Verhuisbus huren in Apeldoorn?

Bo-rent.nl heeft een verhuisbus voor elke verhuizing of klus. Vervoer simpel uw inboedel of goederen met de Toyota Hi-ace (7m3). Deze verhuisbus kunt u al huren vanaf € 45,38 en is ideaal voor het verhuizen van een éénkamer woning.

Bij Bo-rent.nl huurt u net zo gemakkelijk ook onze grootste verhuisbus. Met deze Mercedes Benz Sprinter tot (21m3) voorzien van hydraulische laadklep bent u helemaal klaar voor elke verhuizing of klus. De praktische laadklep ontlast bovendien uw rug bij het in- en uitladen van al uw grote meubelen of zware bouwmaterialen.

Zes dagen per week geopend

U heeft het internet al afgezocht naar een goede prijs? Bij Bo-rent.nl kunt u eenvoudig en snel voor een zéér scherpe prijs een personenauto of verhuisbus huren in Apeldoorn. Bij Bo-rent.nl bent u verzekerd van uitmuntende service en de voordeligste prijs. Wij verhuren niet voor niets al ruim 35 jaar lang succesvol auto’s aan particulieren en bedrijven.

In onze filialen staan klantvriendelijke en deskundige medewerkers voor u klaar. Zij beantwoorden graag al uw vragen omtrent de verhuur van uw personenauto of verhuisbus. Onze vestiging in Apeldoorn is zelfs zes dagen per week open.

Verhuisbus ophalen op locatie in Apeldoorn en omgeving

Uw verhuisbus ophalen gaat snel en eenvoudig op onze Bo-rent locatie in Apeldoorn. Wij zijn gevestigd op het moderne bedrijventerrein Malkenschoten onze Bo-rent locatie ligt bijna direct langs de A1 (afslag Apeldoorn-Zuid).

Woont u niet in Apeldoorn, maar in de omgeving? Wij zijn ook prima bereikbaar vanuit Deventer, Zutphen, Beekbergen of Barneveld. Onze locatie is voorzien van voldoende parkeergelegenheid om uw eigen auto tijdelijk veilig achter te laten terwijl u aan het verhuizen bent. Wij hopen u snel te verwelkomen op locatie in Apeldoorn!

Adres:

Paramariboweg 92
7333PB Apeldoorn
T: 055-5340135
F: 055-5341380
E: bo456@bo-rent.nl

Mercedes-Benz Citan (3 m3)

Mercedes-Benz Citan
€ 23,97 per dag excl. BTW

Toyota HiAce (7 m3)

Toyota HiAce
€ 39,26 per dag excl. BTW

Mercedes-Benz Sprinter (11 m3)

Mercedes-Benz Sprinter
€ 57,85 per dag excl. BTW

Iveco Daily (16 m3)

Iveco Daily
€ 70,25 per dag excl. BTW

Toyota Dyna met laadklep (16 m3)

Toyota Dyna met laadklep
€ 82,64 per dag excl. BTW