Verhuisbus huren in Alkmaar?

Voor een verhuisbus in Alkmaar gaat u vanzelfsprekend naar Bo-rent. Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van autoverhuur in heel Nederland. Om de perfecte verhuisbus in Alkmaar te huren hoeft u alleen maar een reserveringsaanvraag via onze website te versturen. De verhuisbus van uw keus kunt u direct tijdens de reservering selecteren. Wij regelen daarna de rest!

De beste service & voorwaarden

Bij Bo-Rent huurt u vanzelfsprekend onder de beste service & voorwaarden een verhuisbus. Alle voertuigen van Bo-rent verkeren in topconditie en u krijgt uw verhuisbus schoongemaakt mee voordat u op pad gaat. Mocht u onverhoopt toch met pech komen te staan, dan zijn wij tijdens openingstijden altijd bereikbaar.

Uw verhuisbus is standaard WA-verzekerd. Per schadegeval geldt een eigen risico voor zowel WA- als cascoschades. Wij bieden de mogelijkheid tot het afsluiten van een schade-afkoop-regeling. Wij leveren u de beste service. Bij ons treft u geen addertjes onder het gras en u kunt alle overige service & voorwaarden duidelijk op onze website nalezen. Zo weet u meteen waar u aan toe bent!

De voordeligste verhuisbus huren in Alkmaar en omgeving

De voordeligste verhuisbus huren in Alkmaar en omgeving werkt bij Bo-rent snel, eenvoudig en voor de voordeligste prijs. Wilt u een voordelige verhuisbus huren en komt u uit Alkmaar of het nabijgelegen Oudorp (Noord-Holland), Bergen, Koedijk of Sint Pancras, dan is Bo-rent in Alkmaar de kortste weg naar praktisch vervoer voor uw verhuizing. Ons filiaal is gelegen aan de Koelmalaan 318 in Alkmaar. Wij zijn goed bereikbaar vanaf de ringweg N242 afslag Overdie.

Adres:

Koelmalaan 318
1812PS Alkmaar
T: 072-5400244
F: 072-5403185
E: bo405@bo-rent.nl


Mercedes-Benz Citan (3 m3)

Mercedes-Benz Citan
€ 23,97 per dag excl. BTW

Toyota HiAce (6 m3)

Toyota HiAce
€ 39,26 per dag excl. BTW

Mercedes-Benz Sprinter (11 m3)

Mercedes-Benz Sprinter
€ 57,85 per dag excl. BTW

Iveco Daily (16 m3)

Iveco Daily
€ 70,25 per dag excl. BTW

Toyota Dyna met laadklep (16 m3)

Toyota Dyna met laadklep
€ 82,64 per dag excl. BTW