn voor de door u geselecteerde opties voor de huurauto. Zo heeft u altijd inzicht in de uiteindelijke prijs.
 

Terugkerende klanten

Indien u met enige regelmaat een huurauto bij Borent bestelt, dan kunt u zich registreren. Dit is zowel voor bedrijven als voor particulieren mogelijk. Wanneer u in de toekomst weer kiest voor een huurauto van Borent, kunt u eenvoudig inloggen en hoeft u niet opnieuw uw gegevens in te vullen. Via uw bestelgeschiedenis kunt u heel snel een nieuwe reservering voor een huurauto plaatsen.